Jump to content

mopu

Kasutajad
  • Sisu loend

    3
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

mopu

  • Tase
    Vaatleja
  • Sünnipäev 27.03.1996
  1. Probleem siis selles, et lugesin fitnessi artikli"rasv minema ja lihas asemele" läbi ning arusaamatuks jäi, kas siis teha 3 kuud ainult aeroobset kuni piisavas koguses rasva on läinud või teha koos jõutreeninguga? Siiani olin kasutanud fitnessi kava jaotuna kolmeks ja seda 3x nädalas.
  2. Lihaste treening jõusaalis

    No olgu, olen algaja Päris algajaks ei pea end sellessuhtes, et füüsiliselt väga aktiivne ning algaja kava samas ka läbi proovitud korra, kuid olen mõelnud, et äkki prooviks ikka edasijõudnute kava. Kas olen õigesti aru saanud, et seeriad tähendavad seda.. et kordad selle lihase treenimist ntx 3x väikese 20sekise pausiga? Või võtan kõik läbi ning teen nii 3x? Toitumine on muidu enamjaolt paigas, tüdruk on mulle toitumiskava koostanud, ta surfab siin foorumis ringi ja loeb artikleid
  3. Tere Küsimus siis keha lihastesse treenimise kohta. Soov oleks treenida endale six pack, triitsepsit, biitsepsit, rinda, reielihaseid, selga jne. Ühesõnaga, tervet keha lihastesse eriti kõht ja käed. Olen käinud jõusaalis, 3x nädalas kuid ilma kindla kavata ning kõik lihtsalt läbi proovinud. Tahaks hakata treenima kindla kava järgi. Kas nii võib teha, et esmasp-selg ja kõht ainult, kolmap- käed ja reede-jalad? Et võttes ühepäevaga ainult ühe kuni kaks gruppi läbi? Või see pole nii efektiivne? Fitness lehe treeningkavadest ka ei oska valida, sest algaja kindlasti pole. Äkki keegi oskab kava või midagi soovitada?
×