Jump to content

Will

Kasutajad
  • Sisu loend

    26
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Will

  • Tase
    Algaja
  • Sünnipäev 27.07.1993
  1. THE Olympia weekend 2013

    Jay teeb ka enne 2013 Olümpiat video-blogi "24/7" Räägib kõigest ja näitab kõike, mida ta selle aasta olümpiaks valmistudes teeb - http://musculardevelopment.com/team-md-blogs/jay-cutler-blog/11955-cutler-s-comeback-part-9.html
  2. THE Olympia weekend 2013

    Kai peaks tundma meeletut survet, et see aasta ära võita. Ma loodan, et see midagi ta ettevalmistuses ära ei riku sest, et kui ta see aasta ei võida siis ma kahtlen kas ta suudaks sellest üldse tagasi tulla.
  3. 1. jackson; 2.roden; 3.wolf
  4. Shawn Roden näeb küll võimas välja!
  5. Vend Vähk Peab liikuma!

    Kõik võtted on lubatud
  6. Vend Vähk Peab liikuma!

    Ma vajan neid kindaid, et kunagi suuremaks ja tugevamaks kui Imre Vähi saada.
  7. Silvar Rückenberg

    Mis saaliga tegemist on? Ma eeldan, et Tartus tehtud video ikkagi?
  8. 2 Harjutust, mis töötavad kõige paremini on Kummardatult kangi tõmbed vastu kõhtu (Bent over row) ja lõuatõmbed. Kui sa suudad iga nädal lisada oma lõuatõmmetele 1-2 kordust sama tehnikaga, on korralik selg garanteeritud. Miks mainisin Bent over row'i on see, et tehti mingi uuring, et mis harjutus hõlmab prontsentuaalselt kõige rohkem lailihast, siis leiti, et see harjutus on kõige effektiivsem. Olen kasutanud kummardatult kangi tõmmet pea-aegu et igas oma seljatrennis alates treeningustaaži algusest peale ja võin julgelt väita, et see on teinud seljast minu kõige tugevamaks osaks füüsises. Muidugi peaks ka mainima selle harjutuse õigest sooritamise tähtsuse. On suur oskus teha seda õigesti ja korraliku tunnetusega.
  9. Galileo

    Tavaline populaarteaduslik väide. Tegemist ei olnud ju toitumisalase saatega - tegemist oli suvalise teadussaatega. Nende väide oli pigem, et nendele teistele toitudele eelistada kummikomme. Imo. parem soovitus kui mõned muud dieedid, mis soovitavad päevas juua 3 tassi musta teed ning söögiks peotäis rosinaid.
  10. pro kulturism

    Ja see 100+kg filee ei oleks muljetavaldav?
  11. Väga paranoiline suhtumine...
  12. Püramiidiskeemi järgi treenides on tegemist ju täiusliku treeninguga, mis hõlmab endas nii aeglase kui ka kiire reaktsiooniga lihaskiude ja annavad juurde lihase massi ning jõudu. Mina näiteks ei kujutagi ette treenida samade raskustega alati. Kunagi ju ei tea, kuivõrd on lihas valmis mingit raskust võtma. Ükspäev võib 100kg tunduda jube raske ning mõnel päeval palju kergem. Olenevalt siis sellest, kuidas on lood olnud une, toitumise ja stressiga. Ma võtan esimesi seeriaid, kust ma ülesse hakkan ehitama soojendusseeriatena, aga alati lähen failureni välja. Igas seerias. Nt: hantlitega rinnapress 20kgx12(kerge soojendusseeria, otsin lihastunnetust ning viin vere töötavatesse lihastesse) 25kgx8-10(tavaliselt siis eelmise trenni tulemus, mida üritan kas korrata või mõne kordusega ületada) SIINKOHAL siis tunnetuse järgi otsustan kas võtta järgmine hantel raskuselt või mitte. Ütleme, et tunnen ennast piisavalt hästi, et võtta suurem hantel Tuleb 27kgx4 (vähe kordusi aga lihas saab läbi töötatud ning selle harjutusega on nüüd läbi töötatud kõik lihaskiud) Enne muidugi on omal kohal ka väga väikeste raskustega soojendusseeriad. Aga see tuleb ka alati olenevalt, et mitmenda harjutusega tegu ja kuidas enesetunne on.
  13. Praegu nähtu põhjal arvaks et 1.heath 2.cutler 3.martinez 4.greene 5.wolf või johnnie jackson Mind üllatasid positiivselt just johnnie jackson ja shawn roden. Mõlemad väga tasemel. Pettumus tuli aga siis kui nägin ronny rockelit. Alla igasugu arvestust imho.
  14. Kail väga muljetavaldav mass see aasta. Siiani natuke kahtlesin tema jutus, kuidas see aasta on tal kõik täppi läinud, aga nagu näha, siis jutul on ka alust. TASE!
  15. #11 Looks gorgeous to me. Very nice lines and very aesthetic.
×