Jump to content

50 A.E.

Kasutajad
  • Sisu loend

    58
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

50 A.E.

  • Tase
    Värske olija
  • Sünnipäev 01.04.1992

Profiili informatsioon

  • Sugu
    Male
  1. Pisike kava vahetus? Sama hea?

    Tänud!
  2. Pisike kava vahetus? Sama hea?

    Tegin enne trenni 4 korda nädalas. 2 päeva, vahe, 2 päeva, siis 2 päeva vahet. Sooviks väga kava vahetada. Kas üle päeva trenni tegemine oleks normaalne? Endale sobiks niimoodi palju paremini! Harjutusi ega muud midagi ei vahetaks. Ainult päevad. Lihtsalt, et kes see jääb sama efektiivseks?
  3. Kohvilusikatäis WHEY3e liiga palju? :S

    Ahhaa. Tänan väga. Proovib aga järgi.
  4. Kohvilusikatäis WHEY3e liiga palju? :S

    Tähendab, et ei ole liiga palju? Võibolla paneb piima liiga palju...
  5. Võtan WHEY3e kohvilusikatäis enne ja pärast trenni. Ja tunne pärast võtmist kõhus pole eriti hea :S Lusikas nimelt sihukene(võtsin teise lusika võrdluseks): Tõstan nii palju, et lusikas on täpselt täis. Ei rohkem ega vähem. On see siis liiga palju??? Niigi vähe tundub juba, kui välja kallan :S Võtan piimaga.
  6. Whey3 proteiinipulbrit 12 korda nädalas?

    Eriti pakub huvi see üldine veel, et ilmselt pole minu 6 päeva nädalas, 3 tundi päevas perfektne. Et kuidas seda parandada ka? Näiteks, et mitu vaba päeva võiks tegelikult olla ja kas järjest või treeningpäevade vahel?
  7. Whey3 proteiinipulbrit 12 korda nädalas?

    Võib küll. Huvi on küll, mida pakkuda on.
  8. Whey3 proteiinipulbrit 12 korda nädalas?

    Oeh Istessetõusud(käed kuklal + sirgelt pea kohal), kõhulihaste harjutused rippuvas asendis, kannapuudutused lamades. Kätekõverdused + käed koos rinna all kätekõverdused. Dips(15kg juurde lisatud keha raskusele) Ühe käega raskuse õhku tõsted, teise käega ette toetudes, kehast eemal hantel horisontaalselt + keha lähedal hantel vertikaalselt(30kg) Kükid + kikivarvule tõusud(50kg) Õlakehitused + õlaringid mõlematpidi(24kg igas käes) Military press 2 hantliga(24kg igas käes) Bench press 2 hantliga(24kg igas käes) Tagant peakohale hantli tõsted(20kg) Arnold dumbbell press(20kg) Cross body hammer curl(24kg) Bicep curl kummardudes, jalad harkis, käsi rippus, teise käega jalale toetudes + hammer curl(24kg) Toolil istudes bicep curl + hammer curl(24kg) Lõuatõmbed(20kg juurde lisatud keha raskusele) Palms-Up wrist curl üle tooli(14kg) Concentration Curls(14kg) Külje peale õhku hantli tõsted ehk side lateral raise(9kg) Tagant peakohale hantli tõsted ühe käega(9kg) Ja treeningud toimuvad kodus.
  9. Whey3 proteiinipulbrit 12 korda nädalas?

    Ahhaa, viimase suve algusest peale kuni mõni nädal tagasi ajavahemikus saadud kogemused ütlevad, et see jutt võib tõsi olla.
  10. Whey3 proteiinipulbrit 12 korda nädalas?

    Tahaks uskuda jah. Võib proovida. Niikaua, kui sa väiksemate raskustega trenni ei mõtelnud
  11. Whey3 proteiinipulbrit 12 korda nädalas?

    Küll küll. Noh, söömine võib tegelikult IGAT moodi korras olla mul võibolla isegi. Aga kange soov on see valgupulber sinna ikka juurde lisada. Siiani ei tundu olevat see liig keha arust. Niikaua, kui ühe kohvilusikatäie juurde asi jääb(kohvi ei joo aga kasutan kohvilusikat selle jaoks). Igasuguse ebatervisliku toidu söömine päevas, nädalas, kuus võin öelda, et on ka täitsa null.
  12. Whey3 proteiinipulbrit 12 korda nädalas?

    Ühe trennivaba päeva võib ju lisada veel. Tahaks tõepoolest uskuda, et see elu on nii lilleline, et ei peagi nii palju trenni tegema suurte tulemuste jaoks. Või midagi sihukest umbes... Tähendab ma tean, et paljud teevad vähem, mulle lihtsalt meeldib oma vaba aega kasutada selle jaoks palju. Asjaga, mis südamest meeldib, on ju kerge palju tegeleda.
  13. Whey3 proteiinipulbrit 12 korda nädalas?

    Ometi olen teinud nii juba tükk aega ja lihasmass on aina paremaks läinud hoopis. No vaat kus kurat
  14. Whey3 proteiinipulbrit 12 korda nädalas?

    Võhmatrenni eriti ei harrasta momendil, kuna eesmärk on paregu lihasmassi aina edasi kasvatamine. Peamiselt suurte raskustega trenn igale lihasele päevas(jalad, käed, õlad, rind, kõht, trapetsid jne). Seega kasutan eelnimetatud toodet tihedalt, kuna ilma selleta oleksid lihased väheke hädised. Tähendab lihased on täiesti taastunud järgmiseks korraks tänu sellele. Söömisega on korras lood ja tulemused aina tulevad. Lihtsalt on tunne, et lihased vajavad korralikku valgupulbrit kindlasti vähemalt peale trenni. Kohe on tunda, kuidas see mõjub pärast trenni. Enne trenni on ka ehk väike energiatõus tunda tänu sellele.
×