Jump to content

Mammur

Kasutajad
  • Sisu loend

    31
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Mammur

  • Tase
    Algaja
  • Sünnipäev 16.12.1991

Profiili informatsioon

  • Sugu
    Female

Viimase Profiili Külastajad

4 873 profile views
  1. lihaste kasvatamine

    Ma tänan vastuste eest! :)
  2. lihaste kasvatamine

    Toitumisest ma tôesti tean. Aga hetkel söön 1600kalorit paevas. Kas ma ei peaks oma kaloraazi suurendama kui hakkan jôutrenni tegema voi mingeid lisandeid juurde sööma?
  3. lihaste kasvatamine

    Veebrauar 2014 alustasin. Seega aasta
  4. lihaste kasvatamine

    Tere, Olen nüüd kaodanud -26kg ning seadsin endale uued eesmärgid. Tahan hakata lihast kasvatama ja rasvaprotsenti veel vähendada. Muidu teen nädalas 4x bp. Aga see pole päris see. Septembris viimati käisin oma keha koostist mõõtmas ja lihasareng pidi väga hea olema. See vist geneetiliselt mul hea. Leppisin personaaltreeningu aja kokku reedeks, kuna jõusaalis ma väga tihe külastaja pole. Oskan vaid kardiomasinaid kasutada Kas ma peaks laskma endale kava koostama? Mul puudub igasugune algteadmine ja seega küsin, et ehk peaks oma teadmisi laiendama mingisuguse loenguga? Mulle meeldib teha asju, kui tean mida teen. Kust ma võiks nende kohta rohkem infot leida? Jube segane postitus, ei oska kohe kuskilt alustada.. Loodan, et oskate algajat natukene aidata
  5. Õlg, kael

    aitäh, uurin asja!
  6. Õlg, kael

    Pean silmas et veebruari kuust olen treeninud ja ei ole vigastusi tekkinud. Ja ka tehnika on mul õige! Ning küsimus ei olnud et kas ma võin kangi turjale võtta? Kust seda üldse välja loed? Küsimus seisneb et kuidas seda valu leevendada ning kui homme trenni lähen ja teen õlgu ja lõuatõmbeid kas see teeb asja hullemaks või mitte.
  7. Õlg, kael

    Olen nüüdseks bodypumpi teinud veebruarist saadik. Eile esimest korda tundsin ja tunnen siiani kuidas kaela, õla või ülaselja juurest, seal kus kang on kui kükke tehakse ( ei oska paremini seletada ) teeb meeletut valu. Kael oleks justkui kinni. Peale lõuatõmbeid ja õlgu tehes tekkis see valu. Valu meenutab justkui higise seljaga külma käes käidud justkui oleks kinni miski. Kas keegi oskab öelda mis võiks aidata selle leevendamiseks? Panin miski DEEP RELIEF geel ja lasin ka mehel maseerida. AGa ei midagi.. Homme on mul trenn, ei tahaks kohe üldse sealt puududa. Kas ehk peale tegemine võib anda halvemat mõju või siis võib hoopis paremamaks teha? Õnneks vigastusi mul enne väga pole olnud ja seepärast olen selles valdkonnas üpris rumal. Ettetänades, M.
  8. Jõhker isu..

    peale trenni ma tavaliselt lähen koju..roccast mustakale jala, ühistranspordiga u. 40 min olen kodus või käin poest läbi , hakkan süüa tegema ja u. 1.5h pärast söön. Vahest on nii kiire et lähen veel lapsele lasteaeda järgi ja u.2,5h pärast söön. Võimalik et see mul kõik peas kinni ja ei julge lihtsalt rohkem süüa. Kuna paljud ei usu minusse et suudan püsivalt trenni teha ja dieeti seepärast ma kardan igat ampsu..suht haiglane tegelikult. Seepärast läksingi kaalunõustamisse. olen pea 2kuud nüüd trenni tihedalt teinud ja siiamaani selline toitumine on ok olnud, ei ole isusi..kuid just nüüd tekkis. Lihtsalt kardan süüa ja tagajärgi.
  9. Jõhker isu..

    Teen nüüdseks ülepäeviti või tihedamini trenni, olen toitunud üpris OK'lt vist. Võimalik et liiga vähe, enda arust mitte aga teiste arust ja toitumisprogramm ütleb sama.. Nüüd 2 päeva on tekkinud peale trenni mul niii meeletu isu et hirmutab lausa..tulin trennist, läksin poodi ja ostsin juustukuubikuid..selline isu tuli. Ei jõudnud kojugi kui hakkasin sööma. Läksin koju tegin endale woki juurikaid ja praadisin hakkliha. Sõin ära. Ja ma ei oska kuidagi end kinni hoida mitte söömisega enam. Mu päeva kaloraas on küll max 1200, täna sain kokku 1510kalorit ja ma sõin palju 5 korda päevas lausa. Tegin kehaanalüüsi ja seal näitas et 1962 kalorit peaks päevas sööma aga treener ütles et 1700 oleks ok. Kas mu isude suurenemine on OK või pean hakkama seda jälgima rohkem? Enda sisetunne ütleb et ma ei tohiks.. 2aprillis on mul kaalunõustamine hetkel kirjutangi kõik toidud toitumisprogrammi.. Kuid tahaks enne teada juba kas teen midagi valesti? kas peaks piirama rohkem oma toitumist või tänu trennile tekib selline isu? Ettetänades, Algaja M.
  10. Miks jääb kaal seisma?

    Kunagi sai tehtud toitumiskava seal kirjas et 3 korda päevas söö ja vahepalasi ära tee. Nüüd loen et parem oleks 5x päevas süüa et kaks vahepala ka. Minu jaoks see toitumine on nii keeruline. Ma arvan et ma söön õigesti Hommikul puder, Tee ilma suhkruta või täistera leivaga võileib koos singiga või praemuna koos tomati ja kurgiga Päeva jooksul joon 3 L vett ära kindlasti. Lõunal, ahjus või hautatud juurikad v tatar, liha v kana. Tatar v täistera riis. Õhtuti apelsin või kodujuust tuunikalaga, kanaliha sülti olen ka söönud. seal vähe rasvu ja süsivesikuid. Kas ma peakas vahepalasi ka lisama? Nüüd mees on mul seljatraumaga kodus ja olen teinud ka päeval kartult ja seda söönud.Tunnen et nüüd olen hakanudki rohkem sööma. See tekitab mul süümekaid küll Kuid tunnen et tänu trennile on mul nii suured isud.
  11. Antidepressandid ja kehakaal

    ta võttis 2 kuuga 15kg juurde. nüüd on vist juba 25kg juures.
  12. Antidepressandid ja kehakaal

    Vabandust, ma suutsin Su kasutajanime valesti lugeda Mammur, mitte Mummu Kusjuures, ma ei söö rohkem. Nüüd, kui võtan teist ravimit, siis ei isutagi igasugu rämpsu järgi, nagu Sinagi kirjutasid. Ei taha absoluutselt. Tohib küsida, mis ravimit Sa võtsid? Jah, olen nõus, et peale trenni on super enesetunne ja tunne, et olen midagi teinud. Super, et oled juba 6kg alla suutnud võtta. Minul just algus ei edene, ei lähe nagu justkui midagi alla Kuigi käin jooksmas, kõndimas, rattaga sõitmas jne. Ma kindlasti loen Su blogi. Kui vana Sa oled? Ma olen ka suureks eesmärgiks võtnud oma keha korda saada. Loodan, et suudan ennast endisesse vormi tagasi viia. Minule nt just meeldib jõusaalis käia, kuid hetkel uues elukohas ei ole veel sobivat leidnud. 22a olen. Ma enne tegin kodus trenni mehega. Mees tegeleb ka spordiga. Aga siis mul ka ei läinud alla. higistasin aga mitte nii nagu nüüd rühmatreeningutes. Mul sõbrannal sama lugu ta 24a võtab AD ja toitub ideaalselt ja teeb trenni aga mitte nii intensiivselt. Aga noh ta ei käi jooksmas..ta teeb kiirkõndi. eks igal inimesel on individuaalne. Ma pole tegelikult üldse tark selles alas. aga kirjutasin lihtsalt kuna Sul sama olukord mis minul. Ma kunagi isegi tegin sama laadse postituse.
  13. Antidepressandid ja kehakaal

    AD tegi söögiisu suuremaks, jätsin maha..aga magu oli juba välja veninud ja olin harjunud rohkem sööma. ma kaalusin enne 65-68kg nüüd kuuaega tagasi 93. Mine loe mu blogi seal ma kirjutan ka nats. Siin sama fitnessis. Ma andsin koguaeg alla kuna ajasin lõpuks ikka AD kallale mis siis et ma ei võtnud enam. Keha vist täielikult puhastub 2 kuud nendest või midagi säärast mul jäi kõrvade vahele.. või ajus..ma ei ole nii tark Igatahes, kui midagi ette ei võta ja oled tänu AD le harjunud rohkem sööma siis ega sealt midagi head ei tule. Ma olen nüüd avastanud et tervislikke toite saab ka väga maitsvalt teha ja krt ma ei tunne üldse puudust rämpsust. Süda läheb pahaks selle peale Ma nüüd intenvsiivselt trenni teinud kuuaega ja olen saanud 6kg alla. Plaan on saada selle aastaga või poole aastaga 68kg peale nüüd ma ei mõtlegi nende AD peale ma olen unustanud need, kusjuures trenn teeb hea mõnusa olemise. Mulle meeldivad rühmatreeningud, hea muusika ja tund aega kõva trenni nii et alla ei saa anda ma jõusaalis vb annaks kiiremini alla http://forums.fitness.ee/index.php?/blog/341/entry-6590-1-kuu-ja-4-paeeva-moeoedas-lisan-ka-vordlus-pildikese/ kuuajaga sain 6kg alla aga eks noh see ole alguse asi et kiiresti saab alla..nüüd kaal seisab, aga ega seepörast alla ei saa anda
×