Jump to content

evelint

Kasutajad
  • Sisu loend

    12
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

evelint

  • Tase
    Algaja
  • Sünnipäev 19.05.1988
  1. Jooksen, aga kaal ei lange.

    Nii vana teema küll, aga tahtsin oma edasijõudmist teiega jagada, tulemused pole küll tohutud, aga minu jaoks piisavad, et õnnelik olla Nüüd, kui toitumist rohkem jälgin, olen kaotanud pea 3 kg septembri algusest ja kuna pool aastat kaal üldse peaaegu ei langenud , olen selle tulemusega väääääga rahul Ilmnes küll toitumisega see probleem, et piimatooted tekitavad gaase, mis paremale valu tekitavad jooksmise ajal, aga sellega hakkan ka nüüd tegelema, kuna tean probleemi põhjust;) Jalad enam niiväga valu ei tee, teen kauem ennem trenni ja pärast harjutusi ja proovin pehmemalt maanduda, ostsin ka uued jooksutossud. Ühesõnaga, oli teist väga palju kasu ja ma loodan, et minu kaalu langetamine sujub ka edaspidi, kasvõi nii vaikseltki Loodan vaid, et talv mu trenne ei riku väga Olge tublid!
  2. Selle lingi eest ma tänan küll nüüd! Sain teada, et pistmine paremal, võib tekkida seedimisest. Ja tõesti, mitu kuud tagasi palusin foorumist abi toitumise kohta, soovitati süüa valku ennem trenni. Nii hakkasingi paar h ennem trenni sööma piimatooteid (kodujuust, jogurt, kohupiim), muna jne. Küll väikestes kogustes. Aga vahel tundub tõesti, et olen laktoosi suhtes tundlik ja tekivad gaasid. Eile õhtul jooksin ja täna hommikul ka ja tegin seda nii kiirest kui suutsin, sain 5 minutit vähema ajaga raja joostud, pistma ei hakanud kordagi 50 minuti jooksul:D Raske oli küll veidi, kuna hingamine läks jube kiireks ja sügavaks, higi lahmas, aga pistmist ei olnud ja see oli tähtis! Üle pika aja nautisin jälle jooksmist ja kohutavalt hea tunne on. Loodan nüüd ka edaspidi, et pistmine jääb seljataha ja proovin mitte gaase endale tekitada toiduga.
  3. Tere! Hakkasin märtsi lõpus jooksmas käima, kõik sujus kenasti, vastupidavus kasvas. Pistma ei hakanud peaaegu kunagi. Jooksen umbes 55 minti järjest nüüd, 4- 5 korda nädalas. Nüüd 1,5 kuud tagasi hakaks poole jooksu pealt pistma..Paremal ribide all on jube valus ja kui kõnnin, läheb küll vähemaks, aga jooksma hakates tuleb õige pea tagasi..Vahel tekib ka niisama linnas kõndides see pistmine Isegi kui väga hoolikalt jälgin hingamist, isegi siis ei aita. Varem seda probleemi polnud Ma ei ole enam kindel, et asi ongi jooksmises, või on midagi muud..? Söön 2 tundi ennem jooksmist ja olen alati nii teinud. Tempo pole väga kiire, pigem aeglasem nüüd, kui pistmise probleem on. Mulle meeldib joosta, aga enam ei tunne mõnu, kuna kardan iga kord ennem trenni, et pistma hakkab ja tuju nullis kohe Alati pistab paremal ribide all. Aitäh vastuste eest!
  4. Jooksen, aga kaal ei lange.

    Huvitav, et jooksen juba märtsi kuust, aga esimest korda mingi viga küljes, väljaarvatud paar villi.. Jooksen ka erinevatel maastikutel, osa ajast asfalt, teine kruus ja ka põlluteed on veidi.
  5. Jooksen, aga kaal ei lange.

    Oioi, tänan vastuste eest ! Püüan siis muuta veidi seda toitumist. Kas keegi annaks täpsemaid näiteid ennem ja pärast trenni toitumise pärast? Nüüd ma aegu tean, aga ei tea eriti, mis toitu oleks parim peale trenni süüa, et keha taastuks..Ehk annate mõne näite toitude kohta
  6. Jooksen, aga kaal ei lange.

    Nii, täna siis sain lõpuks toitumise paberile Loodan, et väga hull ei ole 6.00 kartulipuder 35 gr, 1 viil leiba. 8.00- 9.00 jooksin. (umbes 10 km/h) 10.00 2 kartulit, 3 spl koore- kuumsuitsu- heigi salat, pool klaasi piima. 11.30 tass kohvi piima ja 1 tl suhkruga. 13.00 60 gr heeringat, 1 viil leiba, 1 väike õun. 16.00 2 kartulit, 1 viil leiba, 4 spl kuumsuitsu heigi- koore salatit. 19.00 100 gr kartulit(keedetud ja praetud), 120 gr kanapihvi, kurgisalatit paar lusikat ja sibulaga. 21.00 1 pihv, 60 gr kartulit. ja siis siia lõppu ka (häbi- häbi) 2,5 klaasi siidrit õhtuse filmi kõrvale. Minu arvutuste järgi 1800 kalori ringi, kui just midagi sassi ei läinud kiiruga Loodan, et liiga segane ei jäänud see siis ja saate öelda, mida valesti tegin. Mainin ka, et mõnel päeval on kalorsus väiksem ja siis jälle on mingi vägi mis sunnib midagi hea niisama närima, mis ei oleks tegelikult vajalik TÄNAN ABI EEST!
  7. Jooksen, aga kaal ei lange.

    Jap, helistasin Viljandi haiglasse ja ilmnes, et seal polegi täiskasvanutele ortopeedi, pean perearsti juures käima ära ja siis saatekirjaga tervisekeskusesse minema tükk tegemist sellega..Õnneks oli suurem valu juba tükk aega tagasi ja täna joostes polnud meeletult valu, vaid pigem tuim häiriv ja veidi valus vaid, paremal jalal. Aga krooniliseks seda kindlasti ei taha leidsin paari salvi kohta googeldades ja hakkan pikemalt ka soojendama ja venitama:) Loodan, et ei pea treeningut vaid katki jätma nädalateks, kuna siis ma küll ei suuda olla:) nii harjunud juba jooksmisega, et meeldib seda teha:)
  8. Jooksen, aga kaal ei lange.

    Nonii, hakkasin peale trenni sööma nüüd, küll väheke, aga ma proovin mis saab..Ehk aitabki? Nüüd uitasin siin foorumis ringi ja avastasin, miks mul parema jala luu eest valutab ja teine ka veidi...Sääre luuümbrise põletik vms vist..Sümptomid samad igatahes..Paar nädalat tagasi oli asi nii hull, et jätsin 4 trenni vahele ja siis sain joosta alles ja siis ka valutas veidi..arvasin, et mõra väike sees..Peaks ortopeedi juurde minema? Mingi päev teen toitumise ka ära, et panen kirja ja postitan siia..Kui täna nässu ei lähe ja ma minema kuskile ei pea, siis ehk tänagi
  9. Jooksen, aga kaal ei lange.

    Hmmm, tänan vastuste eest:) Aga mis oleks parim, mida süüa pärast trenni? Mingi kindlam toit ehk? Mul pole ausalt aimugi, kuna kirjanduses kirjutatakse NII palju erinevaid asju, mis üldse üksteisega ei klapi ja ei tea keda uskuda Kohutaval tahaks kaalu langetada jälle, aga ei tea mis seekord juhtus, et ei mõju pingutused:) Arvan ka, et asi söömises, aga ei oska ka seda parandada väga enam, nälgida taha ka koguaeg. Ehk vähendada lihtsalt koguseid veel siis.
  10. Jooksen, aga kaal ei lange.

    kuskilt nagu kuuldud, et 2 h pärast ei tohiks süüa vähemalt
  11. Jooksen, aga kaal ei lange.

    Kindlat menüüd polegi, kuna suur pere, siis eraldi endale süüa ei tee, aga kellaaegadest pean enamvähem kinni ja söön rohkem ikka koduseid toite. Juurde teen salateid ja joon vett ja kohvi, limonaadi ei osta ja muud jama. Kogused pole suured- nii mulle on öeldud ehk on asi trennile eelnevas ja järgnevas toiumises? Täna hommikul näiteks sõin väikese kausi veega tehtud kaerahelbeputru, maitsestasin suhkruga, aga vaid natuke ja 2, 5 h pärast jooksin. Pärast trenni 2 h sõin 2 muna omletti tomatiga.
  12. Tere! Alustan siis algusest. Olen 22 aastane, 158 cm ja kaalun 62 kg. Olen 4, 5 aastase lapse ema. Ennem rasedust olin enam- vähem kaaluga rahul, aga pärast sünnitust ilmnes tõde, et rasedusega juurde võetud kg jäävad. Aasta aega need ka püsisid ja siis ostsin trenashööri, mille abil kaotasin 1 aasta jooksul 14 kg- kõik mis rasedusega juurde tuli. Toitumist ma ei pidanud muutma õnneks ja siiski kilod kadusid.Tegin 5 korda nädalas tund aega trenni ja ilma eranditeta. Siis eluolude sunnil pidin trenni jätma aastaks. Mingi aja jooksul tuli tagasi 5 kg ja siis sundisin ennast uuesti treeninguga jätkama. Alustasin trenashööriga ja hakkasin ka vähem sööma, kuid pea aastaga ei kadunud eriti midagi. Nüüd jooksen juba 7 kuud maastikul nädalas 4- 5 korda, järjest 50 minutit. Hommikul söön kindlasti. Söön vähem, kui vanasti, 2 h ennem trenni söön ja pärast trenni söön ka alles 2 tunni pärast. Püüan suht tihti süüa ja vahel küll kaotan enda tähelepanu ja kukun maiustama.Koju maiustusi sellepärast pea enam ei ostagi, isegi lapsele mitte ja söön rohkem rohelist kui varem. Venitan ja soojendan ka nii nagu peab. Aga kaalu kõige rohkem 2 kg kaotanud Tean, et lihased ka on tekkinud juurde, aga kas ei peaks selle ajaga mitte rohkem kaotama? Kuidas teha nii, et vähemalt 1 kg kaoks kuuski? Rohkem aega kahjuks trenniks ei leia ja mingi dieeditaja ka pole, samas ei aja ka koguaeg jama suust sisse. Mida teen valesti?
×