Jump to content

t4rm0

Kasutajad
  • Sisu loend

    14
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

t4rm0

  • Tase
    Algaja
  • Sünnipäev 14.06.1991
  1. Natuke abi palun

    Tuhara tõsted 3x8-10 Milline harjutus see on? http://www.fitness.ee/treeningkavad/50 See on seesama kava,all on kirjeldus. Aitäh vastuste eest!
  2. Natuke abi palun

    Sooviksin teha seda kava: 1. päev Kükk kangiga, kang turjal 5x5 Kükk kangiga, kang rinnal 3x8-10 Tuhara tõsted 3x8-10 Pöialetõus smithimasinal 3-4xmax 2. päev Surumine kangiga lamades 5x5 Surumine hantlitega lamades 2x8-10 Lamades kitsa haardega surumine kangiga 5x5 Ploki alla surumine(kui jõuad täisplokiga, asenda lisaraskusega rööbaspuudel surumisega)2x10 3. päev Jõutõmme kangiga 5x5 Tõmme kangiga vastu kõhtu kummargil 3x6-8 Keretõste alaseljapingil3x10-15 Küünarvarte kõverdamine kangiga seistes 5x5 Tahaks tumedama kirjaga harjutused asendada mõne muu harjutusega.Eriti kükk kangiga kang rinnal vajab asendust, kuna tehnika sellel harjutusel on väga vilets. Teised kaks lihtsalt ei meeldi.Kas on seda kava üldse mõtet teha kui soovin harjutusi asendada ja kui on, siis milliste harjutustega?
  3. Kas keegi teab kus kohast saab resistance bandi osta?
  4. Uuesti abi vaja.

    Sooviks kava muutust jõusaali jaoks, mis aitaks taipoksile kaasa ja annaks massile lisa. Jõusaalis ei jõua siiski 2 korda nädalas käia, sooviks siis ühe päeva kava, mis töötaks terve keha läbi ja toetaks poksi. Toitumine on korras. Enne kasutasin seda kava, see kava võiks siis olla ühele päevale jaotatud. Välistaksin siis sellised harjutused nagu: "kangi võtmine maast rinnale" (kohe mitte ei saa seda tehnikat korrektseks) ja "hantltitega üleshüpped" (trennis saab piisavalt hüpata), siis võibolla step-upi asemel võiks tavaline kükk olla. Sisse võiks jääda lõuatõmbed,jõutõmme, rööbaspuudel surumine ja rinnalt surumine vm. TREENINGKAVA: 1.PÄEV Seeriad / kordused Pingile astumine kang turjal üks jalg korraga või vaheldumisi 3 5 Jõutõmme kangiga 3 6 Istudes (või muul sääreaparaadil) pöia sirutused 3 7 Lõuatõmme, vajadusel kasuta lisaraskust 5 5 Rööbaspuul surumine (triitsepsile) 3 10 Istudes jalad üleval kerepöörded kettaga või püsti kerepainutused külgedele (külgmised kõhulihased) 3 30 (60) 2.PÄEV Seeriad /kordused Kangi võtmine maast rinnale (ilma peakohale surumiseta) 3 5 Poolikud kükid alumises faasis kangiga 3 6 Poolkükist üleshüpped hantlid käes 3 7 Rinnalt lamades surumine 5 5 Seistes küünarvarte kõverdamised kangi või hantlitega (biitseps) 3 10 Keretõsted alaseljapingil 2 25 Keretõsted kõhupingi 2 25 Panen siis ise mingi algelise kava kokku toetudes eelnevale kavale. Kükk 3x6 Lamades surumine 5x5 Lõuatõmbed 5x5 Rööbaspuudel surumine 3x10 Seistes küünarvarte kõverdamised kangiga 3x10 Keretõsted alaseljapingil 2x25 (kõhtu saab trennis palju teha) Seeriates pole üldsegi mitte kindel. Kuna keegi vastata ei viitsinud siis tegin korralikuma kava, kas selline sobiks kord nädalas teha? Tulistage siis konstruktiivset kriitikat. Ettetänades!
  5. Arvamust paluks

    Olgu, mul paar sõpra käivad tõstmistrennis, eks ma küsin abi,jõutõmbe tehnika sain ka tänu nendele korralikuks. Edit:Kumb harjutus neist on "kangi rinnale võtt"? http://www.exrx.net/WeightExercises/Olympi.../HangClean.html http://www.exrx.net/WeightExercises/Olympi...s/HighPull.html
  6. Arvamust paluks

    Ma muidu enne suve käisin terve aasta jõusaalis, nüüd on lithsalt paus sisse tulnud ja tahtsin trenni ka vahetada. Mu põhiasi oli siiski teada, mida peaks jõusaalis muutma. Nii palju kui kreatiini kohta olen lugenud siis jahm seda ma hakkan tõesti hiljem kasutama aga proteiini pulbrit ma kavast välja arvatavasti ei võta. Süsikaid ma ka vist nii palju vähemaks ei võta, kuna käin ehitusel 2 korda nädalas tööl ja trenn oleks 5 korda nädalas.
  7. Arvamust paluks

    Tänud vastuste eest!
  8. Arvamust paluks

    Toitumine: Hommikusöök:Kaerahelbe puder + 2 muna+leib Vahepalaks kodujuust+pähklid Lõunasöök:Tatar+loomaliha+kurk+tomat+leib Vahepalaks:kohupiim+ülejäänud pähklid Trenn seal siis sheik hera80+1 banaan Õhtusöök:Riis+kala+kurk+tomat leib Kavas ka kreatiini tarbima hakata. Trenni lähen järgmisest nädalast alles.
  9. Arvamust paluks

    See toetab siis taipoksi ka?
  10. Arvamust paluks

    Kuna ei saanud teisest alafoorumist eriti vastukaja, postitan selle siia. Sooviks kava vm jõusaali jaoks, mis aitaks taipoksile kaasa ja annaks massile lisa, olen siin ringi tuuseldanud aga pole leidnud midagi normaalset. Olen 177 cm ja kaalun ca 70 kg. Jõusaalis käiks trenni kõrval 2 korda nädalas. Toitumine on teoreetiliselt nüüd korda seatud, praktikas veel testimisel. Ettetänades! Tegin muidu algelise kava. Peaks vist piisavalt baasharjutusi olema, korduste arvus pole üldse kindel. Keegi kompetentne avaldagu arvamust siis! I Päev (Ülakeha) Surumine kangiga lamades 3x?-? Lõuatõmme3x?-? Surumine hantlitega istudes (õlg) 3x?-? Lendamine küljele 3x?-? Kangiga Biitseps 2x?-? Rööbaspuudel triipseps 2x?-? Keretõste kõhupingil 3xMax Kerepöörded trenazööril 3xMax II Päev (Alakeha) Kangiga kükk,turjal 3x?-? Jalgade kõverdamine trenazööril kõhuli 3x?-? Jalgade kõverdamine trenazööril lamades 3x?-? Jõutõmme 3x?-? Pöiasirutus trenazööril 3x?-? Kõht(alaosa) 3xMax
  11. Taipoks

    Selliseid harjutusi jõusaalis raske veits teha vist. Tegin muidu algelise kava. Peaks vist piisavalt baasharjutusi olema, korduste arvus pole üldse kindel. Keegi kompetentne avaldagu arvamust siis! I Päev (Ülakeha) Surumine kangiga lamades 3x?-? Lõuatõmme3x?-? Surumine hantlitega istudes (õlg) 3x?-? Lendamine küljele 3x?-? Kangiga Biitseps 2x?-? Rööbaspuudel triipseps 2x?-? Keretõste kõhupingil 3xMax Kerepöörded trenazööril 3xMax II Päev (Alakeha) Kangiga kükk,turjal 3x?-? Jalgade kõverdamine trenazööril kõhuli 3x?-? Jalgade kõverdamine trenazööril lamades 3x?-? Jõutõmme 3x?-? Pöiasirutus trenazööril 3x?-? Kõht(alaosa) 3xMax
  12. Taipoks

    Sooviks kava vm jõusaali jaoks, mis aitaks taipoksile kaasa ja annaks massile lisa, olen siin ringi tuuseldanud aga pole leidnud midagi normaalset. Olen 177 cm ja kaalun ca 70 kg. Jõusaalis käiks trenni kõrval 2 korda nädalas. Toitumine on teoreetiliselt nüüd korda seatud, praktikas vajab veel testimist. Ettetänades!
  13. Toitumine

    Arvutasin siis nüüd 2700-se kaloraaži juhul välja samas süsteemis, et siis ca 340 g süsivesikuid 200g valku 60g rasva. See on minu pikkust ja kaalu arvestades normaalne?
  14. Toitumine

    Olen veits arvutamisega hädas, võibolla on asi selles, et ma nii kaua jamanud sellega ja hiline aeg on pähe hakanud... Arvutasin siis välja enda klaroivajaduse...see oleks siis 2700 (ei mäleta enam, mis teema järgi lõpuks selle arvutasin) kalorit.(BAV 1753) 2900 arvutasin Ise olen 177-178 cm pikk kaalun 70kg 19 aastat vana. Tahan massi juurde saada. Arvutasin selle süsteemi järgi et 50% süsikatest 30% valkudest 20% rasvadest. Neid arve, et 2700 kokku tuleks ei mäleta aga kui arvestada näiteks seda , et valke on vaja nt 2,5 g kg kohta tuleb valkude arv 175g. Ehk siis see oleks oletatav 30% siis seda arvestades 50% süsikatelt on 290g ja 20% umbes 69g rasvu. Eeldades, et rasvadelt saab 9kalorit, valkudest ja süsikatest 4 kalorit. Ehk siis valkudest 700 kalorit, süsikatest 1160 kalorit, rasvadest 621 kalorit. See teeb siis 2481 kalorit. Millegi pärast arvan ma 2700 kalorit on vist väha ja saadud 2481 kalorit kohe kindlasti liiga vähe. Kui arvestada 2700-se üldise kaloraažiga siis tuleb valkude kogus (2,5 valku per kg) jällegi liiga suur. Tahaks siis teada mille arvel ma vea tegin!? Vabandan ebameeldivuste ja enda arusaamatuse pärast. Ettetänades!
×