Jump to content

S123

Kasutajad
  • Sisu loend

    48
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

1 Neutraalne

S123

  • Tase
    Algaja
  1. Sääred krampis

    Mõned päevad proovisin jooksutehnikat parandada aga mitte mingit kasu ei olnud, kas siis ei saa endiselt pihta mida valesti teen või asi lihtsalt milleski muus. Hetkel läksin siis seda teed, et joon Vytautast ja annan jalgadele jooksust nädal aega puhkust.. Kardan, et nädala aja pärast on tunne parem aga ainult ajutiselt ning probleem tuleb lähiajal uuesti tagasi. Kui nii siis edasi proovin vast tibialis anteriori treenida. Mõte oli selline, et paneks mingisuguse ketta maha kuhugi seina vastu, jala sinna alla ja hakkaks siis labajalaga ketast üles tõstma ilma, et kand maast lahti tuleks. Teen seda siis paar nädalat 4x nädalas, annan mõne päeva puhkust ja proovin uuesti mis tunne on. Tänud soovituste eest!
  2. Sääred krampis

    Kuna kiirelt käies ka on siis järelikult ka vale käimistehnika? Aga tundub ka täitsa võimalik.. põlved on vahelduva eduga vähem ja rohkem vigased olnud ning on täitsa normaalselt käimist häirinud, vb sellega seoses kuidagi vale jooksmistehnika peale läinud mis põlvi vähem häirib aga sääri rohkem nt...
  3. Sääred krampis

    Ehk oskad ka midagi soovitada mis võiks selle vastu aidata? Kahtlustan, et just sellles asi ongi, sest see lihas mis esile tuleb kui labajalga tõsta ongi mis krampi läheb.. või siis krambi vastandisse . Lihtsalt tihti jooksta niikaua kuni häirima hakkab?
  4. Tere! Probleem selline, et jookstes lähevad sääred krampi. Mitte tagantpoolt vaid eest, säärekondi pealt. Tunne on justkui mingi pisike pikk lihas mis oleks enamvähem säärekondi vastus läheks krampi. Teinekord piisab isegi kiiremast kõndimisest või mõnesaja meetri jooksmisest ja eelnevalt kirjeldatud koht läheb nii tugevalt krampi, et edasi jooksta ei saa. Üldiselt jooksen vähe, tavaliselt enne jõusaali soojenduseks mõned minutid. Probleem on päris pikka aega olnud (mäletan, et eelmisel aastal samal ajal oli kindlasti, vb varemgi). Olen proovinud ka rohkem venitada aga kasu pole olnud. Säärt olen treeninud 0-4x nädalas ja mingusugust erilist erinevust sellega seoses ka märganud ei ole.
  5. Kõikvõimas KÜKK

    Eks ma kahtlustasin jah, et selle sügavusega sellised kahtlased lood on. Tänan!
  6. Kõikvõimas KÜKK

    Ehk siis vähe pikemad seeriad ja korralik alla paraleeli sügavus?
  7. Kõikvõimas KÜKK

    Tere! On kellegil kogemust põlvede kõhrevigastustega kükkimisega? Mida tasub teha? Mida vältida?
  8. Treening kava arvamus

    Vast ikka võib iga nädal ka teha, lihtsalt kas mõlemal trennil natuke vähem raskust kasutada või teha raske trenn - kerge trenn - raske trenn - kerge trenn süsteemis. (Ise läksin paar nädalat tagasi selle raske - kerge - raske süsteemi peale ja juba on paranemist näha. Varem tegin vähemalt korra nädalas 1 raske jõutõmbe trenni ning olid pidavalt probleemid taastumisega.)
  9. Kiiruslik lamades surumine

    .. vaesed ribid kiiruslik negatiivne faas vms ei tahaks uskuda, et sellest pehmendusest ka väga palju sellise raskuse ja kiiruse juures kasu on.
  10. Võhma vähe

    Ei olegi asjatundja, lihtsalt pakkusin välja variandi mida keegi kinnitaks või ümber lükkaks. Enda kogemused lihtsalt näitavad, et see soovitus justkui kehtiks, vähemalt minu enda puhul.
  11. Võhma vähe

    Alternatiiv aeroobse osa suurendamisele võiks vist olla ka lihtsalt intensiivsem trenn (see pool tundi aeroobset iga trenni otsa venitab trenni ikka jube pikaks..). Kui väga palju seeriate vahel puhata siis see paistab ka võhmale üsna halvasti mõjuvat.
  12. Kiiruslik lamades surumine

    Võistlemine ei ole eesmärgiks, lihtsalt hetkel muud eesmärgid jõusaalis on täidetud niiet motivatsiooni hoidmiseks olen võtnud eesmärgiks jõunäitajate tõstmist põhilistel rasketel harjutustel. Paistab, et preagu midagi väga valesti siis ei teegi ja suhteliselt stabiilne areng on ka olemas. Suured tänud!
  13. Kiiruslik lamades surumine

    Jah osalt kindlasti Westside Barbelli treeningmeetodid ja kindlasti teised lehed kus sarnastel teemadel infot olen leinud on ka kas otseselt westside barbelli treeningmeetodeid ümber kirjutanud või siis selle inspiratsioonil. Nemad on kõik minuteada särgiga võistlevad surujad ning seetõttu väga minu treeningu jaoks väga ei sobi. Kurb asi on see, et ei ole leidnud infot nende kahe teema kohta varustuseta surujate jaoks. Konkreetseid lehti mul kuskil kirjas ei ole ja pole vist ka väga mõtet neid otsima hakata. Neid "soovitusi" mis seal kirjas on võib võtta ka kui lihtsalt küsimusi "Kas minu jaoks oleks mõistlik kiire negatiivne faas" ja "Kas minu puhul oleks mõistlik kasutada ka laiemat haaret"
  14. Mõningad küsimused siis selle toreda asja kohta mis mul mõttes on mõnda aega olnud.. Pisike info ka siis kohe alguseks mis natuke võibolla mu küsimusi ja mõtteid seletab. Minu tavaline surumine on surumissärgita rahuliku tempoga alla ja võimalikult plahvatuslikult pärast rinna puutumist üles (pausi rinnal ei ole). Milleks on kasulik kiire negatiivne faas? - Tavaline on ju rahuliku tempoga alla ja kiirelt üles, miks soovitatakse selle harjutuse puhul siis kiiret allalaskmist? See kiire allalaskmine väikseimagi ajastuse eksimusega tähendab kas rinna pealt põrkega surumist või kang rinda ei puutugi - mõlemad variandid erinevad tavapärasest surumisest ja ei näe mis kasu sest olla võib. Milleks soovitatakse teha mitme erineva haardega aga kõik suhteliselt kitsalt? - Tavaliselt (nendel päevadel kui ei kasuta kiiruslikku surumist..) kasutan laiemat haaret ja raskust tekitab pigem surumises alguse osa, ehk siis pigem rinna osa ja lõpp mis peaks tulema enamus triitsepsi abiga läheb juba kergelt. Kitsas haare kasutab rohkem triitsepsi ja sel juhul eelistreenin ma triitsepsi kuigi surumisel tekitab raskusi pigem rind. Või kehtib see soovitus eeldades, et rekordi surumisel kasutatakse surumissärki ja näiteks minu puhul võiks kasutada ka laiemat haaret? Tänan!
  15. Sinu tulemused?

    Lamades surumine: 95kg Kükk: 110kg Jõutõmme: 140kg Vanus: 21a Kaal: 63,5kg Pikkus: 166,5cm Treeninud: ~Aasta Huvitav, et surumine rohkem kasvanud on kui kükk ja jõutõmme, treeninud olen kõike üsna võrdselt. Ju peab selja ja jalatrennis rohkem pingutama edasipidi
×