Jump to content

missisryan

Kasutajad
  • Sisu loend

    30
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

missisryan

  • Tase
    Algaja
  • Sünnipäev 07.01.1981
  1. Proteiini pulber. Kui palju keegi?

    Hera80 on üks hirmus asi, otsin eelmine suvi, 3x proovisin, iga kord hakkas koheselt iiveldama ja siis tekkisid meeletu ebamugavus ja gaasid. Olen päris palju erinevaid proovinud ja peale Hera ja Twinlabi pulbrite pole miski taolist reaktsiooni tekitanud. Küll on raudne seedimine ja miski seda naljalt paigast ei löö :S Kasutan väga-väga harva, vb kord nädalas, arvan et naturaalne treenija ei oma nii suurt lihasmassi et seda tavatoiduga toetada ei jõuaks. Steroide täis pumbatud mürakad küll, magu ei ole võimeline nii palju tavatoitu seedima kui kiireks kasvuks ja juba olemasoleva toetamiseks vajalik on. Mees jõi usinalt valgupulbreid, üksvahe hakkas rahakoti peale ja tegi aastase pausi, hakkas rohkem ja regulaarsemalt sööma ja mis juhtus.. avastas et tavatoit kasvatab lihaseid rohkem kui pulber Usun et nad on omal kohal kui ei ole võimalik süüa koheselt või reisil kus tavatoit võib pahaks minna, samas pulber ei lähe ja vett ikka leiab.
  2. Vedel Stevia

    Telli e-bayst, Now Foodsi Liquid Stevia French Vanilla maitsega on väga hea ja sellest jätkub kauaks, kauaks. Puudub kirbe kõrvalmaitse.
  3. Thermo Cut rasvapõletaja

    See chilli vms seal sees on tuleb küll ebameeldivate ja kõrvetavate krooksudena üles peaks mainima. Tasakaalustatud toitumine ja ehk ka näiteks rohelise tee kapslid sinna juurde annavad parema tulemuse rasvapõletusel.
  4. Vahitakse jah, las vahivad, mind see ei häiri absoluutselt. Keskendun oma trennile. Mina vahin ka, siis kui muidu täitsa ok noormees võtab 15kg hantli ja hakkab küljetõmmet tegema. Kumera seljaga, raskelt hingates... Või kui tehakse 20kg-ga Smithil kükke nii et isegi veerandkükki ei minda, vaid nõksutatakse imelikult. Ja kui ma peaks Pramaputtra mainitud +200kg kükki tegevat isendit nägema, siis vist isegi võtaks pingil istet et parem vahtida oleks Trenniriideid pesen iga jumala kord. Milleks siis seep ja vesi olemas on??
  5. calcification e kaltsiumi ladestumine äkki?
  6. See kuulub selle "teooria on üks ja praktika teine" alla. Väikelapsed on jah tihti haiged ja korjavad kõike külge. Tahaks näha alla 3a last kes pole kunagi haige olnud. Minu piiga ei ole väga tihti haige, vähemalt enam mitte, nii 2-3x aastas. Aga kui ta haigeks jääb, siis algab palavikuralli ja kui alla ei võta siis ka krambid. Korra olid ja nüüd ma parem annan talle rohtu kui seda uuesti pealt näen. See millise kiirusega tal palavik üles läheb on lihtsalt jõhker, alla läheb väga raskelt, isegi ravimitega. Aga see kõhretükkide teema hakkas mind päris huvitama...
  7. Nagu ma ütlesin, kui kunagi omal lapsed on ja kõrges palavikus, siis ma tahan näha et sa lased neil palaviku üle 40 minna, sest nii on kasulikum ja vaatad kõrval kuidas nad kannatavad ja krambitavad ning ütled: aga ma kuskilt artiklist lugesin et see on hea. Edu sulle! Minu tüdrukul läheb palavik tunniga 37-40.4 peale. Iga jumala kord kui ta haige on, ning läheks sealt edasi ka kui ravimitega alla ei võtaks.
  8. Sa tule mulle rääkima kui vähekahjulik kõrge palavik on kui sul kunagi laps kõrges palavikus krambitama hakkab Väitku need artiklid mis tahes. Ma hakkan ikka alates 38.5 palavikku alandama nii endal kui ka lapsel. Kõvade tükkide kohapealt ei tea kosta, hea oleks end arstile näidata. Rasvkoe kasvajad aga kipuvad tagasi kasvama peale operatsiooni. Isal on opereeritud käsivarrelt mitu tükki aastaid tagasi ja on tagasi kasvanud kas samasse kohta või kõrvale. Emal hakkas õlal kasvama peale seda kui ta selle kuskile vastu ära lõi, kasvas päris suureks ja tuli ära lõigata. Tagasi pole kasvanud õnneks.
  9. Palun asjatundjate abi

    Miks kahtlane, siililegi selge ju et töödeldud kraam (ja me ei tea veel kuidas) on kehale kehvem valik kui maasikas näiteks (ja sealjuures ma mõtlen normaalset kodumaist maasikat, mitte kuskilt sisseveetud ja maeiteamillegapritsitudjaväetatud asja)
  10. Vend Vähk Peab liikuma!

    Mulle meeldib jälle sõna pantaloonid... kõlab kuidagi hästi... Härra Vähi võiks aga end jäädvustada taolises moodsas poseerimiskostüümes.... Usun et siis ei karjuks mitte üks naisfänn: "Püksid maha!" http://images.mylot.com/userImages/images/...tos/1843514.jpg
  11. Vend Vähk Peab liikuma!

    Mulle meeldivad need lillelised püksid!!!
  12. Imelik harjumus

    Ei soovita. Soovitan tasakaalustatud toitumist ja "uus dieet võtab maailma kulutulena" oli rohkem sarkastiliselt mõeldud Aga põhimõtteliselt... kui banaanid maitsevad ja 1 päevas ära sööd, miks siis mitte võtta roheline ja uskuda et see aitab
  13. Vend Vähk Peab liikuma!

    Ohoo, varsti tuleb näitus??
  14. Imelik harjumus

    Hea lihtne vastus! Palju kergem kui üritada resistant starchi olemust selgitada http://www.webmd.com/food-recipes/features...ing-banana-diet Uus dieet võtab maailma kulutulena. Isegi kohalikus Iiri ajakirjanduses kajastati seda (pm pikk ja hägune artikkel kuidas süsivesikuid süües saledaks saab) Põhiasi mis välja toodi oli ikkagi toore banaani ja al dente pasta söömine ja kuidas kartulite enne söömist maha jahtumine selle seedimatu tärklise osakaalu suurendab. Nii et järelikult toorest pastat näksides ei saagi kõiki kaloreid, mis pakil kirjas
  15. kas "Kelloggs All Bran" Eestis müüakse?

    Võid piiluda Tallinnas Marksi ja Spencerisse, ehk neil on midagi samalaadset müügil. Ehk helveste kujul, bran flakes. Tervisepoodides võib aga ei pruugi midagi sarnast müügil olla.
×