Jump to content

Rokkar90

Kasutajad
  • Sisu loend

    4
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Rokkar90

  • Tase
    Vaatleja
  • Sünnipäev 06.06.1990
  1. Tere! Fitshopist jäi silma Massikombo meestele + TASUTA treening- ja toitumiskava pakett. Selle paketti kohta oleks paar küsimust. Mitme päevast treeningkava see sisaldab? Kaua peab keskmiselt/ligikauda vastu nende toodetega, enne kui otsa saab ja juurde ostma peab? Ette Tänades
  2. Massilisajad

    Tere! Võib-olla läbi käinud, aga ei hakka kõike otsast lugema . Kui palju ja mitu korda päevas tuleks tarbida Mass Blast ja Fast Creatine. Eesmärgiks massikasvatamine. Aitäh.
  3. Toitumine enne ja pärast trenni

    Et võib ka ~1h ennem trenni ja vahetult peale trenni ka tarbida? Valin siis selle variandi. Ja näiteks kui olen eesmärgi ära täitnud, ehk siis oma 5 kg juurde võtnud lihaste arvelt. Kui selle tarbimise ära lõpetan, kas siis võib mu kaal alla tagasi ka minna? Niipalju kui ma 2 aastat käinud olen, on kaal koguaeg stabiilne olnud (+-1kg).
  4. Toitumine enne ja pärast trenni

    Olen käinud jõusaalis 2 aastat (3-4 korda nädalas). Kaalun 70kg ja olen 178 cm pikk. Plaanis oleks võtta kuni 5 kg juurde lihaste arvelt. Millist proteiini te soovitaksite? Ise ei suutnud ära otsustada, kuna valik suht suur, ehk teadjad oskavad soovitada.
×