Jump to content

christina27

Kasutajad
  • Content count

4
  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraalne

About christina27

• Rank
    Vaatleja
  • Birthday 06/05/1983
  1. mure südametööga ja kõhulihas

vererõhk üldiselt on madalamat tüüpi. üldiselt trenni teen siis vererõhk langeb.nii külm oli,keha värises,süda kloppis.mõni kord. jutt on ainult trennis olemise tervisest.puhkeaeg on nagu puhkeaeg ikka.külmatunnet tunnen.
  2. mure südametööga ja kõhulihas

ei ole mingi arsti probleem,veresuhkrud,kompuutrid jne on tehtud kõik. diafragma ja kõhulihase probleem vms. ei ole mõtet otsida mingeid perearsti visiite.
  3. mure südametööga ja kõhulihas

Arsti juures käidud,südame kompuuter tehtud,ei näidanud midagi.
  4. Tere!Olen 25 a Mure kõhulihase ja südametööga. Olen paindliku kehaga ja tegin sellist hüppe ja jõutrenni.muidu tegelen ise tantsimise,uisutamisega. Ennem ei olnud absoluutselt probleemi südamega,nüüd kasutan palju ülakeha ,mitte käsi,käed on lihtsalt abivahendiks,aga pulss läheb kiiresti üles.ei saa nagu õhku kätte vms jõudu kehas on,aga kas see diafragma või lihas kuidagi halvasti kasvanud,süda hakkab kloppima.ma teen hüppeid pöördeid.mõtlesin küsida,oskad Sa öelda,kas lihas on valesti kasvanud või kuhu pöörduda või mis nõu annaksid.toitumine oli 1500 cal päevas või dieet aga mass kasvas.kaal tuli juurde pluss 5 kg.tühja kõhuga hakkab kohe süda kloppima. ujumine on täitsa hea ja kerge lihastreening,pulss läheb ülesse kiirelt.vererõhk on madalamat tüüpi,ennem olen näost valge kui punane.90/60.pingutuse korral vererõhk läheb alla aga pulss läheb üles.täiesti nii,et trennis on külm. Selles mõttes jama seis,ilma söömata nagu üldse olla ei saa,siis on lihasnõrkus ja pulss kiire.Äkki Sa tead hingamine ja lihased vms