Jump to content

getz

Kasutajad
  • Sisu loend

    26
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

getz

  • Tase
    Algaja
  • Sünnipäev 08.09.1993
  1. Kunagi sai võetud kõrgushüppe matt, see ca 1x1x2 meetrit vms, seda lükati täiskiirusel põrandal umbes 10 meetrit ja tagurpidi joostes tõmmati tagasi. Üsna ebamugav oli. Aga ajas asja ära. Nt 3 inimesega, iga ring jookseb igaüks 1x. Nii ca 10 ringi kuni suutlikkuseni. Või iga ring 2 jooksu. See oli ikka vägagi kurnav, jalgadele andis korralikult tunda, et toimub kõva trenn. Korvalliga tegelejad rääkisid, et nad hüppasid peale mõnda trenni tunduvalt kõrgemale. Seda matti asendaks ilmselt jõukelk paremini.
  2. FAST Protein Pudding

    Mida arvate sellisest tootest?-- http://www.fitness.ee/artikkel/1514/fast-protein-pudding-maitsev-valguallikas-sinu-menuus Et millal seda süüa, kui palju, kas kui palju sellest kasu on, süüa peale trenni või enne trenni jne? Võib ka muud tarka kirjutada, mis pähe tuleb seoses selle tootega
  3. Lugesin J.Rückenbergi artiklit http://www.fitness.ee/?act=article&articleID=540 . Seal kirjutas toitumisest peale aeroobset treeningut: ''Nii, et süsivesikutega peaks ootama ca. poolteist tundi. Süsivesikuid peaks tarbima ca. 40 - 80 grammi ning neid tuleks kombineerida valgurikka toiduga, nt. liha, munad vms. Süsivesikute ning toidu selline kombinatsioon on oluline, et ka aeroobse järgselt ei tekiks insuliini järsku tõusu, mis tekitab sellise nn. järelpõlemise efekti (rasvade).'' Ja siit küsimus, et kui eesmärgiks pole eelkõige vastupidavuse treenimine vaid rasvade põletus ja kaalu langus, kas siis on insuliini tõus ja järelpõlemise efekt kasulik? Ja kui äkki ongi kasulik, siis kuidas peaks kombineerima toitu, et see järelpõlemine just tekiks?
  4. Tere. Oskab keegi ütelda kust saab sellist põlvekaitset, mis toestab põlvepatja? Kuna mma trennis üks mees vajus põlvepadja (mitte minu põlv) paigast ära ja ees on ootamas põlveoperatsioon. Aga et hiljem veel trennis käia, oleks vaja seda nö erilist kaitset, mis kenasti toetab.
  5. Kust algab ?

    Käelöögi puhul tuleb alustada kanna väljapööramisest. Kanda pöörates pöördub ka puus ja seejärel õlg ettepoole, mis kokku annab löögi parema kiiruse, efektiivsuse, tugevuse ja löök ise jõuab kaugemale. Kanda pöörates hakkab puus juba ise vaikselt liikuma (ja puusa pöörates õlg), kui ei hakka, oled liiga jäik või on probleem muus. Tunnetuse asi
  6. Milline Spordijook?

    Samas kui sa saad selle maitse kätte ja pealekauba neelad alla, peaks ju lisaks seda energiat saama, esiteks: kui aju saab teada et võib kõvasti pingutad ja teiseks: alla neelates saad ka ju nagunii energiat, ainult veidike hiljem Ehk siis on targem alla neelata või mis?
  7. jõudu, mitte lihaseid

    sry, andsin vast vähe infot, sest kui vaadata minu kasutajapilti, saab juba aru mis ma mõtlesin. : D Sain parasjagu head infot kasutajate samuil ja Undionu postitustest. Toon siisnkohal vaid NÄITENA Bruce Lee, kellel oli palju jõudu, aga kus olid lihased või lihasmass? Lihaseid oli, aga need paistsid ka vaid siis välja kui lihase pinge ajas. Saan aru et ta oli jah teist masti mees aga mul polnud paremat näidet siinkohal tuua
  8. jõudu, mitte lihaseid

    kas keegi oskab öelda, kuidas peaks treenima, et saada jõudu, aga mitte lihaseid? Saan aru et nii naljalt lihased ei paisu, aga kõva trenni järel siiski. teen igal pool trenni, jõusaalis, vabas looduses, kodus jne Mitme aasta jooksul pole lihased kasvanud, jõud aga küll, kuid arvan, et kindlasti annaks midagi paremaks muuta. Kui nüüd treeningkoormust veelgi suurendan, ehk hakkab lihast ka tulema, mida ma just ei soovi. Ette tänades! ja head uut aastat!
  9. venitus peale lõuatõmbeid

    tänud :-)
  10. Kas keegi teab, milliseid venitusi oleks peale lõuatõmbeid kõige parem teha? Ise teen küll igasuguseid, aga tahaks teada, et mis just lõuatõmmetele kasulik on:D
  11. kõhulihased

    Kui esimesed päevad teha kõhulihaseid, ilma et neid hiljem venitaks, on need järgmine päev päris valusad. Aga mida aeg edasi, seda enam harjub ära ja ei valuta enam. Küsimus siis selline, et kui ei venita/lõdvesta kõhulihaseid ära, (mis sest et harjund juba ja ei tunne, et midagi viga oleks) et mida see mõjutab siis? Kas ei paindu keskkohast lõpuks nii palju kui vaja oleks vms?
  12. Algaja Kava

    Mis siin ikka pinda käia, kõik oleme kunagi algajad ja kõik küsivad kunagi abi, lihtsalt igaüks isemoodi:D
  13. kumb on olulisem?

    Aga kas seeriatel ja korduste arvul ka mingit suurt tähtsust selle juures on? Ja, et kui palju neid olema peaks?
  14. kickbox

    SK Klan-is tehakse küll lastetrenne Ja SK Kombatis tehakse ka võib-olla, täpselt aru ei saa kuna kirjas sel et ``kuni 18 aastastele´´ ja ``algajatele´´. Aga MoloM, kui suuri(vanus) lapsi sa mõtled?, ma usun et kui mingi 16 või 17 näiteks, siis peaks ikka saama, aga 5 ei usu eriti.
  15. kickbox

    SK Klan-is tehakse küll lastetrenne
×