Jump to content

Viktor

Kasutajad
  • Sisu loend

    16
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Viktor

  • Tase
    Algaja
  1. kõhulihased

    Toitumine, toitumine ja siis ka trenni ka parajal määral (just aeroobset)!
  2. Probleem erektsiooniga!

    Tekkis küsimus kas mingi põletik peenises võib tekitada probleeme erektsiooniga? Või mingid probleemid neerudega? Oldman miks sa küsisid rasvade kohta, mida need erektsiooni puhul aitavad, mis rasvu siis tuleb silmas rohkem pidada?
  3. Alaseljavalu

    Joostes võib jalatsi vale valik väga palju lugeda, soovitan alati enne jalatsi ostu tee nö "footscanni", seda peaks tegema suurimad sporditarvete poed...ausalt öelda piinlen ise aeg ajalt sama probleemi käes, tekib valu siis istudes pikka aega.
  4. Kuidas toimub parkimine Revalsport klubi juures? On kellegil kogemusi? Vanasti said klubiliikmed koha olemasolul tasuta parkida seal siseõues, kuidas nüüd seal sissepääsuga lood on?
  5. jooks ja põlved

    Soovitaks ergomeetrit ikkagist ja muidugi toitumise jälgmist!
  6. Endal sama jama, et ülemine osa kõhust on punnis.
  7. Toidulisandite tarbimine

    Kui eesmärgiks rasva põletus ja lihase reljeefi väljatoomine, siis pole mõtet ju lisandeid kasutada?
  8. Rinnalihase alaosa

    Tekkis selline küsimus, et mis harjutusi tuleks teha, et rinnalihase alaosa arendada? Ise kasutan kaldpinnal surumist pea allapoole, kuid jääb nagu väheks....
  9. Velotrenažöörid

    Ise soovitan samuti ketler ratast, endal 10a teenib juba täiesti veatult!
  10. Rinnalt

    Varieeri rinna harjutusi (muuda järjekorda, kiirust jms) lisaks treeni ikka õlga ja rannet ka...Ise sain kangi surumise käppa kätekõverduste aastapikkuse lahmimisega, mis tagas piisava ettevalmistuse.
  11. Mida süüa pärast trenni?

    Ise teen samamoodi lisaks väntan kohupiimale veel paki kanasinki ja pool liitrit vett kah!
  12. otsin eratreenerit (ujumine)

    No põhjast sa midagi erilist teada ei saa ise kui kunagi ujusin siis õpetati kõigepealt kuival maal takt sisse....seal on oma nõksutamis järjekord ja treener ütles veel et jooniste enda ette lukuauk nagu. Teine asi veel see, et kui käed puutuvad vett sellel hetkel tõmbad täie hooga peopesadega läbi vee ning samal ajal tõukad kogu jala poweriga nii ta tuleb...ei ütleks et kõht väga primaarne on ise arvan et selg on peamine, kusjuures kui takt selge võid liblikat ujuda suhteliselt lõdvalt. Kõrvalt jälgides kindlasti imestad, et kuidas neil nii lõdva kehaga see toimub, ujumine ei olegi krampis punnitamine! (räägib endine eesti tatikate meister liblikas )!
  13. Tühja kõhuga lihtsalt tunned trenni lõpus, et igasugune jõud on kadunud...
  14. Aga, mida arvata aeroobsest trennist koos jõusaaliga nt: jooks 15mini enne jõusaali ja 15 pärast jõusaali...eesmärgiks rasva põletus ja lihase väljatoomine.
  15. Küsimus siis selline, et mida süüa enne jõusaali trenni hommikul? St. 30min peale söömist algaks trenn...
×