Jump to content

Virgo76

Kasutajad
  • Sisu loend

    20
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Virgo76

  • Tase
    Algaja
  • Sünnipäev 11.09.1976
  1. Veepäev

    Kas see on kellegi nõme linnalegend või annab see ka organismile midagi? Kui 24h ainult vesi ja füüsiline koormus viia miinimumi?
  2. Kõhulihaste trenni video?

    Tänud:)
  3. Kõhulihaste trenni video?

    Siin oli ühes teemas üks video kus tehti vist 45 sekiste seeriatega erinevaid kõhulihase harjutusi.Surfasin kõvasti aga ei leia enam üles kus teemas oli.Äkki keegi teab millest jutt.Harjutus toimus kuskil murul ja selline USA mekiga ja David Hasselhoffiliku hoiakuga kutt viis seda läbi ))
  4. Hr.Kiivikase algajate treening.

    Tänud vastuse eest!
  5. Hr.Kiivikase algajate treening.

    Kuidas valida raskusi sellel treeningul? Kas peab need korrad misseal antud lõdvalt ära tegema või tuleb valida sellised raskused,et pärast harjutust on ikka mingi väsimus tunda.Aga siis tekib jälle jama järgmise harjutusega kui eelmisega läbi oled.Näiteks 2,5 kg hantltega külje peale lendamine 3 x 12 on täitsa paras mulle aga samas teine harjutus hantlitega küünarvarte kõverdamine samade hantlitega on jube lõtva -pane või 3 x20 seeria 10 sekiste pausidega. Ka siis valida raskused nii ,et antud harjutuskordade lõpus oleks siis ikka tunda parajat koormatust ja treeningu täitsa lõpus läbi nagu läti raha
  6. Milline trenazöör sobiks algajale?

    Tänud kõigile eks hakkan millestki siis kinni.Jõudu teile
  7. Milline trenazöör sobiks algajale?

    Lingid mis siin olid kükipuuridega olid küll hinnad hullud.Trena pink kasutatud u.2-3k Kui vaadata Tööriistade alt Algajate treenimis kava siis ikkagi peavad olema olemas ikka jõusaal või seadmed kuna algajana puudub improviseerimis võime näiteks kuidas teha hantlitega ja ainult kangiga seda kõike: 1. päev - Käed, jalad, selg Seeria Surumine kangiga lamades Tõmme plokil ülalt kukla taha Lendamine küljele hantlitega seistes Küünarvarte kõverdamine hantlitega seistes Triitsepsitele ploki alla surumine seistes Jala sirutus ette trenazööril Jalgade kõverdamine trenazööril kõhuli Säärtele seistes pöialetõus, kas trenazööril või kangiga Keretõste kõhupingil Keretõste alaseljapingil
  8. Milline trenazöör sobiks algajale?

    Käisin just Sportlandis Ülemistel hindasid tsekkamas.Kang+ kettad kokku ikka tuleb küllalt soolane,oma 2k ja edasi.Arvrstades praegust nn.majandusliku seisu siis võiks ju sellise trena variandi soetada kus kang kindlalt olemas ja lihtsalt kettaid soetan juurde.Jõusaal on olemas 3km kaugusel aga esialgu tahaks nagu kodus toimetada,et mitte jõusaalis väljaprinditud algaja harjutuslehega jalus koperdada teistel . Kodus ka saab kergelt põngerjatel silmapaeal hoida kuna õhtuks on emmel jõu ressusrsid otsas vahest möllust päeval.
  9. Milline trenazöör sobiks algajale?

    Mis on kükipuur ja milleks kummilint?Ärge pange tähele aga olen algaja kõige otsemas mõttes
  10. Sooviks varsti hakata aeroobse kõrvale ka natuke muud tegema.Vaatasin mõningaid trenazööre koduseks kasutamiseks ,milline neist võiks sobida.Kas see variant kus on kangi kasutamis võimalus kindlalt või...? http://www.soov.ee/vaata.seam?id=2265927&cid=78910 http://www.soov.ee/vaata.seam?id=2249814&cid=78910 http://www.okidoki.ee/item/330670/
  11. Algajate kava...kaks või kolm päeva nädalas...

    Tänan,algajatele2 seda pilti ei olnud taga.
  12. Algajate kava...kaks või kolm päeva nädalas...

    Täpsustan "Säärtele seistes pöialetõus, kas trenazööril või kangiga 3 x 8 – 10"
  13. Algajate kava...kaks või kolm päeva nädalas...

    Aru ma ei saa harjutusest "säärtel seismine".Milline see välja näeb
  14. UVEX jooksutossud?

    Ei tea kas see õige koht siin foorumis sellise küsimuse esitamiseks aga kas sellise firma jooksutossud kannatvad ostmist https://www.osta.ee/13529131 Muidu olen koguaeg eelistanud ADIDAS toodangut koguaeg aga seda ainult vabaaja jalatsina enamjaolt ja ei ole pettumust olnud.Hetkel siis adidase toodangult hiilin ADIDAS CANADIA TR2.
  15. Kui palju trenni alguses?

    Tänud taas info eest.Söömine ei ole kahjuks võimalik 5x päevas(vähemalt argipäeviti).On küll selline töö,et 50/50 kontor /õu aga ikkagi.Jätsin trenni ühepäeva vahele ja tegin täna hommikusörgi 1,7km.Oli hulga rohkem võhma kui kolm päeva järjestikuse trenni päevadele järgnenud hommikul.Järelikult hetkel passib mulle süsteem kus annan ühepäeva ikka puhkust.Ainevahetus on mul eluaeg väga hea olnud igas olukorras,et selle riski võtan ,et pärast hommikusörki ikka helbed jogurtiga ja teraleib singi ja juustuga. Palun "rohelisele" seletada lahti:HIIT,Tabata,Interval circuit maakeeli.
×