Jump to content

miko

Kasutajad
  • Sisu loend

    13
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

miko

  • Tase
    Algaja
  • Sünnipäev 09.09.1992
  1. rasva % ja kõhulihas

    Võiksite ehk öelda , kuidas enda rasva% välja arvutada?
  2. Keskjooks

    No kavas oleks alguses teha nii 3 nädalat reljeefi ja peale seda 3 jõudu, et nagu massi ei tahaks eriti, seda on nagu niigi olemas. Just ongi, et tahaks kergemaks saada, et selleks see reljeef alguses( mitte lihaste arvelt ofc) ja siis pärast jõudu peale. Peale seda tulevad laagrid, siis seal ei saa rutiinselt asjaga tegeleda.
  3. Keskjooks

    Nende tsükkeltreeningute kohta, et kas see mõjutab negatiivselt, kui ma treenin ainult nt jõu ja reljeefi tsükli järgi ja jätan massi välja? pole nagu vaja kõiki kolme kombineerida?
  4. Tallinna Spordihall

    Tundub nii. Ma tegin seal sügisel trenni ja panin tähele, et ega seal jõusaalis erilist siblimist polnud. PEamiselt kergejõustiklased and stuff..
  5. Toitumine enne ja pärast trenni

    Kas see sobib siis igale trennikorrale, et ei oma vahet kas ma pushin 2 h jõukas või tund aega jooksmas?
  6. Toitumine enne ja pärast trenni

    Kas on suuremat vahet, et kas ma söön nt vahetult peale trenni(võtan nt kohupiimapaki trenni kaasa) või siis nii poole tunni/ tunni pärast kui kodus? Ja kumba oleks soovitatav süüa peale trenni? kas korralik soe portsjon või mingi valgurikas toit. Oleneb trenni tüübist?
  7. Aeroobne

    Mis see reljeeftsükkel tähendab pmst keha reljeefide aka kontuuride väljatoomist? et keskendub pigem rasva% vähendamiseleja alla võtmisele , kui musklite kasvatamisele?
  8. Keskjooks

    Eks ma võtan teie kõigi nõuanded kõrva taha:D Ma olen nüüd otsinud artikleid toitumise ja asjade kohta, kogun kokku mingi portsu ja siis saadud infi alusel panen mingi asja kokku mis on ehk parem , kui vana menüü
  9. Keskjooks

    Tean jh enamvähem, et mingi müslit võileivad ja teine magusa poolne ei ole just taoline toit , aga mis puuviljadel viga? Minu arust parem süüa koolis midagagi, kui olla 8-9 tundi järjest söömata ja siis pärast korralik ports alla kugistada. Alati ei ole raha ka kõige tervislikuma jaoks ( mis tavaliselt on peaks ju kallim olema), tuleb ära ajade sellega, mis ette antakse.
  10. Keskjooks

    Seda minagi, peaasi et nippe saaks:D
  11. Keskjooks

    Mida tähendab seal reljeef treening? nagu jõud ja mass , panimajesh, aga mida see endast kujutab?
  12. Keskjooks

    Et siis põhimõtteliselt selleks, et kõhult ja puusadelt ja igaltpoolt asja maha saaks, oleks vaja nt 1h jooksmas käia või siis 20 min aeroobset rattasõitu vms teha peale jõutrenni? MEnüüü..no eks ma kirjuta midagi igaksjuhuks: Hommikul söön putru, argipäeviti tatra ning nv-l üldjuhul kaerahelbe oma piimast tehtud ja joon piima kõrvale. juhul kui tean et läheb veits kauem järgmise söömeajani, teen paar võileiba ka juurde. No ütleme argipäeval teen kooli ka nii 3-4 võileiba kaasa morsiga, sest koolis süüa ei saa. Nii 3-4 aeg koju jõudes on soe toit , mis varieerub pidevalt nagu ikka. ehk magustoiduks võtan veits müslit piimaga, et energiat trenniks oleks, mis ees ootab. ning õhtul söön minig jogurti või mannavahu vms ära ning paar puu või köögivilja. See on kõige üldisemalt. Loomulikult tuleb vahest nt mingi sokolaadi või müsli batoon ette enne trenni või ajutööd et energiat jaguks jne.. Et siis mis arvate:D?
  13. Keskjooks

    Kuna uus siin, siis ma loodan, et postitus tuleb esiteks õigesse sektsiooni:P Niisiis. Alginfoks niipalju, et olen võrkpallur, kuid sooviks jalgu( spetsiaalselt kintse ja tuharaid) veits peenemaks muuta, kus areneks lihas kuid hävineks üleliigne rasv või paks nahk. Sama probleemi esitaks veel vööpiirkonna ülemisele poolele, ehk puusad ja kõhu alumine osa. Kuidas just puusasi saaks ehk kitsamaks kuidagi treenida ja kuidas üleliigset rasva või paksu nahka vähendada, samas neid piirkondi tugevdades. Teiseks faktoriks sooviksin teada, et kuidas arendada lihaseid(spetsiaalselt ülakeha) nii, et nad muutuksid sitkeks ja jõuliseks, niiet kindlad kontuurid välja kujuneksid, kuid mitte et kasvaks lihasmass, et mingisugust lihasmäge ei soovi välja aretada:D. Põhimõtteliselt siis, et millised raskused ja kui suured seeriad ja muu taoline info ning et kas oleks mõtekam teha ühte lihasgruppi ühel päeval ja teist vahetult järgimisel, või nt teha 1. päev kahte lihasgruppi ja 2.päev järgimsed 2 lihas grupp ning siis kerge puhkus päev paar, ning sama rutiin edais? Jään huviga ootama.Aitäh!
×