Jump to content

kärbes

Kasutajad
  • Sisu loend

    22
  • Liitus

  • Viimati külastanud

    Never

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

kärbes

  • Tase
    Algaja
  1. Mis oleks sellised minimaalsed mõõdud millega veel tasuks võistlustele välja tulla ja ei jätaks kohutavalt kõheut muljet? kui oled 180cm pikk näiteks palju peaks olema biitseps, palju rind, jalg, säär, talje?? mis oleks selline normaalne proportsioon. Eeldan et rasva pross peaks olema max 8-9. Mis te arvate?
  2. jõusaalid

    tallinna jõusaalidel on mingi haiglane komme tekkinud, et telefonis ei taheta sulle hindu öelda, hakatakse kohe mingit müügi iba ajama ja sinu isiku kohta uurima... nagu KGB! käivad siin vist mingid mõtetud välismaa müügikoolitajad ja ei saa aru et eestlase loomus on veits teine kui itaalasel. Pagan kui ma selget vastust ei saa helistan järgmisse kohta!
  3. Muscle tech

    Muscletech -il on väga palju erinevaid tooteid, karta on, et nad ka mõjuvad erinevalt Siiani neid minu teada eestis ei esindata, kuigi jutud käivad, et hakatakse.
  4. andke nõu!

    Jutt jälle KREATIINIST, mida soovitate ja mida ise tarbite: siin poes müüa nelja erinevat sorti tooteid ja veel erinevad tootjad ka, kas on oluline vahe ka nende manustamisel? Äkki mõni tark viitsib veelkord seletada nende asjade erinevuse ja soovitada ka? -tsitraat -monohüdraat -pyruvate (eestikeeles ei tea) pulbrid ja veel kapslid või hoopis Phosphagen HP, millest on ka artiklites juttu olnud, kuid mida siin pole aga mujalt tellides suht soodsalt saab?
  5. ma mõtlen seda : Ott Kiivika treening - ja toitumiskava, vol.1 Ott Kiivika treening - ja toitumiskava, vol.2 kui lööd otsingusse "toitumine" saad kätte. Kõhtu treeni kaks kolm korda nädalas aga tee ka erinevaid kätekõverdusi ja muid harjutusi. Kindlasti pead saama aeroobset koormust et rasvast vabaneda, kõnni ja sörgi. Pikkuse ja kaalu järgi oled suht kõhna sell jälgi, et saaksid piisavalt valku muidu muutud treenides õige pisikseks
  6. tee nii... otsi siit samas portaalist ott kiivika toitumiskava võistluseelsel perioodil (see on siin detailselt kirjas) vähenda enda kaalule vastavalt koguseid ja usu kõhulihased saavad olema ikka väga reljeefsed... ainult et kõik teised lihased ka eeldus, et sa neid muidugi ka treenid
  7. palju keegi kaldpingilt trenni teeb

    tead kaldpingil saab ju päris palju harjutusi teha... kui sa mõtled nüüd kaldpingil kangiga rinnalt surumist siis 82 midagi tipptase veel kindlasti pole. Ise teen 6x veel 105-ga ja ka see pole mingi kõva tulemus. Kaal ja vanus muidugi mängivad ka olulist rolli, kui ennast võrrelda tahad. Minu kaal 85. Nii, et jõudu treenimiseks
  8. Küsimus M.M. ile

    Vaatan Artiklite alt sinu kohta ja imestan, et kas võtad võistlusteks tõesti üle 20 kilo alla? Kui kiiresti see sul sellisel juhul tavaliselt käib? Kas toidukogus mida sööd tavaliselt ja mida enne võistlusi on ka totaalselt erinev? Ja kas need mõõdud mis on antud on mõõdetud siis võistluskaalus või tavakaalus?
  9. Ettepanek Otile.

    Kui ma nüüd väga ei eksi siis selleks, et lihase kasvatamisel tõelist edu saavutada peab peale treeningkava ja tavatoitumise tõsiselt paigas olema ka toidulisade manustamine, eksju Kui ma ka sellest olen õigesti aru saanud siis parima tulemuse saavutamiseks tuleks kasutada rohkem, kui ühte toidulisandit... neil ju erinev toime, eksju Ja selleks, et seda nüüd võimalikult efektiivselt teha võik ju ka Robocop pakkuda erinevatest toodetest kokku pandud komplekte koos manustamise kavaga (näiteks üheks kuuks)? Suurtes väljamaa netipoodides on sellised komplektid täitsa olemas ja võid valida endale sobiva sõltuvalt siis juba eesmärgist. Aga ostaks ju heal meelel siit samast, koos kohalike meeste soovitustega.
  10. DOPINGUPROOVIDE TULEMUSED?

    Loodame, et tal siiski jätkub motivatsiooni 2a pärast tagsi tulla. Marek kas jätkad treenimist?
  11. Kergejõustiklased ja lihased

    kuulge tõesti, te unustate siin ühe väikese pisiasja.. Erki Nool on olümpiavõitja ja olnud maailma kolme parima kümnevõistleja hulgas juba pea 10 aastat! Selge ju et mingi suvaline kuulitõukaja ei ole sellise potensiaaliga ja maailma tipp jõutõstjate tulemused ju ei ole ka mitte need millega siin portaalis uhkeldatakse.
  12. DOPINGUPROOVIDE TULEMUSED?

    tõesti naljakaks kisub siin juba Kallid spordisõbrad! Kas te suudate mulle nimetada veel ühe sportlase peale Marek Kalmuse, kes saab hakkama sellega, et tunnistab oma eksimust? Mina ei suuda keda meenutada, kõik hakkavad alati mingit totaalset iba ajama, et treener andis ja arst andis ja ema andis... aga nemad ..EI IIALGI. See on ju täielik jama. Te ju ometi ei usu, et Smigun oligi 100%puhas või Nool või Tammert või Kirsipuu on... jätke nüüd, neil on paremad tiimid ja suuremad rahad lihtsalt. Kalmusel oli aus ja normaalne suhtumine, ta väga selgelt tunnistas oma viga. Minu täieli austus.
  13. Mis on keelatud ja mis ei ole?!?

    veelkord tänu punamütsikesele! eok lehel oli kõik väga selgelt kirjas... tõsi võib jääda mulje, et pea kõik on keelatud nagu ka M.M. ütles liigne kohvi kogus võib anda positiivse proovi. Aga kuidas siis selline algajast tainapea nagu mina näiteks saab kindel olla, et ta täiesti teadmatult endale midagi keelatut sisse ei kühvelda? Ega vist saagi, või mis? Usun, et see fat burner mida M.M. kasutas pole ainus ise enesest legaalne asi mis positiivse dopingu proovi annab. Nagu ma oma algses küsimuses ütlesin ...minu meelest on soliidsed fitnessi ajakirjad täis selliseid kahtlasi reklaame. Võiks ju arvata, et asi mida legaalselt müüakse on lubatud aga tuleb välja, et tühjagi.
  14. Mis on keelatud ja mis ei ole?!?

    hämmastav, et selline lihtne küsimus sellise tormi tekitas. Tänan kõiki, kes sellesse teemasse tõsiselt suhtusid ja viitsisid viiteid ja vihjeid jagada. Tegelikult oli küsimuse mõte just selles, et kuulda mõne tõsise spetsialisti lühikest kokkuvõtet. Pole ju kahtlust, et ainete dopinguks nimetamisel on siiski mingi põhimõte. Vitali teooria, et kõik mis on keemia on vaimus: "kõik mis teeb uimaseks on uimasti". Keemiat on kogu profesionaalne sport täis ja osa on keelatud osa ei ole, osa on tervisele kahjulik, osa väga kahjulik ja osa ei ole üldse. Millisel põhimõttel (!!!) aga keelamine ja lubamine käib on ebaselge.
  15. rinnalt surumise max

    kas te IQ testi olete teinud? Palju tuli?
×