Jump to content

Lilly

Kasutajad
  • Sisu loend

    5
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Lilly

  • Tase
    Vaatleja
  • Sünnipäev 30.09.1990
  1. Jooksmine

    Hei Ostsin siis endale Heart rate monitori selline lahe pulsikell jne .Siin räägivad k6ik 220-sinu vanus ,et siis saad on pulsi teada aga kasutusjuhendist lugesin ,et meestel peab arvutama 220-vanus ja naistel siis oli märgitud ,et 230-vanus ...kas seal on siis mingi t6ep6hi ka all? sinna pidin siis veel oma min ,max pulsi sisestama aga muidugi panin selle 220 järgi,et siis min 70% -140 ja max 75%-150 kuigi kas see tundub natuke k6rge rasva p6letamiseks?
  2. Jooksmine

    Aitäh ,sain palju targemaks eks siis jätan nö hommikuse nälgimise ära .Hm kas jooksmisega v6ib ka nii kombineerida ,et algul jooksen soojaks siis jooksen kiiremi siis aeglustan tempot ja nii siis edasi ,on see kehale hea ? kahjuks suudan hetkel ainutl 30 m joosta (saavutus isegi mu jaoks) nu vahest k6nnin 1,2min kui enam ei j6ua aga siis jooksen kohe edasi.
  3. Jooksmine

    Hei Tänud, nüüd saingi teada mis tahtsin:D
  4. Jooksmine

    Naja tegin täna proovi üle30 minuti joosta aga ei tulnud väga välja mulle tundub,et ma jooksen liiga kiiresti aga samas kui aeglasemalt jooksen siis ei ole ka hea . naha v6tab 6nneks märjaks siis on tunne vähemalt et midagi tehtud:D hm jama sellega kohe no eks ma olin täna hommikul veidi lasik kah aga tehtud sai:D ja ongi plaanis pulsikell muretseda .hm äkki oskad 6elda palju kcl kulutab siis 30 jooks? kui mu minimaalne kaloraas on 1612,7 kcl siis v6iks seda kohe proovida kuna mul tunne ,et ma ei söö vahest 1500kcl isegi täis.m6ni hommik ei söögi siis l6unal snitsel,kartul ,salat vms ja 6htul viil leiba singiga vms ja roheline salat/porgand/tomat/kurk ja lemmikuks siis feta juust millest ma kuidagi loobuda ei saa:D
  5. Jooksmine

    Tere Hakkasin 6 kuud tagasi kaaluga tegelema kaalusin enne 94 kg ja cm nüüdseks olen 78 kg ja soov veel alla v6tta alguses muutsin toitumist ja hakkasin palju k6ndimisega tegelema .Nüüd on nö suurem kaal kadunud ja peaks vaatama midagi mis kulutab rohkem energiat jne.Kuna see k6ndimine ei anna enam tulemusi . Nimelt hakkasin paar kuud tagasi jooksmisega tegelema alguses 20 minutit ja nüüd juba 30 minutit,v6tab ikka läbi küll kui sporti ennem ei harrasta:D Nö naised saunas rääkisid ,et kui ärkad siis ei söö ,vaid lähed jooksma ,et siis pidi rasva p6letama ja siis kui ma ütlesin ,et mulle meeldib 6htuti joosta siis öeldi ,et see kasvatab lihast kuna oled päeva ja 6htu jooksul kalorid ära söönud ja p6letab ainult need kalorid ära mitte ei v6ta kaalust alla.aga kumb versioon on usutavam? Millal oleks hea aeg joosta? ja kas hetkel 30 minutit on normaalne? püüan 4x nädalas joosta ja 1x nädalas on aeroobika.
×