Jump to content

trussik

Kasutajad
  • Sisu loend

    3
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

trussik

  • Tase
    Vaatleja
  • Sünnipäev 19.03.1917
  1. Rannahooajaks vormi

    Tere, ehk oskab keegi nõu ning soovitusi anda. Olen M26, 82kg, 178cm, väikese õllekõhuga. Sooviks rannahooajaks kõhust vabaneda ning ülakeha väheke laiemaks trimmida. Sooviks harjutusi kangi ja hantliga. Mitu koda peaks käima jooksmas ning ujumas? Mis toidulisandeid võiks kasutada. Kas toitumist tuleks muuta?. Elustiil senini tööl füüsiline, vabal ajal diivanil või autos. Söön kõike, kuid täpselt niipalju et kõht oleks täis.
  2. Kas rebestasin selga?

    järgmise päeva veetsin voodis kuna liigutada oli rängalt valus, sirge seljaga sai ainult käia. eilseks hakkas vaikselt tagasi juba tõmbama ning arst kinnitas ka et midagi tõsist ei ole lihtsalt pingutasin üle. Täna vaikselt venitan ja suht hea olla, keha paremale-vasakule keerates väheke lööb valu sisse aga eks tõmbab ka selle tagasi, enam lollusi ei tee. Ohutus ennekõike:)
  3. Kas rebestasin selga?

    Eile väikest trenni tehes hantliga ülepea seljatagant rinna ette tõstes sai vähe äkilisem liigutus tehtud ja tõmbas selja imelikult ära, väike naks käis läbi ja nüüd kummardada suht valus, valu on selja keskelt horisontaalis. Kas võib mingi rebestus olla või läheb üle?
×