Jump to content

Mikkk

Kasutajad
  • Sisu loend

    17
  • Liitus

  • Viimati külastanud

    Never

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Mikkk

  • Tase
    Algaja
  1. enne trenni

    Ikka ootaks vastuseid oma küsimusele, puhkepäevade osas. Ette tänades!
  2. valu kaelas

    Aga et lihas taastuks kiiremini sellest traumast kas mingeid harjurusi (kerge koormusega sama lihas) või mudimist võiks kah teha?
  3. enne trenni

    Aga milline peaks olema puhkepäeva menüü? Siis ei saa võtta enne ja pärast trenni sheiki. Kas siis enne magama minekut sisse kallata või hoopis hommikul?
  4. enne trenni

    Ma pole siiani veel aru saanud 1 asjast (kord ütleb üks nii ja sis järgmine kord teine ütleb naa): mitu korda päevas tuleks sisse kallata valgu sheik ja millal? Kui suur peaks olema just sheigist saadud valgu kogus päeva kohta? Kas ülejäänud valgu koguse (et saaks 2g/keha kg kohta) peaks sisse ajama kohupiima, piima, kodujuustu, muna jne. süües? Palun kirjutage kuidas keegi toimib!
  5. küsimus rinnatreeningu kohta

    Aga kas see sobib ka tavalisele nö. tervisesportlasele? Eesmärgiks oleks küll lihast kasvatada kuid eesmärgid pole nii kõrged.
  6. Jalgade trenn

    Kas piisab kui treenin 1X nädalas jalgu? Kui palju ma peaksin tegema seeriaid sellisel juhul ühele lihasele? Kas peaks ka tegema erineva intensiivsusega?
  7. Toitumine enne ja pärast trenni

    Aga olen kuulnud jutte, et enne magama minekut ei ole soovitav süüa kuna magu vajab ka puhkust. Kunagi kooli räägiti, nüüd siin kõik vastupidi. Kas muuduele organitele on siis õhtune söömine kasulik või on natuke kahjulik ka?
  8. Võtame aluseks selle kava, alakehale. Selline küsimus, et kui mul pole võtta nii palju erinevaid masinaid nagu nende harjutuste tegemiseks vaja läheks (on ainul kang kükkimiseks) kas siis võin teha 1 harjutust rohkem seeriaid, muutes natuke jalgade asendit, küki sügavust jne. Kas see arengule halvasti ei mõju kui teha 1 harjutust rohkem seeriaid? Palju on üldiselt optimaalne teha ühele lihasele seeriaid 1 trenni jooksul?
  9. Veel süsivesikutest

    Mida täpsemalt massi lisamise alla silmas pead? Nagu ma olen aru saanud siis süsivesikute liig tarbimisega kaasneb süsvesikute rasvaks talletamine. Mis moodi need massilisajad üldiselt toimivad?
  10. Veel süsivesikutest

    seda me loeme iga päev mida enne trenni tarvitada ja mida pärast. Mind huvitaks hoopis mida soovitatakse tarvitada treeningu ajal. Kas ainult vett või võib ka süsivesikuid lisada? Mida näiteks hr. Kiivikas tarbib oma 2-3h treeningu ajal?
  11. Soojendus

    Ega ma valuvaigisteid küll ei tahaks võtma hakata, sooviks ikka probleemile lahenduse leida. Kui soojendust teen (õlaringid) siis vahepeal on kuulda (tunda) nagu mingisugust liigese ragisemist. Mis seda põhjustab ning äkki see valuga omavahel seotud!
  12. Soojendus

    Kangiga kuklatagant pole tükk aega teinud, valu tuleb rinnalt surudes, valu on nagu rohkem eespool seal liigese kohapeal.
  13. Soojendus

    Teen enne igat trenni korralikult soojaks ennast omast arust (väntan ja vehin) kuid õlad annavad trennis natuke tunda ning järgmine pärv on ka imelik selline terav valu. Kas siis ei saa ikkagi ennast soojaks? Või milliest võib olla tingitud valutavad õlad?
  14. Aga millal võtta 1. valgusheik (kas kahest piisab päevas) ja millises vahekorras seal peaks süsivesikud ning valud olema?
  15. Algaja kava

    Kui ma teen algajate kava 3x nädalas, E; K; R kas see lihastle kurnavalt ei mõju? Pean silmas seda juttu, et lihas hakkab kasvama 48h pärast trenni aga kuna ma just sellel ajal kohe uue trenni peale lükkan siis võib ju tekkida ületreening. Või algajad ei suuda nii kõvasti trenni teha, et ületreening tekiks selle kava järgi? Seeriate arvu tõstsin eelmin nädal 4 peale. Kaua selle kava järgi peaks treenima, et võiks treeningu 2-ks jaotada?
×