Jump to content

Kashijimo

Kasutajad
  • Sisu loend

    5
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Kashijimo

  • Tase
    Vaatleja
  • Sünnipäev 06.07.1987
  1. Seda küll, aga vastuseid olen päris palju saanud ja on juba millele toetuda. Kuna see foorum on tervise ja spordiga väga palju seotud siis arvasin, et äkki kellegil on olnud sama jama. Ma paraku selline inimene, kes arsti juurde pöördub viimases hädas.
  2. Vedelikupuudust ei ole kuna alati trennis pudel kaasas. Vererõhk on olnud pidevalt normaalne. Valu tekib Pea tagumises osas, keskel...
  3. Hommikul paar võileiba, paar kohukest, lõunaks Selverist mingi soe toit, õhtuti kuidas kunagi, vahest külmutatud pitsa, makaroni roog...ei ole sellele palju tähelepanu pannud, lihtsalt jälgin, et 3 korda päevas korralikult kõht täis oleks ja korra päevas sooja toitu sööks.
  4. Toitun teadlikult, ehk üritan korralikult süüa 3 korda päevas, mingit toitumisakava kui sellist pole. Viimati oli vereanalüüs (kurgumandlite tõttu) sealt küll midagi ei ilmenud, et mul viga oleks...
  5. Tere, Lapsepõlvest saati on mind jälitanud peavalud. Algselt olid need mul pidevalt ja tekkisid ilma suurema põhjuseta. Küll aga tänasels päevaks on need peaaegu kadunud, tekivad ainult pikema füüsilise pingutuse tõttu. Kuna tegelen taipoksiga, siis on peavalu olnud pidev nuhtlus, võhma nagu on ja jõuaks veel aga jätkata ei saa, sest keegi lööb peas trummi. See tekib tavaliselt umbes tund aega peale pidevat füüsilist koormust, vahet ei ole, kas on selleks trenni tegemine või puude lõhkumine. Ja kindlasti ei saa olla põhjuseks pea pihta langevad hoobid, mis trennis ette tulevad kuna olen osalenud elu jooksul erinevatel treeningutel ja iga kord sama lugu, mis tõttu ma ei saa kunagi trennist viimast võtta. Samuti tekib peavalu kui liiga kaua saunas olen, see vist on vererõhuga seotud? Pole arsti juurde ka läinud kuna see tavaelu tegemisi ei sega. Mis põhjusel pea valud tekivad? Ma ei tahaks uskuda, et põhjuseks on liiga vähene liigutamine, sest spordiga olen tegelenud hobi korras pidevalt. Aeg-ajalt olen enne trenni valu välistamiseks ka valuvaigisteid sisse söönud ja see aitab aga ei tundu väga tervislik lähenemine asjale... Ette tänades! Vabandan kirjavea eest pealkirjas:)
×