Jump to content

kizzy

Kasutajad
  • Sisu loend

    5
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

kizzy

  • Tase
    Vaatleja
  • Sünnipäev 01.04.1984
  1. Keha Arengu Monitooring

    Mul pani ka 1% mööda. Aga noh.. kui just allvee kaalumist või seda magnetresonants tehnikat ei kasuta (ma ei mäleta, mis selle nimi täpselt oli), siis nagunii on see keha rasva % hinnanguline. Peegel ja kriitikameel on muidugi abiks. Mõnele. Aga mulle igatahes väga meeldib üleskirjutatult näha, kuidas keha areneb. Ja ümbermõõte ma saan siiski üsna täpselt võtta ja kaal ei tohiks ka üle paarisaja (või paarikümne) grammi valetada. Mina olen küll asjaga ülirahul. Tõstis kõvasti motivatsiooni. Ilmselt ta sobibki algajatele rohkem, sest profivennad teavad niiehknii une pealt ka oma biitsepsi ümbermõõtu. Peaks võib-olla hoopis algajate lehele teema tegema... Aga noh.. ma ei taha mingi reklaamiagentuur ka olla.. võib-olla teinekord.
  2. Võib-olla on sellest kellelegi veel kasu. See on üks tasuta jagatav programm, mis aitab kodustes tingimustes oma keha arengut jälgida. Ta arvutab ka mingeid tulemusi, keha rasva% ja kalorivajadust jms, aga minu jaoks on põhiline olnud siiski kaalu ja ümbermõõtude jälgimine. Ma olen ise nüüd paar kuud trenni teinud ja mul oli väga hea meel, kui ma sellise asja leidsin. Alguses oli mul sellega väike probleem, aga kasutajatugi oli hästi kiire ja sõbralik. Ja lahendasid mul suht ruttu ära asja. Ja kasutada on seda tõesti hea. Mul küll kohe motivatsioon tõusis kõvasti. Link on siin: http://www.tervislik.net Vast on veel kellelegi kasulik..
  3. Kaalust alla.

    Ma olen ka üsna algaja ja olen väga palju abi saanud sellest asjast: www.tervislik.net - kaalust alla - neil on seal üks allatõmmatav exceli programm, mis aitab tulemusi jälgida ja arvutab igast asju keha kohta. Rasva%, kaloreid jms. Meeste variant on eraldi, aga seda ma pole tegelikult katsetanud. Naiste varianti küll kiidan. Ma ei tea, kui täpsed need tulemused seal on, aga huvitavad vaadata igatahes. Mul sõbranna käib sheipingus ja temal andis suht sama tulemuse kui sheipingu mõõtmised.
  4. Helina,Ma olen sinuga üsna sarnane mõõtmetelt ja kasutan sellist programmi: http://www.tervislik.net/keha-arengu-monitooring. See on osutunud päris kasulikuks atribuudiks. Hea tulemusi jälgida ja annab ka huvitavat informatsiooni. Iseasi kui tõsiselt seda võtta, aga rasva% andis ta mulle sama, mis mu kallis jõuluvana toodud kaal. P.S. See on tasuta
  5. Keha rasva %

    Tahtsin küsida, et kas sellisel asjal on mõtet: Keha rasva protsent See on selles mõttes hea, et sinna saab oma andmeid salvestada ja ta arvutab sulle igasuguseid asju su keha kohta. Rasva%, lihaste massi, kalorite kulutamist jne.. Aga ma ei tea, kui täpsed need arvutused on ja ma ei tea, kas pikemas perspektiivis on sellist asja mõtet täita või mitte..
×