Jump to content

Kogram

Kasutajad
  • Sisu loend

    6
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Kogram

  • Tase
    Vaatleja
  • Sünnipäev 15.04.1989
  1. Proteiin

    Muudan esimest küsimust. Kas peale treeningut, mis koosneb ka aeroobsest osast, mis kestab 40min, on mõtekas kasutada valgupulbrit, või tuleks kasutada midagi muud? Eesmärk on suurendada vastupidavust ja tugevust
  2. Proteiin

    Vabandan, kui selline teema on juba olemas. Küsimused siis järgmised. Kas on kasulik tarvitada proteiini peale, põhitreeningut +aeroobset (40. min. jooksu) Kuidas mõjub proteiin organismile, südamele, kui peale tarbimist minna sauna u. 10 min. Tänud abi eest!
  3. Asi sai alguse eelmise aasta augustis, kus peale suurt vastupidavuse treeningut olin sunnitud pöörduma traumapunkti, kuna valuvaigisti ei aitanud (diclac 150). Muidugi pandi mulle vale diagnoos, mis väljendus nõrkades kandades. Seejärel saadeti raviasutusse (ei hakka nimesid nimetama), kus anti kaltsiumi tablette, valuvaigistit ning tehti isegi 4 korda kompressi, see kõik oli tehtud 21 päeva jooksul mis ma seal olin. Noh midagi see ikkagist aitas, ning võimalik oli isegi käia. Saadeti siis tagasi, öeldes, et see liigsest väsimusest, ning see on juba möödas. Peale hommikust võimlemist muutus asi hullemaks, kõigest 30min jooksul muutus peaaegu kuune ravi mõtetuks. Sain siis 10 päevaks koju, puhkusele. Puhkuse ajal ei saanud ülde käia, max 100m päevas korteris liikudes. Käisin mööda arste, ning need lambad kirjutasid välja retseptiga valuvaigisteid mingiseid vitamiine jm. Pöördusin trauma punkti, et saada järjekorda pidin valetama, Seal tehti mulle röntgen, muidugi ei näidanud see midagi. Pärast puhkust vedelesin 1,5 kuud raviasutuses, kus tehti magnetravi. Hiljem, aga suvatseti teha MRT uuring, mis näitas Vasaku sääreluu stressreaktsiooni (mikromõrad) nagu mulle arst ütles. Saadeti siis taastusravikeskusesse, kus tehti massazi, magnetravi, laserravi, gaalvaanilist vanni, löögastavat vanni ning viidi ujuma, kokku kestis see lõbu 1 kuu. Kõik paranes, sai korda. Nüüd, kus käin jõusaalis, jooksen annan jalgadele koormust, annab jalg uuesti endast märku, kui otseselt valu ei ole. Seda võib võrrelda fantoomse valuga. Jalg on tundlik ka ilma suhtes (temp. muutused jne). Kas keegi oskab soovitada midagi treeningu suhtes, sest suve lõpuks oleks vaja olla vormis ning vastupidavus peaks olema küllaltki suur, just jalgadele.
  4. Kahepoolne asi

    kui lisada anoboolseid aineid?
  5. Kahepoolne asi

    Et siis müüdil kaks külge: Kas peale regulaarset jõusaali käimist, õieti toitumist, toidulisandite tarvitamist jms mehe riist suureneb või kuivab kokku?
×