Jump to content

sonja2

Kasutajad
  • Sisu loend

    6
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

sonja2

  • Tase
    Vaatleja
  • Sünnipäev 01.08.1992

Profiili informatsioon

  • Sugu
    Female
  1. SKG transformation journey

    Mina olen proovinud BulkPowders'i proteiinikohvi, maitselt okei, meenutab neid tavalisi lahustuvaid kohvisid, maitse on võib-olla natuke spetsiifilisem, kui nendel lahustuvatel. Aga samas hea vaheldus tavalisele proteiinipulbrile, proteiini sisaldus on selles kohvis kõrge, niiet saab ilusti asendada.
  2. Väga äge pildimaterjal, Ott! Ei saa lihtsalt mainimata jätta, et Natalia on ikka üks väga ilus ja naiselik naine! Nautige veel neid viimaseid päevi!
  3. Palju kuluks üliõpilasel söögi peale?

    Mina olen ka üliõpilane välismaal ja tegelen tõsiselt jõusaali treeningutega ja lihase kasvatamisega, mille juurde loomulikult käib ka õige toitumine. Arvan, et 10 eurot päevas on väga mõistlik, endal jääb ka see summa sinna kanti, mõnel päeval rohkem, mõnel vähem, aga keskmine umbes sama. Kuna elan ühikas ja pean külmkappi jagama, siis mul pole võimalust näiteks nädalaks toit ette teha, et raha kokku hoida, kuid arvan, et kui on võimalust nö meal prepi teha, siis sellega on võimalik kindlasti kokku hoida. Ise tihti ostan juba valmis kanafileed, toorsalateid jne, mis on kindlasti oluliselt kallim, kui ise kõik algusest lõpuni valmis teha.
  4. süsivesikud

    Tere! Palju on võimalik kaalu kaotada (algkaal u 57 kg) 3 nädalaga, kui hoian süsivesikud u 20 g peal ja teen 4 x nädalas rasvapõletus+lihastreeningut?
  5. küljelihased

    Tere! Lugesin mingi aeg tagasi kusagilt (ei mäleta ainult kust), et raskusega küljelihase treenimine teeb piha suureks vastupidiselt soovile saada kenad küljelihased. Kas see väide vastab tõele ning kui jah, siis mis harjutus oleks naisele parim saavutamaks väljapaistvad lihased, ilma et keskkoht suureks läheks ning säiliks naiselikkus?
  6. toitumiskava

    Aga see seljuhul liiga ühekülgseks ei jää?
  7. toitumiskava

    Tere! Selline küsimus, et kui tellin toitumiskava, siis mis see endast kujutab? On tehtud täpne toitumine kellaajaliselt mingi arv päevi või üldiselt seletatud, mida ja kuidas peaksin sööma? Tahaksin teada, kas see on väärt seda raha, mis maksan selle eest..
×