Jump to content

jaanus666

Kasutajad
  • Sisu loend

    35
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

jaanus666

  • Tase
    Algaja
  • Sünnipäev 05.03.1988
  1. treeningjärgne lihaste valu

    Ütleme nii et pole 10 aastat jusaalis käinud ning võtsin nüüd käsile toitumiskava ja jõusaali. Üleeile käisin jõusaalis ning nüüd teist päev kõik kohad julmalt haiged. Saan aru kõigest, pole kaua teinud trenni ning asi kõik loogiline. Aga küsimus järgmine: Kas pean ootama kui lihased puhkavad ning valu kaob, ja lähen alles siis uuesti, või lähen täna uuesti valuga trenni tegema?
  2. toiduõli

    Ja kas oliiviõli aitab praadimiseks ka või ainult salati sisse?
  3. toiduõli

    Kas keegi oskab mulle õelda, milline on poeletil oliiviõli külmpress (kallim klaaspudelis õli)? Täpselt nii oli mul toitumiskavas kirjas et iga lõuna seda supilusikatäis salatile panna. Soomes leidsin küll poest aga eestis aru ma ei saa. Olive oile ja virgin olive oile on nii palju ja igas suuruses ja maitses. Et milline see külmpress on täpsemalt.
  4. Kaalust maha

    Ma mõtlesin just et siin kogenenud ja targemad inimesed soovitavad. Kindlasti on siin kasutajaid kes oskavad kaasa rääkida sel teemal. Sry aga debiilne mõtlemine sul see google lahendus. Mille jaoks üldse seda foorumit siis siin pidada, , Selle idee oleksid võinud vabalt omale ka hoida ninatark. Olen enam kui kindel, et kõikidele siin foorumis küsitud küsimustele leiab googlest kah otsides vastuse. Kui mitte eesti keeles, siis inglise keeles.
  5. Kaalust maha

    olen nüüd selle ajaga mil seda teemat alustasin, kaotanud ca 12 kilo. täpselt selle kavaga mis eelpool postitasin. Mure aga selline et peeglisse vaadates siis küll absoluutselt mitte midagi aru ei saa. 113 kilo pealt 101 praegu. Et heameelega lisaksin mingi trenni kah juurde. Aga pikkade tööpäevade järel jõusaal võimalik ei ole. Et äkki keegi oskab soovitada mingit kodust varianti. Kõht ikka sama suur minu meelest ja manboobsid ikka ees. Mida soovitaksite?
  6. Kaalust maha

    Need toidukorrad mis kirja panin, need on minu toitumiskavas kirjas. Ühe vahepala jätan enivei vahele juba kus on ette nähtud 200g kanaliha juurviljadega või 300g kodujuustu või 250g kohupiima. Kuna tõesti pole isu sel ajal. Ning hommikusöögi puhul see kava koostanud treener kirjutas just nii et hljem võiks hommikusöögi portsu suurendada. Nii et üks teist kahest ei jaga asjast midagi. Kas üks siinsetest veebitreeneritest, või siis sina.
  7. Kaalust maha

    No kui päris aus olla siis tegelikult need toidud mis siia kirja panin, on toitumiskava järgi mis mulle koostatud, aga kuna see nn veebitreener ei vasta mu kirjadele, sellepärast tulin ka siit natuke infot otsima. Infoks sain seda et valku vähe, rasva vähe, kaloreid vähe ja süsivesikuid liiga palju. keda siis uskuma peaks?
  8. Kaalust maha

    nojah, ma lihtsalt korra mõtlesin et mingi jama peab olema, kuna kõik siin ütlevad et kaloreid peab rohkem olema ja rasva rohkem jne.
  9. Kaalust maha

    see vist oli nii rumal küsimus, et keegi sellele ei vasta?
  10. Kaalust maha

    aga kas siis põhimõtteliselt on nii, et kui rasva ja kaloreid ja muid asju on päevas liiga vähe, siis kaal ei lange?
  11. Kaalust maha

    jutt oli 200g mitte 100
  12. Kaalust maha

    kaalunud ei ole neid kuid iga asja pakendil on kaal olemas. Kasutasin kalkulaatorit ja jagasin ära kui palju miski asi peaks olema.
  13. Kaalust maha

    No ma ei tea kas see kalkulaator äkki valetab seal siis või panin ise midagi valesti. Kui lõunas kanafilee siis näitab rasva 1.5g ja täna praadisin seafileed sisi näitab rasva 67.16 g. Vahe suht suur.
  14. Kaalust maha

    Ma ei ütleks et see väga näljutamine on mis teen, nälga küll ei tunne ise. Ning kuskilt on muidu jäänud meelde kellegi ütlus: Rasva ratsiooni pärast spetsiaalselt ei ole vaja muretseda, kuna see tuleb täis ka valkude ja süsivesikute koostises.
  15. Kaalust maha

    Lõuna ajal läheb igapäev mul supilusika täis külmpress oliiviõli ja iga õhtu supilusikatäis kalamaksaõli. Kas sellest jääb siis väheks? Lisaks veel siis lõuna ajal pannil õliga praetud liha.
×