Jump to content

Triitseps

Kasutajad
  • Sisu loend

    19
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Triitseps

  • Tase
    Algaja
  • Sünnipäev 29.12.1985
  1. Artikleid võidki lugema jääda ja targemaks ikka ei saa. Kui teha rinnalt surumist horisontaalpingil siis areneb rinna keskosa. Kui teha ka positiivsel kaldpinnal siis areneb rohkem rinna ülaosa. Negatiivsel kaldpinnal alaosa. See peaks igaühele ammu selge olema ja selle üle ei vaielda. Ega lisaks horisontaalile negatiivne ja positiivne pink niisama nalja pärast jõusaalis ei ole.
  2. Ülemist, keskmist ja alumist osa saab ju, eriti keegi ei vaidle sellele vastu. Vaieldakse kas saab sisemist, keskmist ja välimist osa eraldi treenida. Ma arvan, et ei saa.
  3. No mul on ka töö ja auto jne, aga ma ei tunne küll vajadust et mu auto peaks teistest parem olema ja ma ametikohal peaksin teistest kõrgemal olema jne. Elus on tähtsamaid asju kui selline "pedetsemine".
  4. Tugevaks on üks asi, aga mida otseselt need suured lihased annavad? Pigem hoopis mõjuvad provotseerivamalt.
  5. Kükkimine

    The truth is out there. Selles teemas ei ole absoluutset tõde olemas.
  6. Nii et väga tihti siis ongi enda "suureks ja tugevaks" treenimise soovi taga mingi kompleks või isiksuse probleem. Tavaliselt seda lihtsalt ei julgeta tunnistada. Võtame näiteks vend vähi. Ta midagi blogis rääkis kunagi et sai venelaste käest peksa, ninaluu löödi pooleks ja vist ka mõni hammas välja. Kindlasti ei olnud see ainuke intsident, mis andis tõuke enda "suureks" (kuigi ta pole eriti "suur") treenimisele.
  7. Üks mu sõber on Eestis üsna tuntud kulturist. Nime ei hakka mainima. Ükskord kui küsisin miks ta kulturismiga tegelema hakkas siis rääkis sellise loo. Ütles et ta oli kooli ajal üsna kõhna kehaga ja füüsiliselt nõrk. Kõik peksid ja kiusasid teda vahetunni ajal ja ka tänaval. Siis ta mõtleski et peab hakkama trenni tegema. Tahtis keha suuremaks saada. Et siis võibolla teised kardavad teda kui tal suured lihased on. Ja naiste seas oleks ka rohkem lööki sest koolis oli ta täielik nohik ja tüdrukud narrisid teda. Lihas hakkaski kasvama kui trenni tegi. Ta ütles et suurem lihas kompenseeris seda tema alaväärsus kompleksi ja ta tundis end julgemalt. Mida suuremaks lihas kasvas seda paremini end tundis. Kui vähegi võimalik siis alati käis selliste riietega kus lihased välja paistsid ja nautis inimeste pilke oma kehal. Muidugi eks ta ise ka imetles oma keha kodus peeglist koguaeg ja jõusaalis ka. Tahtsingi küsida kas paljudel kulturistidel on selline kogemus. Kas paljud on sellepärast tahtnud suuri lihaseid et oma komplekse ja vaimset ebakindlust nende taha varjata?
  8. Paljud teist solaaariumis käivad.

    MÕNED kindlasti. Aga kas sa ka teadsid, et Eestis umbes iga 30-40-s mees on gay (või oli see 30-40s arvestatud rahva kogusummast)? Gayde hulgast käib jõusaalis treenimas ja lihast kasvatamas suurem % mehi kui heterotest... nii et üsna MÕNED:)
  9. Paljud teist solaaariumis käivad.

    Selle jume saavad nad grimmiga, ka luikvalged mehed. Mingit loomulikku jumet pole vaja neil. Või sa arvasid, et nad ongi ennast võistluste ajaks pruuniks päevitanud?
  10. Paljud teist solaaariumis käivad.

    Ma ei ole gay, seega solaariumis ei käi.
  11. kallis jõusaal

    850 on selge röövimine. 500 on normaalne kuumaks. Aga ju siis kliente jätkub ja raha sisse tuleb ning miski ei sunni hinda langetama.
  12. Toidulisandid

    Ei ole mõttetu. Mida rohkem võtad, seda rohkem toidulisandite müüjad kasumit saavad.
  13. Käe ümbermõõt...

    Ärge nii väga põdege oma biitsepsi suuruste pärast. Võibolla ühel heal päeval kui suureks (vaimselt) kasvate märkate et elus on peale biitsepsi ümbermõõdu tähtsamaidki asju mille pärast muret tunda...
  14. Toidulisandid

    Kõige kasulikum on õigesti toituda, mitte mingeid burnereid sisse lahmida.
  15. Jõusaali tsitaadid

    Kahjuks ei mäleta kes nii ütles.
×