Jump to content

Christi

Kasutajad
  • Sisu loend

    14
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Christi

  • Tase
    Algaja
  • Sünnipäev 26.01.1982

Kontakteerumise viisid

  • Website URL
    http://

Profiili informatsioon

  • Asukoht
    Otepää
  • Interests
    Jõusaal, ujumine, jalgrattasõit, jooks, muusika, kunst, psühholoogia jne...
  1. kohvi

    Arva ära, mis su magu teeb, kui sinna koguseg tühja kohvi peale laksad? Enne söö kasvõi natuke kodujuustu või kohupiima näiteks!
  2. süda,maks ja neerud

    Tänan. Mis puutub kartulisse, makaronidesse ja valgedesse jahutoodetesse, siis neid ma tarbin vähesel määral. Miks nt pähklid tekitavad kõhugaase? Seeninfektsiooni tunnused mul õnneks ei ole!
  3. süda,maks ja neerud

    Olen suht algaja veel, kuid esimene võistlus kevadel sai tehtud ja võin öelda, et mingi tagajärg siiski sel valgurikkal dieedil oli- lasin teha vereproovi, kus mingid maksa näitajad olid kõrged ja see ei ole just südamele hea- seda ütles mulle spordiarst kui koormustesti käisin tegemas. Peale võistlusi on kõht pidevalt lahti ja see pidi tähendama, et teatud ained ei imendu ja see omakorda pidi maksa kahjustama. Nii sain mina aru. Kuid kui mõni oskab paremini seletada, siis hea oleks kuulda nõu, kuidas kõht normaalselt korda saada. Dieedi ajal kinni, peale seda lahti!?
  4. Probleem jalgadega

    On olnud probleem ja selle ravimine võtab kaua aega- ise ravisin Fastumgeli ja Ibumetiniga, kuid soovitan esmalt ikka arsti juures ära käia. Kui sul valu järgi annab, siis kerge jooks maastikul. Kuid ratast ja ergomeetrit peaksid saama teha!
  5. Ragisevad liigesed

    Mul on olnud põlvedega paar tõsisemat tagasilööki kuna pingutasin jooksuga üle. Sel korral kui põlved kõvasti ragisesid ja paiste läksid ütles arst, et mul ei olevat seda luuümbrusvedelikku piisavalt ja sellest see raksumine tekib ning siis kirjutas mulle mingit pulbrit, mida nim nn "kondiliimiks" (täpset nimetust ei tea) ja võtsin seda paar kuuri (1kuur kestis 21 päeva) ja läks paremaks. Kuid jooksuga olen nüüd ettevaatlik! Olen ise aasta võtnud Ultra Geli, kuid maitse ei ole eriti hea, nüüd võtan Kal-Mag-i ja Formula IV (GNLD) ja soovitan iga ti!
  6. Probleem söögiga

    Vahepealsetel aegadel võid ka süüa nt 120g rasvatut kodujuustu või kohupiima tomati ja kurgiga, juurde mõni puuvili või paar viilu sepikut!
  7. sarapuupähkel

    See on jah see nn hea rasv ehk taimne rasv, kuid üle 100g päevas ei soovitata süüa- nagu öeldakse, et liiga palju head pole ka hea!
  8. Virumaa NÄDALALEHT...

    Väga õpetlik ja hea artikkel! Mul on motoks ikka öelda:"läbi raskuste tähtede poole" või siis "kui kuidagi ei saa, siis kuidagi ikka saab" või "kõik, mis ei tapa teeb tugevaks". See mees on väga heaks eeskujuks kõigile...
  9. loll isu..........

    Söö mett, kas sepiku v leivaga ja puuvilju!
  10. Toitumine

    Tere Käisin pühapäeval, aga kahjuks Te ei tulnud- ju tuli midagi ette. Ma ei tahaks teist korda ehku peale tulla, nii et kas oleks järgmine kord 100% võimalik kohtumisaeg kokku leppida? See on minu jaoks tähtis, sest mul oleks väga palju küsimusi esitada! Kena sooja kevadet!
  11. Toitumine

    Arvan, et sobib. Kuid igaks juhuks võtaksin mingi tel.nr kuhu Teile helistada, kui ma ei peaks saama tulla. Kas tulles on vaja jõusaali pilet osta või on võimalik Teiega niisama konsulteerida. Küsin seda sellepärast, et siis ma tean, kas käin enne seda Otepääl jõusaalis ära või käin Tartus.
  12. Toitumine

    Mulle sobiks kokku saada kas reede õhtul või millalgi laupäeval või pühapäeval. Kuidas Teile päevaliselt ja kellaajaliselt sobib andke mulle teada. Mida rutem seda parem! Grammi pealt ma ei oska küll oma toidukoguseid täpselt öelda, kuid u koguseliselt kui palju saaks hakkama.
  13. Toitumine

    Kuulsin, et olete Avancia Spordiklubist ära tulnud, seetõttu kadus mul Teiega kontakt. Kuid atleetvõimlemise osas konsulteerisin Gert Gorsanoviga, kes koostas mulle kava( 4p jõusaal+5p puhkus ja otsast peale). Hakkan ka proteiinijooki tarbima. Kuid mind huvitab, mis toiduaineid mil määral on soovitav süüa, mis võiks olla näidismenüü. Tean, et rasvast, praetud toite, magusat ei ole soovitav süüa- ma neid praktiliselt ei söögi. Söön müslit. helbeid, putrusid. pruuni riisi, puu- ja juurvilju, salateid, piimatooteid (põhiliselt rasvatuid), kana ja kala, pähkleid, teraleiba ja kukleid... Soovin teada palju koguseliselt ja mitu söögikorda päevas süüa ja mida vahepeal närida. Hommik algab mul u 6:30 ja õhtu lõpeb 22:OO. Lisaks jõusaalitreeningule sõidan peaaegu igapäev ratast u 20km ja käin ka ujumas. Soovin ka teadmisi ületreenimise ohust!
  14. Huvi kulturismi vastu!

    Tere Olen Signessa ema tuttav Christiane Alavee 22.a. Käisin u 2.a tagasi Elvil kartulit võtmas, kui Teie ka seal olite, kuid vaevalt mind mäletate. Mul on tekkinud huvi kulturismi vastu, kuid ei tea, kust kohe alustada. Treeningkavad, toitumine jne... Kas Teil oleks mingil nädalavahetusel võimalus mulle personaalset nõu anda Tartus või Otepääl? Jõusaalis olen käinud 2003.a septembrist alates. Praegu käin Politseikoolis Paikusel. Ette tänades ja vastust ootama jäädes Christiane
×