Jump to content

Grimz

Kasutajad
  • Sisu loend

    5
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Grimz

  • Tase
    Vaatleja
  • Sünnipäev 15.10.1994
  1. Tere ! Oleks vaja teie abi ! Olen otsinud pikka aega mõnda head artiklit toidulisandite kohta (võib olla ka inglis keeles) kus oleks kirjas, et nad ikkagi ei ole nii kahjulikud, kui arstid räägivad või siis, et nad on kahjulikud. Kahjuks ise veel pole leidnud. Usun, et asi mu saamatuses . Kuid oleks hea, kui oleks ka artiklis märgitud, et seda on tõestatud teaduslikel uuringutel vms. Ette tänades !
  2. Detailne lihas !

    Kas keegi oskaks anda mingi hea aroobse trenni kava mida ma iga päev saaks teha? Praegune trenn nägi välja umbes 2-3h ühele või kahele lihasele treening. Aroobse trenni näide 15 min jooks, 20 min jalgratta sõit jne (paluks midagi taolist). Tahaks teada kas pärnus on kuskil võimalik rasva protsenti kehas mõõta või kontrollida ? Lugesin üks päev mai spordi postrit või reklaami lehte vms seal oli kirjas ,et iga kuu kaardi omanik saab rasva sisaldust kehas mõõta tasuta. Sp ka siuke küsimus.
  3. Detailne lihas !

    Olen juba päris pikalt jõusaalis käinud. Käsi (bieceps ) on ka juba suhteliselt suur aga ta pole detailne nagu pole eriti nii ilus. Kuidas saaks erinevaid lihase detaile esile tuua ? kuidas treenida ? asi võib olla ka toitumises ? Aidake palun !
  4. Ütleks ,et jalad on head vormis kuigi pole neid jõusaalis teinud. Lihtsalt olen käinud kergejõustikus, jalgpallis jne. Praegune trenn näeb välja nt õlad ja selg, rind ja tripseps jne. Oleneb trennist 1.5-3h.
  5. Nii olen siin foorumis päris uus. Lugesin peaaegu kõik teemad läbi mis seda küsimust painavad. Olen 15a. poiss kaalun 68kg (ei tohiks olla ülekaal) ja olen umb 180cm pikk (pole ammu mõõtnud ennast). Olen käinud juba enam jaolt 3-4 kuud jõusaalis (enamjaolt igapäev) ja olen kõigiga rahul käed ja rind on lihases selg ja õlad ka ! Aga kõhulihased tahaks pumpamist. Asi on selles ,et kui nad "lihases" pole on kõht nagu mingi parmu õllekas. Arvan ,et rasvakiht on peal ning kui nad on lihases siis alumine lihas on siuke teistest "paksem" nagu sinna on kõik rasv kogunenud nagu kott vms. Põhimõtteliselt olen ikka proovinud eirata rämpstoitu jne kui vahepeal ikka tekib suur magusa isu ja siis saab mingit sokolaadi ja kooki ka söödud. Õhtul söön seda mis ema teeb nagu enamused lapsed. Asi on selles ,et mul on tuttavaid kes söövad krõpsu ja muud sellist ühesõnaga kõike mis tahavad ja nende kõhulihased on jube kenad. Nad ei oska ise ka öelda milles asi. Kas keegi oskab midagi soovitada milles asi on miks neil nii head kõhilihased võivad olla ? Mõtlesin ,et hakkaks tegema aroobset trenni ja väike dieet vb kuid tahaks edasi kasvatada ka teisi lihaseid mis on juba oma vormis kas nii on võimalik ? Kui palju oleks nädalas normaalne teha aroobset trenni kui tahaks võimalikult kiirelt sellest rasvast lahti saada? Kumb on parem (rasva põletusele) kas jooksmine ja rattasõit või ujumine? Kas igapäev kuskil 3km joosta aitaks kaasa ?(edasi teeks muidugi tavalist trenni rinda või muud sellist) Kui tihedalt tuleks pühendada trenn kõhulihastele? Loodan ,et keegi oskab aidata. Eriti ei tahaks mingit dieeti teha kuna siis peab ennast näljutama jne mulle see ei istu ning ma ei söö ka paljusi asju mida dieedi inimesed söövad. Aitähh!
×