Jump to content

abso

Kasutajad
  • Sisu loend

    15
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

abso

  • Tase
    Algaja
  • Sünnipäev 10.06.1995
  1. Toitumine ühikas elades

    nii selge. näksimiseks siis seega kodujuust, kohupiim, banaan ja muud valgurikkad asjad? Aga kui teha õhtusööki ja kaasata ka natukene liha, siis mida taldrikult viinerite asemel panna?
  2. Toitumine ühikas elades

    hetkel küll ja, ja siis vaikselt lihast peale kasvatama hakata.
  3. Toitumine ühikas elades

    vanust on 16 aastat pikkus 186 kaal 80 rinnalt max 70 Sooviksin natukene rasva arvelt alla võtta kuna kõhu peal on kerge polster. Trenni teen olenevalt nädalast 3-4 korda jõusaalis. Tavaliselt kooseneb vähemalt üks päev aeroobsemast treeningust. Aga nüüd teemasse laskudes, kuna elan ühikas, siis ei ole väga suuri võimalusi jälgida toitumiskava ja pole ka raha absoluutselt kõige jaoks. Enamus päevane söömine on selline nn näksimine (võileivad, nuudlid jne) Päevas on sooje toidukordi tavaliselt kaks(üks siis koolis ja teine ühikas omavalmistatud eine) Et seega äkki oskaksite soovitada kuidas ajada läbi odavalt ja tervislikult. Ehk siis mida süüa selle tavapärast võileiva asemel? Millest valmistada oma õhtusöök? Või mainida ka toite mis oleksid toitaineterikkad ja tervislikud, kuid samas taskukohased. Parim näide oleks nt nimekiri asjadest mida teha õhtusöögiks ja nimekiri asjadest mida siis niisama närida kui pole aega sooja toitu valmistada. Kui keegi ei saanud täpselt millestki aru, siis võin ka lähemalt selgitada tänud ette ära.
  4. Kaloririkkad toidud

    no näed, need vastused olid juba mehe moodi
  5. Kaloririkkad toidud

    saan täiesti aru, aga mu küsimus ongi just toitude suhtes. Mis on sellised tüüpilised kaloririkkad ja rasvased toidud millest peaks eemale hoidma?
  6. Kaloririkkad toidud

    Tervist olen 15 aastane, meessoost. Soov oleks enne rannahooaega veits kaalu kärpida ja lihasega asendada. Mõõdud oleks siis 185cm ja 74kg. Tean, et ei tundu väga hull aga kõht ei paista kohati päris see mis võiks, samas kui kauem aega söömata olla siis paistab sixpack isegi väheti. Nii proffesionaalseks ma ei tahaks minna, et hakkaks päris kava järgi sööma, aga sooviks just mingeid hinte vm toitumise kohta. Tore oleks ka nt kui keegi mainiks mis on sellised kaloririkkamad toidud jne, et kas ma võin õhtul kell 11 süüa salaamivorsti jnejne. ÜHESÕNAGA, võiks keegi mainida mida süüa ja mida mitte
  7. klubid pärnus

    no, loodame
  8. klubid pärnus

    ai, see natukene kehv kuna ma pärnu alles elame 2011 aasta septembrist. Nüüd kindlasti paljud küsivad, et miks ma praegu juba otsin midagi. Ega ma täpselt ei oskagi öelda aga pmst tahaks praegusel ajal juba ära valida mida tegema hakata, kas võitluskunstid, jalgpall või lihtsalt jõusaal.
  9. klubid pärnus

    aga ons sellel kodulehte v midagi ka ? Et hinda ja asukohta ja asju jne teada saada ?
  10. klubid pärnus

    neid "isehakanud" mma vendi olen ma ennemgi näinud aga kuna hetkel käin suhteliselt väikses maakohas põhikoolis, siis gümnaasiumi kolmeks aastaks pärnu elama. Mõtlesin, et kuna siis juba vanust 16, et ehk siis midagi ikka leiab.
  11. klubid pärnus

    no, kuna järgmine aasta pärnu kooli minek, siis olen suht kindel, et sooviks tegeleda mõne võitluskunstiga. Et mis klubisi Pärnus või selle lähistel leiduks ? Kõige rohkem pakub pinget just MMA, kickpoks jne, tavalise poksi vastu ka midagi ei oleks .
  12. Algaja Kava

    no eks ma üritan intensiivsemalt teha siis aga ikkagi, sorri, et käin kellegile pinda juba või midagi. Aga meie jõusaalis pole pooli asju mis on seal kavades, justnimelt trenažööre. Olen proovinud teatud harjutusi ära vahetada, aga ei oska ju ise ka nii kombineerida, et iga lihas võrdselt saaks.
  13. Algaja Kava

    Kui vanust on meil sõbraga vastavalt 15 ja tema kohekohe 16, siis tihti tasuks käia jõusaalis nii, et keha ei lõhuks omal kuidagi. Tunde järgi jõuaks ise käi 4 korda vabalt kui 5 kord aeroobset teha siis isegi 5 võibolla. Aga aru saanud, et see on liiga palju vist juba. Ja kui kaua oleks mõteks olla korraga jõusaalis ajaliselt ?
  14. Algaja Kava

    no, nt Jalapress pingil. Mul ei ole selliseid trenažööre seal millega seda teha. Sellepärast küsingi teie abi, kuna ma ei saa poole asju sealt kavast teha kuna pole lihtsalt vastavaid vahendeid. Et ehk keegi viitsiks midagi asendada seal kavas ja muuta sedea nii, et mina oma instrumentidega saaks ka seal midagi teha .
  15. Algaja Kava

    vanuseks 15 kaal 68 pikkus 182 sooviks siis kava mis oleks jaotatud 3 osaks, ehk nagu 3 päevaks . jõusaalis on olemas sellised instrumendid surumispink puuriga sõudeergomeeter ratas poksikott hantlid ja siis paarist asjast pildid mille nime ma ei teadnud Kui midagi kirjutamata jätsin või valesti tegin, siis ärge näkku palun lööge = )
×