Jump to content

Aelita

Kasutajad
  • Sisu loend

    6
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Aelita

  • Tase
    Vaatleja
  • Sünnipäev 20.02.1975
  1. Suur aitäh, et viitsid seda teemat arutada! Natuke piinlik on oma päevast toitumist siia kribada, tean isegi, et eriti tervislikult ma ei toitu. Aga noh, mis siis ikka, teen proovi. Olen suht koht permanentne näksija, söögivahed naljalt üle 2 tunni ei veni. Hommikul söön tavaliselt kaks täisteraleivaviilu rohke taluvõi ja juustuga+ piimakohv suhkruta. Sama menüü kordub tavaliselt kahe tunni pärast, ainult leivakate varieerub. Vahel söön lisaks veel mingi magusa koogi või näksin küpsiseid. Lõunaks (nii umbes kella 15 paiku) söön korraliku prae toorsalati ja kartuliga. Viimasel ajal olen hakanud eelistama kala ja kana, aga sageli söön ka seapraadi. Peale tugevat lõunat söön mõne aja möödudes midagi magusat, tavaliselt šokolaadi, mida olen viimasel ajal üritanud pähklitega asendada. Nii et päevas kulub oma 100 grammi sarapuupähkleid või mandleid. Õhtul enam midagi suuremat ei söö. Kui viitsin, teen värsket salatit või söön jälle šokolaadi või mõne täisteraleiva singi/juustuga. Alkoholi ei tarbi üldse, magusaid mullijooke samuti mitte. Saan ise ka aru, et tarbin liiga palju süsivesikuid, aga kuna kaaluga kunagi probleeme pole olnud, pole osanud/ viitsinud ennast ka piirama hakata. Ei julge isegi kokku arvutada, palju ma endale päevas kaloreid sisse ahmin
  2. ma arvan, et saan aru, mida sa mõtled. ilmselt pead sa silmas eelkõige optilist üldmuljet. võtame näiteks rinnahoidjate korvide suurused: 75 A-le vastab 70 B. mida laiem on rinnakorv, seda väiksem tundub optiliselt rind, kuigi massilt võib ta sama suurusega olla.
  3. marjasha, ma oleks väga õnnelik, kui saaks puusale ja rinnale 2 cm juurde (või vöökohast paar senti maha). sul siis ju väga head proportsioonid! mul kisub aga pigem sinna pliiatsi poole tigerkutsu, 34 olen. kas vanus mängib proportsioonide puhul suurt rolli? et siis ...maha kanda? aitäh kõigile, kes viitsisid sõna võtta! üritan seda korsetiasja proovida ja seljalihast arendada.
  4. puusa laius ei olegi probleemiks, pigem kipub ta just liiga kitsas olema. tahaks kas keskkohta kitsamaks, või puusa- ja rinnaümbermõõtu suuremaks. hetkel on mõõdud 88-66-88. rinda ilmselt väga oluliselt kasvatada ei anna , aga ehk saab puusa ja tuhara natuke vormikamaks.
  5. aitäh vastajatele! eks mul vist jah lihtsalt kehatüüp selline, tuleb leppida. mis alakaalu puutub, siis väga ekstreemne see ei ole, 168/51. pigem võiks vast lihast kasvatada ja selle arvelt proportsioone parandada. elan kahjuks maal ja trennivõimalustega kiita ei ole, nii pean ise pusima. siin lehel on õnneks ka minusugusele ullikesele harjutusi stiilis "puust ette ja punaseks". ehk saan hakkama.
  6. surfasin siin foorumis ja lugesin sarnaseid teemasid, aga minu mure paistab natuke teistmoodi olevat, nii et otsustasin siiski uue teema teha. minu mureks on vööümbermõõt, nagu ilmselt paljudel teistelgi naistel. selle vahega, et rasva arvelt ja toitumist piirates vööümbermõõtu ilmselt korrigeerida ei annaks, olen isegi alakaalus. häirib konkreetselt see, et vööümbermõõt on puusa- ja rinnaümbermõõduga võrreldes suht suur. tahaks rohkem liivakellefiguuri saada. mida annaks selle heaks ära teha? pekki, kui sellist kõhul pole.
×