Jump to content

kallas16

Kasutajad
  • Content count

3
  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraalne

About kallas16

• Rank
    Vaatleja
  • Birthday 06/05/1994
  1. abi palun;

piimatooteid ma söön päeva jooksul päris palju,juustu ja sellist kah arvan et esijalgu hakkan käima 2 korda nädalas ja siis vaatan mis edasi saab aga jah kui keegi oskab koostada hea kava mulle ja sama kaalu järgi umbes siis oleksin väga tänulik: kuna jah kavaga pidi see värk nagu paremini toimima kui niisama ilma kavata seal jõusaalis käimine:
  2. abi palun;

okei aitähh ma lähen käin see nädalavahetus jõusaalis ära ja siis kirjutan täpsemalt mida ja kuipalju jõuan ja kui palju kaalun kaalust tean niipalju et peaksin olema 60kg.ja siis pean jah vaatama kava kah kellelgi teadjal/tegijal laskma koostada.
  3. abi palun;

tere tahaks hakata siis treenima aga olen kuulnud et niisama tühja rabelemine ei ole kasulik,et siis tahaks teada selle kava kohta natuke olen siis 15 hetkel veel aga tahan treenima hakata aga ei tea kuidas algust teha.sõber rääkis et käid jõusaalis ära ja vaatad kui palju sa midagi jõuuad teha ja lased kellelgi endale kava kokku panna mida kui palju jne.aga mida peaks vaatama seal jõusaalis et saaks lasta kellelgi kava kokku panna ja siis toitumiskava kah: ootan siis vastuseid ja nõu: aitähh