Jump to content

Socom

Kasutajad
  • Sisu loend

    6
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Socom

  • Tase
    Vaatleja
  • Sünnipäev 27.02.1989
  1. Ok, leidsin tõesti toitumise ja ajubiokeemia artikli ülesse. Aga sel juhul peaks siis minu arusaamist mööda mängima aint. rasva ja süsikate kogustega? Ses suhtes et kui ehitada süsteem valgu ümber et seda saada 4 korda päevas 30-40 g, siis võiks süsikate osa olla hommikupoolsetel toidukordadel u. 20 g ja õhtul nt. 100 g ja kõik puuduolev energialünk täita heade rasvadega? Olen ma õigel teel?
  2. Tõstataks pärast mitut kuud uuesti teema ülesse ja küsimus on selline: Fred, vaatan et annad igas oma postituses mõista, et süsivesikud peaksid jääma pigem õhtusteks söömaaegadeks ja hommik peaks siis olema valgu - ja rasvarikkam. Ometi on ju üldlevinud seisukoht, et hommikul rohkem süsikaid ja õhtul minimaalselt süsikaid, sest need ladestuvad öösel rasvadeks. Kuidas kommenteerid?
  3. Kava 5-7 päeva tagant!

    Terekest, olen mõnda aega ringi tuhninud siin ja seal, lugenud artikleid ja postitusi ja klopsisin kokku enda arvates üsna hea edasijõudnute kava, aga paluks siiski vastukaja targematelt meestelt. 1. päev: Rind ja õlg Lamades surumine: 4x4-6 Hantlitega kaldpingil surumine: 4x6-8 Lendamine hantlitega: 4x8-12 Pullover: 3xal.12 Schimdti kangiga õla surumine: 4x6-8 Kangi alt vastu lõuga tõmbed: 4x8-10 Lendamine hantlitega: 4x8-12 2. päev: Jalad, alaselg, õla tagaosa Kangiga kükk: 4x6-8 Jõutõmme: 4x6-8 Jalapress: 4x8-10 Jalgade istude kõverdamine: 4x 10-12 Jalgade kõhuli kõverdamine: 4x10-12 Ettekallutatud asendid hantlitega lendamine: 4x8-12 3. päev: Selg, triitseps, biitseps Lõuatõmme laia haardega: 4xniipalju kui jõuab Kang vastu kõhtu: 4x6-10 Kang kukla taha: 4x8-12 Prantsuse surumine: 4x6-8 Plokil alla surumine: 3x8-12 Kangiga käte kõverdamine: 4x6-8 Hantlitega kordamööda kõverdamine: 3x8-12 Kõhtu ja trapetsit teeb nii kuidas viitsib. Küsimused mis mul tekkisid on et kas õla tagaosa eraldi treenimisel on mõtet, kuidas kava üldine maht tundub, kui igat eelmainitud osa 5-7 päeva tagant treenida ning kas kükk ja jõutõmme on mõttekas üksteise järele panna (mõlemad rasked baasharjutused). Ja lisaks veel, et kavaga peaks minu nägemust mööda tulema nii jõudu kui massi (on lühemaid ja pikemaid seeriaid)? Ette tänades, Socom
  4. Ajaline kestus

    Mul selline küsimus et plaanin harjutusi tegema hakata ajavahemikke silmas pidades.Nt. rinda tegema hakata et nii müofibrillaarne kui ka sarkoplasmaatiline hüpertroofia oleks tagatud ja lisaks saaks veel lamades surumise rekordit suurendada. Seega pakun välja üks kord nädalas järgmise treeningu rinnale...teadjamad mehed võiksid kommenteerida kas asjal on jumet: Lamades surumine 5x4-6 Kaldpingil hantlite surumine 4x6-8 (u. 20-30 sek.) Smithi kangiga kaldpingil surumine 4x8-10 (u.30-40 sek.) Hantlitega lendamine 4x10-12 (u. 40-50 sek.) Nii peaks minu arvates olema mitmekülgne areng tagatud...muidugi siiamaani pole ma saanud täpselt vastust kas sarkoplasma mahu suurenemine on olulisem kui müofibrillide suurenemine...et kas nt. ülalmainitud kavas kui muuta hantlite surumine ka vahemikku 8-10 ja suurendada kestust kas lihasmassi areng oleks intensiivsem?
  5. Pinge vs. väsimus

    Selge, tänud ülevaate eest...eks see tuleb ilmselt omal nahal jah järgi katsetada, mis kõige paremini mõjub.
  6. Tere, mul oleks teadjamatele meestele küsimus selline, et järeldudes sellest artiklist: http://www.fitness.ee/main.php?main=artikk...amp;textID=5088, annab sarkoplasmaatiline hüpertroofia protsentuaalselt lihase massi osakaalust nii vähe, et miks on enamus massikavades soovitatud korduste arv 8-12 e. siis ajaliselt tuleb selliste korduste arvuga seeria kestuseks 30+ sekundit, mis peaks enamuses stimuleerima sarkoplasma mahu suurenemist, miks ei ole massikavades soovitatud korduste arvuks keskmiselt 4-8, kuna müofibrillaarne ht. peaks ju domineerima lihaskasvu seisukohalt?
×