Jump to content

ramses52

Kasutajad
  • Sisu loend

    6
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

ramses52

  • Tase
    Vaatleja
  • Sünnipäev 05.05.1992

Profiili informatsioon

  • Sugu
    Male
  1. Algaja

    Ma mõtlesingi seda et sooja toitu ei söö hommikuti.. Nagu putru ja sellist.. Kui söön siis söön rukkileiva võileiva või tavalise leivaga... Tahakski nagu seda teada et kas pean siis sooja toitu sööma hommikul ehk putru siis?
  2. Algaja

    Söön päevas tavaliselt sooja toitu kaks korda... Lõunal ja õhtul. Hommikuti tavaliselt ei söö, aga kas peaks hakkama?
  3. Algaja

    Selge, suured tänud vastajatele. Toitumine on tõesti korras, pole olnud kunagi kaalu probleeme, ega mingeid nälgimisi vms.. Söön ikka rohkem kasulike asju.. Kodujuustu, juustu, pastat, liha, putru , köögivilju, juurvilju... Magusat söön ka, aga mitte koguaeg, ikka harvem.. Ja natuke ju peabki magusat sööma.. eriti peale trenni on hea see ju taastab keha glükogeenivarud.
  4. Algaja

    Üks küsimus veel. Et näiteks kui teen kangiga surumist seeriaid 3tk.. Siis kas kui olete ühe seeria ära teinud siis teete midagi muud või puhkate ja teete uuesti, kuni 3 seeeriat saab. Või vahepeal teisi asju?
  5. Algaja

    Enne pole jõusaalis käinud, küll olen teinud ainult kangi üks aeg. Aga see ei olnud ka peamine. Muidu sõidan motokrossi. Jõudu tahaks just käte,jalgade, selja ja kõhu lihastesse. Jõusaalis hakkan ilmselt igapäev käima.. Aga igapäev ei tasu siis just jõudu teha? Mõnipäev ainult jooksne lindil ja teen vastupidavust? Toitumine on korras muidu. Ja keegi küsisi pikkust. Olen 176 kuskil.. (vb + 5cm)
  6. Algaja

    Tere, hakkasin eilsest käima jõusaalis. Kaalun 72kg. olen 17.aastane. Kui palju ma nädalas võiksin jõusaalis käia? Ja mida algul teha ja kui kaua? Ja kas ma peaksin hakkama jooma mingisuguseid teisi jooke ka, või piisab veest ?
×