Jump to content

Raul93

Kasutajad
  • Sisu loend

    18
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Raul93

  • Tase
    Algaja
  • Sünnipäev 31.10.1993
  1. reis valus

    no ma olen käinud jooksmas varemgi ja pikemad distantsid 3-5km, aga need on olnud sellised hea tempoga jooksud vms. Nüüd sai siis natuke kiiremini joostud 1,5 km ja no nyyd 7 päeva juba möödas ja ikka valutab kui yritan kiire tempoga joosta.
  2. reis valus

    eelmine nädal sai siis joostud mingi 1.5 km päris kiire tempoga ja peale seda on siis reie eesmine lihas valutanud. see pole selline valu mis venitusega ja selle pärast kysingi nõu kuidas terveks ravida vms. valutama hakab lihas alles kiiresti jooksma hakamisel. Muidu ei valuta.
  3. nohu, nõrkus

    Tasapisi hakkab nohu üle minema, aga kui järgmine kord peaks tulema, siis kohe esimesel hetkel õunaäädikat lahust vms jah? Tegelt mind huvitab see ka, et kuidas organismile kasulikum on: 1)Kas elada nohu üle ja selle läbi mingid mürgid kehast välja nuusata vms või 2)Võidelda kohe vastu ja selle läbi vältida ka nende niiöelda mürkide tulekut ja sellega kaasnevat nädala pikust nohu? muidu tänud vastajatele.
  4. nohu, nõrkus

    Et eile hommikul andis nohu endast märku. Kas keegi teab millest nohu toitub või kas on mingeid kindlaid toiduaineid mis leevendavad nohu? Olen kuulnud, et nohu kestab umbes 7 päeva ja siis on kuur läbi. Et kas peab lihtsalt selle kuuri läbi elama ja siis uuesti naasma endise eluviisi juurde või on võimalik sellest kuidagi mingit kindlat toitu süües pmst. üle öö lahti saada?
  5. Lisaks asdfghjkl jutule selle, et see kataboolsuse värk, sellega on nii et kui see sul juhtub(halva toitumise pärast), siis lihasrakud on kehas need rakud ,mis ei uuene. Et kui need hakavad ''surema'', siis uusi asemele ei tule!!! Parem karta, kui kahetseda, seega toitu ikka korralikult!
  6. Soodsalt Fat Burnerit

    tegelt seda ei tea, aga ega seda tavaliselt kauaks jätku
  7. Soodsalt Fat Burnerit

    Täna järve selveris roheline 13.50 ja punane mingi 12.50. kollasel allahindlust ei ole. Kaks viimast rohelist sain endale ja ega ka punaseid palju järgi olnud...
  8. Magusaisu

    oleneb tujust, aga no põhiliselt küll jah. Vahest tuleb mingi kuur kus magusaisu pole, aga see on väga lyhike. Umebs nädal vms
  9. Magusaisu

    No nüüd ma olin nädala alguses paar päeva haige, millega kadus ka suurem osa magusaisust ära. loodetavasti ei tule tagasi. või noh, kolmapäevast kuni praeguseni on piisanud mingist paarist batoonist, enne läks ming 3 sellist päevas. Ja seda ka et vähemalt minu puhul pole mingit vahet kas k6ht täis või mitte. Isegi kui kõht oli ''ääreni täis'' , polnud minu jaoks mingi probleem paar Tupla sokolaadi veel kerre mahutada. Kuna siin vahepeal tuli figuurist mingi jutt siis, yleliigset rasva mul pole. Kõhu peal kyll on mu enda jaoks nagu tsipakene rasva liiga palju, aga no yleliigseks ma seda ei loeks! Ma sööngi tervislikult ja poes ostangi tavaliselt tervislike asju, aga no kassade juures krt võtaks neid sokolaadi riiuleid. Koolis samamoodi, ainult et seal müüakse ainult kuradi sokolaadi ja muid maiustusi. mõned harvad korrad kui saab ilma nende poole vaatamata.
  10. Magusaisu

    Okei ,aga kas on olemas mingid kindlad rasvad mida peaks sööma või lihtsalt korralikum kogus võid pudrule jne?
  11. Magusaisu

    Väga vastik probleem. Selline magusaisu et täitsa lõpp. Mõni päev on nii et söön mingi paki kommi ja lasen veel paar sokolaadi batooni ka veel otsa ja ikka on tunne, et sööks veel. Nii kaua pean vastu et söön õige toidu ära, söön kõhu nii täis et mitte midagi ei tohiks enam kõhtu mahtuda, aga no ikkagi on magusa jaoks ruumi. Kaalu saate ajal said inimesed teha treeneritele kysimusi ja juhtusin lugema et võiks võta hommikul lusikatäie mett, et siis peaks nagu leevendama päeva jooksul tekivat magusaisu, aga no ei midagi... Et äkki keegi oskab välja pakkuda mingeid häid lahendusi kuidas magusaisu ära ajada vms? Lisaks selle veel et põhilised neelud käivad ikkagi sokolaadi järele.
  12. Minu treeningkava- mida muuta?

    Endal tuleb ette ainult banaan. et mida veel võiks võtta?
  13. Minu treeningkava- mida muuta?

    Vot midagi taolist ma ootasin. Ei vinguta selle kallal et ma midagi ei tee, vaid öeldakse mida võiks teha. Aitäh Sulle, kuigi niipalju mune ma ikkagi tegema ei hakka katsun nüüd mingi 2-3 tykki hommikul ära süüa ja enne trenni lisada menüüse ube ja avakoodasi jne. to LaizeN- mida ma siis tegema pean et koolitoit pole nii valgurikkas vms. minema kuhugi restorani?
  14. Minu treeningkava- mida muuta?

    See teeks 21 muna nädalas... Kas kolesterooli tase veres liiga kõrgeks ei lähe?
  15. Minu treeningkava- mida muuta?

    Ma ei saa siia täpset toitumiskava panna kuna ma pole mingi täiskasvanud inimene ,kes saab valida oma toitu täielikult. Ainult hommikutoidu saan siia kirjutada kuna see on minu valida ja see on: tass keefiri, kauss neljavilja putru(veega)(ei talu piima maitset),1 banaan ja 1 keedetud muna. Koolitoit on nii nagu on- seda ma ei vali ja õhtutoitu ka ma ei vali, seda teeb pere ja see on üsna tervislik.
×