Jump to content

morry

Kasutajad
  • Sisu loend

    23
  • Liitus

  • Viimati külastanud

    Never

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

morry

  • Tase
    Algaja
  1. SÄRK

    Palju särk keskmiselt jõudu juurde annab? Olen kuulnud, et päris märgatavalt. Kas saaksid ''särgissurujad'' äkki näiteid tuua palju rinnalt rohkem läheb, võrreldes ilma surumissärgita.
  2. katsete arv

    tänud.
  3. katsete arv

    Kas keegi oskaks öelda mitu katset jõutõstmisel ühel raskusel on. Kas 3? Kuigi kui ei lähe esimesel, siis vaevalt et teisel, kolmandal läheb. Aga siiski mitu katset on? pole ise võistlusi näinud, ega sellest ka kuulnud.
  4. Wilks'i arvuti

    Kas keegi seletaks, mis tehe sooritatakse, või mis koefitsient on kasutusel. kas saab ka nö. peast (taskuarvutiga) arvutada
  5. SÄRK

    Kas keegi seletaks surumissärgi tööpõhimõtet ja palju ta umbes ka maksab?
  6. dopingu tulemus

    Juhtus, mis juhtus, aga miks sa siis ikkagi võistluspäeval seda võtsid, kas siis lihtsalt ei teadnud? Eks kogemustest õpitakse, edu sellegipoolest. Võistluspäeval isegi kreatiini võtnutel võib test positiivseks osutada olen lugenud. Kuidas kommenteeriksite.
  7. Mingi jama on...

    Kas siis päevapealt läks raskeks või tuli treeningusse paus sisse või teed sa enne seda mingit teist harjutust seljale või bicepsile või, või... seleta täpsemalt.
  8. Miks on rahvas nii vaikne ?!

    Kas munk ei või kulturist olla või kas kulturist ei või joodik olla või.... Pane 100g hinge alla ja üllatad ennast ka , kui palju jõudu sul on. Aga ega seda ma propageerigi. Kui ikka pikk päev ja korralik trenn seljataga, siis pole mõtet sinna klubisse magama minna.
  9. lihas? rasv?

    Kas Tammekas on üleüldse mees või naine?
  10. Ülbuse tipp.

    Sellistest teemadest küll midagi tarka õppida pole. Kui selliseid asju öelda on, siis ikka näost näkku, mitte mingil muul moel.
  11. HMB

    Jäi vist kahe silma vahele! Aga siiski kas on keegi seda proovinud (kiitke või tehke maha), sest isegi tolles Olle tõlgitud artiklis mainitakse, et effekt on umbes nii ja naa - oleneb inimesest. Kuid millega koos (glutamiini, kreatiini nt)saavutab ta parima effekti peale proteiini? Kas tarbida kuuridena , peale selle et 3-5 g per päev.
  12. HMB

    Kas keegi on toda Eiselti HMBd proovinud. Kuidas mõjus ja kas on kuskilt saada?
  13. täiskükk

    Suured tänud, nüüd kohe pilt selge! Kas on tõsi ,et poolkükki on niiöelda ''mitte profesionaal jõutõstjal'' (lihtharjutajal) jalalihaste arendamiseks mõtekam teha, kui täiskükki. Olen kuulnud, et ei pidavat põlvedele hästi mõjuma. Ette tänades!
  14. täiskükk

    Kas võistlustingimustes peab ennast täiesti alla nö. lukku laskma. võimatu selga s´irge hoida. kus on piir täis ja poolküki vahel.
  15. Probleem

    mis need õlaringid kangiga üldse endast kujutavad? ei saa täpselt aru.
×