Jump to content

korai7

Kasutajad
  • Sisu loend

    10
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

korai7

  • Tase
    Algaja
  • Sünnipäev 15.09.1988
  1. Kõhupekk

    Olen treeninud siiski keskmise pulsisagedusega ~85% maksimumist suuskadel ja ~80% maksimumist joostes ning ei saa küll väga kurta vastupidavuse arenemise pärast.
  2. Pulss

    Jah. See erineb igal inimesel. Minul ~65 lööki minutis, puhkeasendis 43-45 lööki minutis.
  3. Kõhupekk

    Tervist, Tahaks tänada vastajaid. Lisaks uurisin veidi foorumit, tegin vastavad muudatused oma toitumissedelis ning jättes aeroobse treeningu mahu eelnevaga samaks on tulemused nii silmaga kui ka numbrites näha. Oli tarvis vaid veidi tähelepanu suunata. Aitäh
  4. Pimedal tänaval küll sellise mehega kohtuda ei tahaks
  5. Viimase 100. aasta suurim lumeuputus Eestis

    Eks ta autode koha pealt igasuguste jeebi, quattro ja syncro meeste pidupäev ole. Minu "püha lehm" ei taha küll kuidagimoodi liigelda
  6. Head uut aastat !!!

    Head uut aastat! Et nendel, kes tahavad lihast suurendada, sellel suureneks ja kes tahavad kaalu vähendada, sellel väheneks.
  7. Tallinna-Tartu mnt. 41km liiklusõnnetus

    Liiklusõnnetus viis endalgi hiljuti väga lähedase sõbra. Seetõttu hoian teile eriti pöialt ja soovin kiiret ja täielikku paranemist.
  8. Kas vahelduseks suusatamin on hea ?

    Soovitaks samuti suusatada. Ise olen alaga tegelenud juba põnnist peale. Esiteks jah, see koormab ~90% kogu keha lihastest ning teiseks mina kaotan umbes tunnise intensiivse treeningu juures 1100 kcal, keskmisel pulsisagedusel ~175 bpm. Võistlustel rohkemgi. Algajamatel soovitaks siiski alustuseks sõita tasasemaid ja mitte väga kõveraid radu, muidugi ilma vähegi korraliku varustuseta ning olles eelnevalt vähe harjutanud võib suusatamine olla suhteliselt piinarikas Jõudu ja kohtume radadel!
  9. Kõhupekk

    Selge, aitäh. Uurin siis sarnaseid teemasid ja üritan korrigeerida oma toitumist. PS Jooksmine+ suusatamine = ~350 h/a, sellest jooksmine ise sõltuvalt aastast 25...40%, ülejäänud ikkagi suusk ja rullsuusk, kuigi antud teemas sellel suurt vahet pole
  10. Kõhupekk

    Tervist, On üks rumal küsimus. Probleem selles, et kõhul ning kere keskosa külgedel on väikene "kõhukene" ehk siis rasv kogunenud. Õlut ma ei joo, toitumine on enamvähem korralik ja normaalses koguses (magusat ja rasvast väga ei tarbi, täpsemalt loomulikult nendest asjadest ei tea), teen suhteliselt palju vastupidavust nõudvat sporti (suusatamine, jooks u 350 h/a), jõusaal ei ole samuti väga võõras koht. Jõusaalis käies teen kaldpinnalt ülakehatõsteid (~120 kordust). Sooviksin targematelt teada, missugune on kõige efektiivsem treening/meetod selle "saku lihase" kaotamiseks. Kas ikka tuim ülahekatõstete tegemine või tuleks midagi muud ette võtta? Tänud asjakohaste vastuste eest ette!
×