Jump to content

lacosteman

Kasutajad
  • Sisu loend

    17
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

lacosteman

  • Tase
    Algaja
  • Sünnipäev 26.05.1990
  1. Kust osta Butterfly abs

    Tere! Mul oleks soov osta Butterfly abs või mõni analoogne toode. Oleks väga hea, kui saaks Eestist ostetud. Toode oleks vaja kätte saada 3.detsembriks. NB: Tegemist on pilava sünnipäevakingiga!
  2. Kreatiin

    Ma võtan nüüd ainult 1 kord päevas. Et siis kas enne või peale trenni? Peale trenni oleks alles kell 10
  3. Kreatiin

    Tere,mul on nüüd see 20g päevas laadimiskuur läbi. Kuna ma peaks nüüd 5 grammi sisse võtma? Mul on iga päev trenn,aga see algab alati peale kella 19:00. Kas siis natuke hilja peale ei jääks kreatiini võtmine?
  4. Kreatiin

    Vastab see tõele,et veega imendub kreatiin paremini kui piimaga?
  5. Kreatiin

    No ma võtan esialgu siis nii,et pistan 5grammi lusika peale ja siis lihtsalt joon vett peale ja banaani söön ka kohe peale vee joomist.
  6. Kreatiin

    Kas ma peaks monohydrate võtma veega või mahlaga? Kumb oleks max effekti saavutamiseks parem? Ning kas süsivesikujoogiks sobib greibi Arctic? (purgi peal on kirjas et imendumine on parim süsivesikujoogiga segades)
  7. Kreatiin

    Sain ka oma esimese kreatiinipurgi kätte ja tekib 1 küsimus. Õpetuses on kirjas 4 korda päevas,hommikul ning siis enne ja peale trenni. Aga mul hakkab iga päev trenn kell 20:00. Et kas natuke suur paus ei tule sisse kui hommikul kell 7 võtan ja siis alles kell 8 ?
  8. Kreatiin

    Vaadates siin fitness.ee poodi, siis millist kreatiini sealt osta, kui eesmärgiks oleks massi suurendamine?
  9. Kreatiin

    Tere! Olen nüüd seda teemat päris kaua lugenud ning otsustasin ka ,et peaks oma esimese kreatiinipurgi ostma. Millist soovitate,kui eesmärgiks on kaalu suurendamine? Käin 4 korda nädalas jalgpalli trennis ning 1 kord nädalas jõusaalis. (2 korda nädalas treenin kodus hantlite ja kätekõverdustega) Ning kuidas siis võtma peaks siiski? Osad räägivad, et 3-5g piisab päevas,teiste sõnul on 20g päevas vaja.
  10. Valgurikkad snäkid

    Tere! Selline probleem,et viimasel ajal on päevad nii kiireks läinud,väga raske on endale korralikku toitu meisterdada. Sooviks teie soovitusi,millised on teie arust head ning kõrge valgusisaldusega snäkid? Hind võiks alla 3 euro jääda. Snäkkide all pean silmas selliseid asju,et kohe võtad pakist ja pistad suhu.
  11. kätekõverdused ja kodune treening üldiselt.

    Et siis põhimõtteliselt kui vaeva näha,siis on küll kodus võimalik kätekõverduste ja hantlitega vormi saada. Aga palju ma kätekõverdusi tegema peaks? Kui suudan üle 12 teha,kas siis peaks raskust juurde panema?
  12. kätekõverdused ja kodune treening üldiselt.

    No ma teen selliseid kätekõverdusi nagu youtubes see Scooby õpetas. 2 sekundit üleval, 2 all. Esimese setiga tuleb 20 ära,teisega 12 ja kolmandaga 10 enamasti. Tänasest panin endale koolikoti selga ja 6 kilo kettaid sisse. Et muidu kui nüüd 3 korda nädalas ilusti teha ja vaikselt kotti raskust juurde panna, kas siis on loota ka lihaste kasvu juuni alguseks ? Toitumine on enam vähem korras, liha söön kõvasti ja banaane ja piima läheb päevas liiter.
  13. kätekõverdused ja kodune treening üldiselt.

    Ma olen rinda teinud küll 10 kilostega juba päris kaua. Seda jääb tõesti väheks. Olen teinud igasugu surumist ja seda liblikat või lendamist ka rinnale.
  14. Tere! Selline lugu siis et elan üsna väikeses kohas,jõusaal on kaugel ja üsna kehva. Ehk siis selle variandi välistame Olen 17 pikkust on 183cm kaal: 58 Eesmärk suve alguseks natukene lihasmassi kasvatada. Kodus on kaks 10 kilost hantlit ja on võimalik teha üheks 20 kiloseks. Hantlitega saaks käsi ja selga teha. Käin ka jalgpallitrennis nii et jalad saavad ka veidi trenni. Peamine küsimus on,et kas ainult kätekõverdustega oleks võimalik 5 kuuga rinnalihaseid veidi kasvatada?
  15. Sooviks abi seoses kehamassiga

    hantlid,leidlikkus,tahe on täiesti olemas. Ma lihtsalt olen toidu suhtes väga valiv,ja paljud kasulikud asjad mulle kahjuks lihtsalt üldse ei maitse . Seetõttu mõtlengi et lihtsam oleks lihtsalt mingit pulbrit sisse juua.
×