Jump to content

arved

Kasutajad
  • Sisu loend

    75
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

arved

  • Tase
    Värske olija
  • Sünnipäev 17.09.1965

Viimase Profiili Külastajad

2 305 profile views
  1. Taas kasutati dopingut - sõda toitub pettusest

    Äkki räägid täpsemalt siis kes mida - või on sul see jutt mille sülg suhu tõi .
  2. Home made protein bar

    Ei tea kas Tartus Konsum on aga ise sain sealt -muude nö.päklivõide ja moosidega samal riiulil .
  3. Liha

    Päevalehes alles hiljuti ilmus artikkel ,,Suutäis ehedat liha ,, kus juttu erinevate lihatoodete sisaldusest:Kalkunifileesink-50%kalkunifilee,5% sealiha ,45% muu kraam(joogivesi,tärklis,sojavalk,keedusool,stabilisaatorid,maitseained,maitsetug vdaja,antioksüdant,toiduvärv ja säilitusaine) Keeduvorst-29,6%kanalihamass,70,4% muukraam(seakamaraemulssioon,vesi.kananahk.manna,tärklis ,sool,maitseained,stabilisaatorid,paksendaja,lõhna-ja maitsetugevdaja,suhkur,lõhna- ja maitseained,toiduvärv.säilitusained) Lasteviinerid-27%veiseliha,23%sealiha ja muukraam(vesi,seakamar,seapekk,kanamuna,lõssipulber,sojavalk,keedusool,stabilisa torid,tärklis,lõhna-ja maitseained,lõhna-ja maitsetugevdajad,antioksüdant ja säilitusaine) Maasuitsusink -77% sea tagaosa lihased ja 23% muu kraam(joogivesi,kamar,keedusool,piimavalk,stabilisaator,lõhna-ja maitseained.antiosüdant,lõhna- ja maitsetugevdaja,säilitusaine. NII ET HEAD ISU
  4. Pekk

    Täpselt nii ! Need reguleeritavad hantlid saab ka üheks raskemaks panna ,lisaks võid vaadata erinevad kasutatud varustuse portaalid üle(ise sain väga korraliku surumispingi kus pink eraldi ja võimalik kaldeid muuta koos 100 kg raskustega ainult 4000ga) ja vaata ikka you tubest mitte saali harjutusi ka . Ja tean ka paari inimest kes asja katki jätnud saalis kuna areng ei tule üleöö ja häbenevad enda esialgset vormi(tähendab et seda lihtsalt ei ole). Ja kui noorel on valida kas teha kodus või üldse mitte teha siis ma leian , et see viimane valik on parem. Rain 6 kanget -jutt väga hea - mõtle ise veel natuke juurde ja hakka pihta kuid ära ikkagi unusta toidu tähtsust ja ka seal kui on valida kas olla söömata või süüa väheväärtuslikku toitu siis ikkagi viimane valik parem - aga see ei tohiks koguaeg nii olla .
  5. Pekk

    Mis jutt see on et ainuke võimalus on jõusaal ? Astud jõusaali uksest sisse ja lihas kasvab mis mühinal .Teen ise ka palju kodus ja olen oma arenguga väga rahul.Kui ei oska sa kodus midagi teha raskustega siis on see enda tahtmistes kinni .
  6. Pekk

    Vaata YouTubest kodus tehtavaid harjutusi - kindlasti leiad sealt endale sobivatele lihastele .Mis söömisse puutub siis vaata foorumiteemade alt leiad ka mida enne trenni , mida peale trenni süüa .Toit väga oluline -tee see endale selgeks millal mida süüa .
  7. Pekk

    No tõsiselt võib sind aidata personaaltreener - siit saad ikka näpunäiteid ja soovitusi . Ise samavanalt tõmbasin lõuga tublisti üle 30 ne kuid mingit lihastes keha küll ei olnud( kuigi kaal oli suht sama)-see pole küll mingi näitaja.
  8. Soodsad valgurikkad toiduained

    Kui jutt valgurikastest toiduainetast siis mida arvate tuunikalakonservidest,oakonservidest ja näiteks kuivatatud kalast ?Neis ka valku suhteliselt palju.h
  9. Hera80

    Mu meelest shokolaadi-mindi on hetkel sobilikum . Eks ole kõiki kasutatud aga nagu Kiivikas ütles on hea neid vahetada siis ei teki tüdimust. Aga maitse üle ei vaielda
  10. Kust osta hea hinnaga hantleid

    PETERSPORDIS hea valik , kuid oli veel HANDYMANNIS (Silla keskuse all)
  11. Allergia

    Kas ka EGG PROTEIN-i oled proovinud ?See peaks olema neile kellel on talumatus teatud looduslike proteiini tüüpide suhtes, näiteks piimaproteiin .
  12. Keratiin.

    Seda küll aga veele lisaks on piimas veel valke,süsivesikuid,rasvu ja mikroelemente . Seentes ja paljudes muudes toiduainete sisalduses ka palju vett
  13. Soodsad valgurikkad toiduained

    Minu vaieldamatult parim kodujuust on AASA kodujuust hind maximas ca 12 ,- . Ilma lisanditeta parima maitsega (muidugi maitse üle ei vaielda).Küll muid kodujuuste hea miksida ananassi,hapukurgi või muu taolisega.
  14. Trenniplaani kohta küsimus

    Kui vahel lihtsalt jooksmas käidud siis võta ikka algajate kava ja kui mingi aja möödudes tunned ,et jääb lahjaks siis võta järgmine. Ega see kui sa edasijõudnute kava võtad midagi kiiremini kasvata lihtsalt koormad ennast liigselt üle . Üle trennipäeva muidu aeroobne ok, aga pööra tähelepanu kindlasti SÖÖGILE (selle kohta siin piisavalt infi).
  15. Keratiin.

    Piima võid sellegipoolest juua aga kui vett vaja juua siis joo -ega lihased piimast koosne
×