Jump to content

SpecialM

Kasutajad
  • Sisu loend

    6
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

SpecialM

  • Tase
    Vaatleja
  • Sünnipäev 08.01.1987
  1. BodyPump+jõusaal

    Täitsa usun, kust aga seda kogemust saada? Enda vigadest õpida küll ei tahaks.
  2. BodyPump+jõusaal

    Ei tea isegi miks saalis niipalju aega läheb:) Mina olen vahetanud oma vana kluubi uue vastu, just sellepärast, et uues on mugavam BPtundide algusaeg, nii siis kohe praegu niisama minu südametunnistus ei lase mind lihtsalt saalis käia. Aga saaksite põhjendada miks just enne BPi jõusaalis läbi käia, mitte aga pärast? Tuleb mõelda selle peale..
  3. BodyPump+jõusaal

    Point on selles, et kui käin niisama jõusaalis siis viibin seal 2-3 tundi, aga kui BP+saal, siis võtab max.1.5 tundi. Samas saalis mõnikord lihtsalt ei viitsi käia, lihtsalt ei saa laiskusest võitu saada, aga kui registreerid ennast BPi siis ikka pean kohal olema, samas seltskond väga sõbralik ja see tõesti annab eneergiat!
  4. BodyPump+jõusaal

    Kuidas suhtute sellesse kui peale BodyPumpi täielikult läbi töötada mõnda lihaste rühma ja nende antagoniste (nt.rind vs selg, biitseps vs triitseps jne). Muidugi mitte kõik korraga aga nt. kui nädalas teen 3 BodyPumpi siis järgselt: 1. Biitseps ja triitseps 2. Selg ja rinnalihased 3. Õlg Põhirõhk just ülakehale, sest, minu arust, ta jääb mul alakeha arengust maha. Kas sellega on võimalik saavutada lihasmassi suurendamist, mida arvate? Võiks samas teha, et valitud päevadel BodyPumpis võtan vastavatele harjutustele väiksemat koormust, et oleks jäksu ja jõudu saalis ennast paarkümmend minutit "piinata". Mida arvate selle kohta?
×