Jump to content

maru

Kasutajad
  • Sisu loend

    23
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

maru

  • Tase
    Algaja
  • Sünnipäev 28.07.1991

Profiili informatsioon

  • Sugu
    Female
  1. Kükile raskuste lisamine

    Vahepeal ei saanud ma mingi lihasrebestuse pärast kükke teha ja tegin jalapressi või ilma raskuseta tavalisi kükke, aga see pole ka päris sama. Seda ma mainisingi oma postituses, et alles nüüd olen mõelnud intensiivsemalt treenida, mitte et ma aastaid olen üritanud kükkida. Alles hiljuti tuli mul see välgatus, et kükk ei saa nii nõrk olla ja ma tean ka, et see on oluline harjutus. Ma ei pane rõhku nendele eeltoodud masinatele, vaid eelistan vabaraskustega väljaastekükke jms. Aga teie ettepanek oleks siis lihtsalt iga nädal samamoodi jätkata vaikselt raskusi lisades, mitte lisa jõutreeningupäeva kavasse võtta? Ma ei näe midagi halba alakehale mõeldud trennipäevas. Selline kaheosaline trenninädal jäi mul eelmisest aastast tiheda graafiku tõttu, kuna treenima peab, kuid nüüd plaanin ühe päeva lisada.
  2. Tere Olen juba aastaid jõusaalis käinud, kuid treeningute eesmärgid on vahetunud ja hetkel tahan ma intensiivsemaid treeninguid teha. Esimest korda ütles üks bodypumpi treener aastaid tagasi, et mul on tuharalihas nõrk, kuna kükke ei jaksanud ma teha samal tasemel kui muid harjutusi. Ka eelmisel aastal ütles mu tolleajane personaaltreener, et tuharalihas on mul nõrk koht. Hetkel treenin ma iseseisvalt. Üleüldine vorm on mul hea, aeg-ajalt lisan raskuseid harjutustele. Olen kunagi teinud kolm päeva nädalas treeningkava järgi, kuid hetkel on välja kujunenud 2 - ülakeha ning alakeha eraldi päevadel, millele lisanduvad aeroobsed trennid teistel päevadel. Siit ka probleem - kuna ülejäänud lihasgrupid arenevad, ei ole ma suutnud siiani tavalisele kangiga kükile raskusi juurde lisada. Korduste arv on 10-15 ning hetkel teen ma seda vaid tühja kangiga. Kas ma peaksin lisama mõne kükipäeva enda treeningplaani juurde või tegema kodustes tingimustes jalatreeningu väliselt kükke jms? Minust väiksemad naised teevad mu kõrval kükke 15kg-sed kettad mõlemal pool, mistõttu ei mõistagi, miks minul arengut ei toimu. Kas peaksin lisama rohkem jõutreeningu päevi oma kavasse? Tänud, kui annate nõu.
  3. See on võimalik, kuid sa ei saa ilma üldainete koolituseta eksamile lihtsalt. Kui sügisel üldainete koolituse läbid, siis saad tasemeeksami ka ära teha.
  4. Kaalulangetamise raskus

    Mina olen arvamusel, et ALATI leiab aega söömiseks. Olen ise söönud ka autoroolis, häbi tunnistadagi. Lihtsalt tahtmise asi. Ning üks tihedamini söömise võlu ongi see, et süüa väiksemates kogustes ning enne kui kõht korisema hakkab, sest kui kõht juba väga tühi, lõpeb see kergesti ülesöömisega. Sööma ei peagi siis kui kõht koriseb, seda tuleks teha enne. Ma muidugi ei tea, kuidas on võimalik kahest juustusaiast ja kohukesest täiskõhutunnet saada, kui need ei tohiks seda üldse tekitada, kuid see selleks . Ma käin samuti koolis ning mõnikord 8-18, kuid karpidega toidu kaasa võtmine on minu jaoks väljapääsmatu. Pead lihtsalt võtma koolipäevadeks sellised toidud, mis säilivad paremini või kui võimalik, panna need kuskile kappi, mis on ikkagi parem variant kui neid käekotis tassida. Veel parem oleks muidugi kui oleks võimalus kuskilt poest läbi hüpata vahetunnis, aga noh, ega ma ei tea, kuidas sul seal see süsteem on, kui nii kiire on, et ei jõua söögile mõeldagi. See eelnevalt sisestatud menüü on küll alla igasugust arvestus. Sellest saab ilmselt igaüks aru. Ma arvan, et pead kõigepealt endale selgeks tegema, kas oled üldse valmis enda toitumisharjumusi muutma, et kaalu langetada, sest nagu sa eelnevalt mainisid, sa ei tea, kas sa üldse suudaksid toitumiskava järgida. No ütleme nii, et toidu karpidega kaasa vedamine on põhimõtteliselt sama. Õigemini see tellitud kava sisaldaks seda, sest üks peamisi punkte on süüa regulaarselt. Ning lisaks mainiksin ma veel taaskord ühe ammu teada fakti - hommikusöök on päeva kõige olulisem toidukord, sellest ilmselt tingitud sinu aeglane ainevahetus, kui sa kell 3 päeval hommikust sööd.
  5. Kaalulangetamise raskus

    See pealkiri on küll väga mööda, kui sa sellise toitumisega imestad, et kaal ei lange. Juba see, et sa nii harva sööd, aeglustab ainevahetust. Kinder Delice? Oled sa proovinud liha ja kapsast süüa või sa mõtled siinkohal jõulupraadi ? Tavaline värske kapsas pole küll kõhule väga kurnav minu meelest ning veidi kanaliha või tuunikala ei tee ka hullu, kuigi võib-olla siis on tõepoolest inimesi, kes seda ei talu. On ju ilmselge, et kui koolis ei pakuta midagi, tuleks see ise kaasa võtta. Kui ei soovi kaasa võtta, siis ma pean sind kurvastama, et niimoodi edasi toitudes, ei tule kaalulangetamisest suurt midagi välja. Normaalne oleks 3-4h tagant süüa, et ainevahetust kiirena hoida. Mul endal samuti probleeme aeglase, peaaegu et olematu ainevahetusega. Üritan seda tihedama söömisega parandada.
  6. Küsimus sheigi kohta peale trenni.

    Eks jäämasin on ju üks elementaarsemaid masinaid jõusaalis
  7. Koristaja, kes surub 250kg!

    Teostuse oleks saanud paremini teha küll, jah, kuid mõte niisamagi hea ja mind võttis hommikul kohe muigele küll
  8. treeningkava analüüs?

    Kõik trennid ja muu liigutamine on väga tervitatav, kuid eelkõige saab alla võtta siiski toitumist parandades.
  9. Mina vs. Jõusaal

    Nõus. Teksti paigutus võiks olla veidi parema jaotusega tõepoolest, et inimesed viitsiks lugeda ka, sest jutt ise oleks ju motiveeriv paljudele
  10. Soovitage jõusaali

    Revalsport on õpilastele minu meelest päris mõistliku hinnaga (vähemalt kunagi, kui mina seal käisin) ning puudub ka siduv leping, mis tihtipeale on olnud takistuseks erinevate spordiklubidega liitumisel. Spartat oleksin ka mina soovitanud, kuid see jääb kesklinnast juba veidi kaugele.
  11. Soojatoidu lett

    Seda saleneja nuudlivormi sõin kunagi isegi, maitses väga hästi, kuid ilmselt nime poolest siiski tegemist ,,reklaamitrikiga''. Olen kindel, et sellise nime all müüb see palju paremini kui tavalise ,,nuudlivormi'' nime all müüks . Ise ei vaata kuumleti poolegi poes, kuid ükskord juhtusin nägema, et isegi köögiviljad nägid rasvast nõretavad välja. Poodi küll ei mäleta, kuid päris tervislik tundus..
  12. pähklid

    Mandlitel on kindel koht minu igapäevamenüüs.. ning nüüdsest ka kookospähklil, iseasi, kas seda selle teema alla liigitada saab. Kreeka pähklid on küll kasulikud, kuid mulle kunagi jäi silma, et vaid värskest peast, mis tähendab, et need pakitud variandid ei ole just kõige parem valik. Lisaks pole nad kauaseisnuna enam eriti maitsvad ka.
  13. Rasket jõutrenni minu meelest täiesti mõttetu tühja kõhuga teha - jõudu pole ja nägemise lööb virvendama. Aga aeroobset miks ka mitte, hommikul ärgates enne sööki või paar tundi pärast sööki päeva keskel/õhtul.
  14. trenn ja muusika

    Minu ,,kodu''jõusaalis lastakse põhiliselt Energy Fm-i ning Raadio3 (kust lastav muusika pole absoluutselt motiveeriv minu jaoks), mistõttu olen ma viimasel ajal kõrvaklappe kasutama hakanud. Üks põhjus on see, et kuigi Energy Fm on normaalne raadio, on sealt lastav rohkem mõne lounge'i taustamuusika ja ma olen tähele pannud, et minu puhul võib hea lugu mõne harjutuse sooritust parandada küll. Samuti võimaldab klappidest muusika kuulamine mul keskenduda oma trennile ning eemale peletada vestlushimulisi isikuid . Enamasti kuulan kas dnb-d või mõnd kunagist lemmikut ajast, kui veel rokkmuusikat eelistasin.
×