Jump to content

mayhem

Kasutajad
  • Sisu loend

    10
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

mayhem

  • Tase
    Algaja
  • Sünnipäev 08.05.1991
  1. Küs antud valgu kohta

    Tere, küsimus seoses antud tootega, kuna hind tundub olevat odavam võrreldes analoogsete kaupadega. http://www.powerman.ee/index.php?go=produc...&act_pr=403 Kas on kvaliteetne, millest tuleb niivõrd odav hind? (vb sest tegemist on kontsentraadiga?) Ette tänades.
  2. Jõusaalid Tartus

    Tundub, et teen otsuse EMÜ kasuks. Päris lähedal ja hind mõistliks - 21€ päevase eest ja kestab kl 16-ni välja.
  3. Jõusaalid Tartus

    Tere, kas keegi oskab kosta miskit jõusaalide kohta Tartus, guugeldasin ka, aga leidsin ainult mingit vana infot. Täpsemalt siis: standardid ei ole kõrgel - väga palju muud peale kuldse kolmiku (dl, squat, bp) ei tee. Nii et palun ärge soovitage myfitnessi vms. Elan Jakobi mäe suures siin Hermanni tänaval. Väga kaugel ei tohiks asuda. Praegu kaalun MV klubi. Käisin mõnda aega ka TÜ vanas saalis, no hambad tangis saab trenni tehtud, aga päris allapoole arvestust urgas siiski. Tänks.
  4. Jõusaalid Tartus

    Mis kellaaegadel need trennid muidu on ja kas seal on "vaba voli" või peab tegema, mida rühm? Või kuidas tüüpiline trenn välja näeb? Tundub, et valik on Pälli ja tolle TÜ vana jõusaali vahel. Õpin füsioteraapiat muidu.
  5. Jõusaalid Tartus

    Tere! Õpin nüüd Tartu Ülikoolis ja kolisin Tartusse elama. Kas keegi teaks head jõusaali soovitada? Põhiliselt on vaja ainult kükke, jõutõmmet ja rinnaltsurumist teha, nii et ei tahaks 500.- kuus maksta nende uhkete isolatsioonmasinate eest. Googeldasin ka omajagu, aga osadel saalidel pole nähtavasti kodulehtegi. Ette tänades.
  6. 85kg rinnalt

    Suurendagem kõik oma e-peenist siis! Ma surusin 9-aastaselt 180
  7. HIT artikkel

    Ise tegelenud HIIT'iga pisut teisel kujul, kui artiklis mainitud - 20 sek all out sprint, minut puhkust, korrata 6-8 korda. Vot kui seda esimest korda tegin, oli võimas tunne, midagi nii rasket polnud ma elus teinud. Hingamine ja pulss olid oluliselt kiirendatud veel pool tundi peale trenni lõpetamist. Aga jah, kindlasti tasuks HIIT'i kõrval traditsioonilist LIT'i teha, eriti ülekaalulistel ja nõrga südamega inimestel. Lisaks peaks ära mainima, et kui teha HIIT'i nii nagu mina tegin, tuleb ületreenimisega ette vaadata, see on jalgadele päris koormav. Keda rohkem huvitab HIIT, siis paar kasulikku artiklit: http://weight-loss.fitness.com/weight-loss...guide-hitt.html http://scoobysworkshop.com/simplemachinesf...ning-faq-12471/
  8. Ise panen 50g dekstroosi, 25g valku ja 5g kreatiini peale igat trenni. Teinekord on enesetunde järgnevaks pooleks tunniks või nii kehvaks muutnud, tavaliselt probla pole. (arvan, et asi on suhkrus eelkõige) Kreatiin koormab küll kõhtu, ka muul ajal, kuigi võtan vaid 5g päevas. Alaseljas või neerude kohal küll midagi ei tunne, nagu artikkel väidab. Pigem lihtsalt nagu kerge kõhugripp.
  9. Kodujuust

    Njah, võib ära segada selle kodujuustu ilusti ja ei sega enam see vesi.
  10. Kodujuust

    Mingi osa valku ehk saad sealt, aga üpris kindlalt on see valdavalt vesi. Ise valan tavaliselt vee kodujuustust/kohupiima pakist kraanikaussi, kuidagi nilbevõitu.
×