Jump to content

Mkala

Kasutajad
  • Sisu loend

    33
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Mkala

  • Tase
    Algaja
  1. MMA eratreeningud Viljandis?

    Seal Viljandi Myfitness klubis tegutseb taipoksi ja poksi trenn. Uuri sealse treeneri Lauri Liiva käest. Tema oskab kindlasti edasi aidata.
  2. Eelregistreerumine on kohustuslik, kuid kui tuled 10.10 kohale ja maksad 150kr siis saad ikka võistema?
  3. NORWAY OPEN 2010

    ...siit peaks tulema ikka I koht, kui just kohtunikud norrakaid ei eelistaks.
  4. Dorian Yates teamis 2 viimast meest kindlasti kasutasid dopingut ... mingid kahtlased punased purgid olid neil kaasas ...
  5. Trt Arcticus pannakse asju tuuri

    ... ma muidu vihkan vägivalda ja värki, aga sellele vennale kütaks küll lõuga!
  6. ... selline asi, et minul ja minu sõbral kahepeale mingi aasta jooksul 3 paari tosse juba tuuri pandud. Mingi urood lihtsalt tuimalt käib ja topib endale asju kotti. Samas läheb ka neid väikseid käterätikuid. Enne Arcticut käisin 4-5 aastat MV jõusaalis ja kordagi isegi ei kuulnud, et kellelegi oleks midagi ära varastatud! Nii et vaadake hoolega, et kõik asjad ikka kappi saaks. Kindlasti klubi juhtkonnal kah siinkohal palju tegemata tööd. Eiusu, et klubi endale sellist mainet tahab, et linnapeal jutud lahti, et ärge sinna minge, seal mingi varaste pesa! Ja sina, UROOD, palu jumalat et ma sind kätte ei saaks !
  7. Arginiin

    olen 3 korda võtnud 2 aasta jooksul ja väga rahul. sellest no brand arginiinist jätkub ikka päris kuuks ajaks ja rohkem polegi vist eriti mõtekas võtta. toime on suht korralik, parandab vereringet ja suurema rasva protsendiga inimesel tulevad ka veresooned ilusti nahaalt välja. olen kuulnud et võistlevad kulturistid võtavad ka vahetult enne võistlusi et paremat visuaalset tulemust saada. kasu on muidugi ka trenni tehes, kuna parandab verevarustust, ei tõsta vererõhku, saab ilusti kükki ja tõmmet teha ilma et pea ringi hakkax käima ise arvan et kui teha 1-2 kuuri aastas sis täiesti ok asi. hinna ja kvaliteedi suhe on vägahea.
  8. Toidulisandid

    jah, ise ikka kohale minnes juba poepidaja suudab vb paremini olukorda hinnata ja soovitada ja erinevaid tooteid pakkuda. siinkohal pole mõtet eriti loota foorumirahva peale, sest igaühel on omad lemmikud ja sis hakkatakse oma arvamust peale suruma. kindlasti tähtis on maitse ja hind muidugi. poes saab ikka parima ülevaate. ah ja, üks asi veel, kindlasti pole mõtet valida kõige odavamat toodet. pigem keskmise hinnaga. odavamad ei lahustu täielikult ja alati jääb midagi kuskile sheikeri või pudeli põhja ulpima
  9. ecdisten/maralijuure ekstrakt

    olen proovinud ecdisteni kunagi aastaid 3 tagasi. nii püramiidi kui niisama nati suuremat kogust (vist oli 2tbl 3x päevas ja nii 2 purki järjest). erilist mingit mõju küll tunda polnud. vb kui kombineerida kreatiiniga annab nati parema tulemuse aga sis ei saa kah kindel olla et kreatiin üksi kogu tööd ära ei tee. pigem soovitaks proovida kreatiini erinevaid vorme. seal kindlasti midagi igaühe jaoks. kes panustab vastupidavusele, kes jõule, kes massile.
  10. Jah, ma arvan ka just samuti ,et tegelikult on igasugusest liigutamisest palju kasu. Iseasi mis on sinu eesmärgid. Kindlasti ei saa nii just proffikulturistiks või rammumeheks, kuid ega kõik seda just ei ajagi taga. EDU !
  11. Huvi suvise MMA baaskursuse vastu?

    oleks kah huvitatud...
  12. Muidugi ta midagi liigutada jõuab ... Või sis veel näidistrenni ?!?!?
  13. Oksana Grishina IFBB Figure PRO

    Väljaspool võistlushooaega on võrratult kena naine...
  14. Tribulus

    Tervist! Mul oleks selline küsimus, et kuipalju on normaalne või maksimaalne kogus tribulust päevas? Erinevad tootjad pakendavad seda väga erinevatesse kogustesse ja ka maksimaalne päevane kogus erineb tavaliselt. Veel huvitab et kas on võimalik et mõne tootja tribulus on lihtsalt "kõvem" (oma toime poolest, olenemata kogusest). Kui kellelgi on kogemusi sellega siis andku teada.
×