Jump to content

rsr

Kasutajad
  • Sisu loend

    19
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

rsr

  • Tase
    Algaja
  • Sünnipäev 19.12.1975
  1. Massilisajad

    Kui sa nüüd uuesti loeksid siis ütlesin 195/100/11 mitte 190/100/10-11 Aga eks ma loen sinu soovitatut.
  2. Massilisajad

    25 vastust ja mitte ühestki ei ole olnud abi, aina suuremaks targutamiseks läheb. Preili Aktivist, oma esimeses postituses ütlesid, et soovitad pulbreid algajaile kes ei oska ise endale jooke kokku segada. Aga su postitusest oleksin saanud rohkem abi kui oleksid konkreetsem, mitte ei keerutaks. Milline pulber, või ise kokku segatud jook, oleks siis parim? Gmaster - kui mul jääb piisavalt raha üle kalli valgupulbri ostmiseks siis miks mitte seda süüa? Ja pulbrist saab vist ühe korraga rohkem valke kui päris toidust. Harige mind - algajat
  3. Massilisajad

    Nojah, kui ma oleks 175cm siis küll, aga ma olen 195 cm. Seega olen suhteliselt kiitsakas, enda arvates.
  4. Massilisajad

    100-s grammis piimas on valku 3,4g, 100-s grammis pulbris on valku 85g. Isegi mina algajana saan aru, et piim on pulbrist kordi mõtetum öövalguna.
  5. Massilisajad

    No kui mul oleksid samasugused lihased nagu sul avataril siis ma tahaks ka pekist vabaneda, aga seniks tuleb süüa, et selliseid lihaseid jõusaalis saada.
  6. Aeroobne peale trenni?

    Nii et kui ma käin 4-5 korda nädalas ujumas iga kord 1km siis peaks piisama.
  7. Aeroobne peale trenni?

    Aga Ott on sellise kava koostanud, kui tõsiseltvõetav see kava siis üldse on? http://www.fitness.ee/main.php?main=toorii...rcise&nr=24
  8. Massilisajad

    No ma ei tea, ma olen 100kg ja rasvaprotsent on 11. Vist ei ole lödisevat pekki. Või annab 11% rasva teile juba paksmao staatuse?
  9. Aeroobne peale trenni?

    Meil on selline suur firma, üle 900 töölisega. Meie kontoris töötab u. 400 inimest ja firma hoolitseb oma tööliste eest. Teisisõnu - firma keldris on korralik jõusaal ja lisaks maksab firma kõikide tööliste ujumise kinni ning lisaks veel 70% bowlingust makstakse kinni. Lisaks veel oma biljardilauad. Ei kurda
  10. Aeroobne peale trenni?

    OK Nii saab tehtud.
  11. Massilisajad

    Okei. Aga mida ma siis tegema peaksin, et mass kasvama hakkaks?
  12. Aeroobne peale trenni?

    Ujumas käin ma nii või naa, sest meeldib ujuda ja pealegi ujula on kodule lähedal ja see on mulle tasuta. Mis see sv on?
  13. Aeroobne peale trenni?

    Öösel jah. Päeval tegelen lapse ja naisega, õhtul tööle ja 00.00 vahest 01.00 saali. Ei pea väärtuslikku pereaega raiskama jõusaali peale, käin siis kui teised magavad.
  14. Massilisajad

    Word Ja ma kuulan teid... 1. Mida te siis soovitate. 2. Selleks et massi juurde saada.
  15. Massilisajad

    Ikka söön muud toitu ka. Hommikul tass 3,5%-list piima kaeraputru mee ja pohladega, kaks singi-juustu-munaga teraviljavõileiba ja kohvi Lõunaks lasanjet/riisi kanaga/seapraadi nii et ägisen, söögi käigus joon ära pool liitrit vett. Õhtul veel üks praad koos 300-400gr kodujuustuga, pool liitrit õunamahla. Enne magama minekut omlett ja tass vett. Nii et söön päris palju. Sain oma kaalu 90kg pealt 100kg peale, aga nüüd olen hakanud väga rajult saalis rassima ja kaal ei tõuse enam ning enne järgmist söögikorda on kõht jube tühi. Koos lisapaladega söön kahe tunni tagant. Seepärast küsingi mida veel süüa, et kaalu juurde saada. Pekki ma ei karda.
×