Jump to content

Wildstyle

Kasutajad
  • Sisu loend

    8
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Wildstyle

  • Tase
    Vaatleja
  • Sünnipäev 12.03.1994
  1. Kaasaskantav dieet

    Kodus käin poes jne, seal kas võttan kõik terveks nädalaks kaasa või söön mis antakse(nn pitsa jne.) Ja kõike ei saa kaasa kh võtta ju?
  2. Kaasaskantav dieet

    Lihast on aga rasv kasvab peale, vaja seda vähendada Kardiot 45-60min mitu korda nädalas? Nagu aru saan siis tuunikala, kohupiim, aedviljad, kodujuust, muna ja taolised asjad Kuidas oleks puuviljadega( nagu Banaanid ja õunad?) To gmaster : Metas täitsa ei ole, köök on olemas, jõusaali ei ole(kolm päeva nädalas saab siis kodus jõusaalis käitud)
  3. Kaasaskantav dieet

    Oleks tarvis vähendata rasva % ja tekkis sihuke küsimus: Milliseid toite saaksin/peaksin sööma kui pean nad kõik Pühapäeval kokku ostma ja peavad jätkuma reedeni? Sõõma peaks 5-6 korda päevas nii et kaotan rasva(kardiot võimalik teha igapäev, kui palju peaksin seda kh tegema?) (Vanus 15a Kaal 71kg pikkus 182cm)
  4. Rasva %

    Sihuke küsimus tekkis et kuidas mõõdetakse rasva protsenti?
  5. Kehakaal juba 3 aastat muutumatu

    Kõht ei peakski tühjaks minema kui õiged ajad on Ja kui tahad juurde võtta ja lihast kasvatada siis ei tohiks liiga palju kardiot ka teha ju...right?
  6. Paljuküsitud ACAI Mari nüüd eestis

    See -Risk Free- tekkitab kahtlust ise pole sellest enne kuulnud aga ma soovitaks otsida mingi parema Official site kuna iga pätt saab lehekülje teha ja midagi müüa aga jh, pole kasutanud ei oska soovitada
  7. Aga kui saade oleks pikkem ja aega trenniks ei jääks, kumb siis oleks, kulturism või saade?
  8. 100%Whey+Dextro

    Kui kaal on 67,5kg (vanust 15a)
  9. 100%Whey+Dextro

    Plaan osta 100% Whey Gold Standard (2,27kg) ja tekkis sihuke küsimus et kui palju peaks selle kõrvale süsiveikuid ostma Ja kuidas kasutada)?
×