Jump to content

Fitnesspurk

Kasutajad
  • Sisu loend

    27
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Fitnesspurk

  • Tase
    Algaja
  1. Rinnalihased

    Ega paljaste käte kõvedustega muidugi Vin Dieseliks ei saa, aga eks ta aitab päris hästi, kui vahepeal suvel jõusaalis ei käi või kui pole veel jõusaalis käima hakanud.
  2. Kuivatamine

    Amarillo, kaua sul dieet nii kestab ?
  3. Lisandid

    Kuna alles esimene aasta läheb jõusaalis, siis niikuinii ei hakka näppima veel neid lisandeid, aga huvitav teada mida kokku lubatakse ning kuidas nad tegelikult mõjuvad.
  4. Rinnalihased

    suvel lähebki nii Praegu niipalju kui saab ikka jõusaali.
  5. Kükk

    No kui koolis sügisel kehalises jooksma hakkasime , siis muutus põlv natuke valusaks ning kükkimise alguses on ka tunda, kuidas põlv natuke nagu oleks valus. Jalad on mul suhteliselt nõrgad ka.
  6. Kükk

    Mul on nõrgad põlved ja kardan, et põlved ütlevad üles, kui kükin. Kas oleks soovituslik side ümber panna ? Kus taolist sidet saada võiks ning kuidas see sidumine välja peaks nägema, kas otse põlve peale seon tugevalt kinni ?
  7. Lisandid

    Leidsin Internetis müügil olevad toidulisandid: http://www.treenikodus.ee/index.php?page=s...1&Itemid=26 http://www.treenikodus.ee/index.php?page=s...t&Itemid=26 Kas neid oleks ikka ohutu tarbida ? Mingeid kõrvalmõjusid ei võiks olla ? Poleks just meeldiv, kui kuskile mingid imelikud punnid tekkivad või till läheb väiksemaks.
  8. Rinnalihased jumpsivad

    vb on siis triitseps nõrga võitu
  9. Kreatiin

    Kas see on tõsi, et kui võtan esimest korda kreatiini, siis laksib hästi, aga kui teen poole aasta pärast uue kuuri, siis enam nii hästi ei laksi.
  10. Surumiskava Kaidolt

    Tere, sooviksin ka surumisekava. Vanust 17, olen käinud jõusaalis alates Oktoobrist, nädalas 3 korda. Surun ära 75 kg ning kaalun 69 kg. Frezzzz@hot.ee Ette tänades.
  11. ujumine ja õlgade laius

    Mingis vanuses enam ilmselt mitte, aga need kalad, kes juba 4-5 aastasest peale ujuvad... ma pole ühtegi kiitsakate õlgadega näinud.
  12. Aitaksite?

    Kas keegi oskaks vastata, kas kaerahelbe puder on hommikuks sobiv söök ? Kuulsin täna juttu, et on liiga lahja ning ei anna eriti midagi. Peaks mune igal hommikul sisse ajama ?
  13. Põlved on sellised kahtlased, ragisevad ka kükkimise ajal. Vahel on ka vasak natuke valus kükkamise ajal üles lükkamisel.
  14. südames torgib

    Selliste probleemidega mine kindlasti arsti juurde, süda pole naljaasi ning jõusaal koormar räigelt südant. Mida kiiremini arsti juurde saad seda parem sulle endale. Kõva jõusaali treeningu jätaks ma hetkel katki, kuni arst ütleb, mis edasi saab.
×