Jump to content

LittleBlackCat

Kasutajad
  • Sisu loend

    25
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

LittleBlackCat

  • Tase
    Algaja
  • Sünnipäev 29.06.1991

Profiili informatsioon

  • Sugu
    Female
  1. Lihasjõudluse langus, palun abi!

    Kas keegi oskab veel soovitada harjutusi?
  2. Lihasjõudluse langus, palun abi!

    Eks ma ikka teen neid, aga kuidagi erilist tulemust näha ei ole. Mõned harjutused olid, mis ta soovitas, sellepärast küsisingi siit nõu, et ehk oskab keegi veel lihaste tugevdamiseks mõeldud harjutusi soovitada.
  3. Lihasjõudluse langus, palun abi!

    Olen käinud neuroloogi juures, tema diagnoos oli muidugi mingi rühi hoidmisest, kuigi üritan seda koguaeg jälgida. Tundus, et ta väga ei keskendunudki mu murele, saatis füsioteraapiasse. Seal sain paar korda käia, anti harjutused kätte ja pidin neid tegema. Seega üritangi erinevaid lihastele mõeldud harjutusi teha ja vaadata, kuidas kulgeb. Füsioterapeut igatahes ütles ka, et lihased väga nõrgad ja peangi erinevaid harjutusi tegema.
  4. Lihasjõudluse langus, palun abi!

    Käin ikka iga päev jalutamas 30-60 minutit, aga endal on kompleks jalaga. Kuna on parema jala lihasjõudluse langus, siis on koguaeg selline järgi vedamise tunne, s.t parem jalg käib veidi teisiti kui vasak. Raske seletada igatahes. Aga üritan ikka liigutada end küll.
  5. Lihasjõudluse langus, palun abi!

    Okei, aga kas esialgu on OK kui ma teen sellised seeriad: Varvastele tõus 15x, kükke 15x ja neid väljaasteid ma teen rohkem nagu venitustena hetkel, sest vasakul jalal ju tõmbasin lihase ära. Pluss ma teen paar harjutust veel, mis on füsioterapeudi poolt ette määratud ja see planking ka, kus pean 5sek ühel jalal ja 5sek teisel jalal hoidma, kokku nii 3x ja 3x 30sekundit hoidma. Esialgu on see harjutuste kogus vist piisav? Kuna tunnen, et jalalihased on nii nõrged, et üritan tõsta tasakesti nende koguste arvu? On see okei?
  6. Lihasjõudluse langus, palun abi!

    Kuidas seda pöiasirutust teha? Püsti või pikali? Seda väljaastet ükspäev proovisin, aga vasaku jala kintsust käis meeletu valu läbi ja nüüd juba neljas päev kõndides väga valus.
  7. Tere Selline mure, et alguses oli vasakus jalas lihasjõudluse langus, nüüd on see sujuvalt liikunud paremasse. Kas oskate soovitada mingeid harjutusi, mida kodus teha, et jalalihased tugevamaks saada? Oleksin hästi tänulik!
  8. Hilisõhtune trenn jõusaalis- kas peale seda süüa?

    Aga kui igapäev nt jõusaalis käia, kas see mõjub halvasti lihastele vms? Tunnen peale eilsest jõusaalis kä'iku, et energiat on küllaga ja jaksaks väga vabalt igapäev trenni teha mõistuse piires ja end liigutada. See pole ju väga halb mõte?
  9. Hilisõhtune trenn jõusaalis- kas peale seda süüa?

    Unustasin jah ära mainida, et naisterahvas- vabandust!
  10. Tere, Olen suhteliselt algaja jõusaalis. Tegin täna esimest korda poolteist tundi aktiivset trenni erinevate masinatega- jooksulint, ratas, crosstrainer. Pluss siis jõusaali kõndisin 40 minutit kiirkõnnis nii, et olin ülekeha higine. Jõusaali aeg on ise kella 21.00-22.30ni, koju jõuan u kui autoga saan siis 23.00, aga kui jala siis umbes 23.40. Olen 21 aastane, kaalun umbes 80kg (kunagi oli alla 70ne, aga veidi juurde võtnud) ja pikkus u 182-183cm. Tahaksin umbes 5-10kg alla võtta. Just tegelikult eesmärk on kintsude ümbermõõtu vähendada, see oleks ka peamine eesmärk. Milliste masinatega siis rohkem teha, ilmselt jooksulint ja ratas on head, samas crosstraineri kohta olen kuulnud, et see mõjub hästi tervele kehale. Ja nüüd kõige tähtsam küsimus: kas üldse süüa enam midagi, kui nii hilja koju jõuan? Kuna lähen suhteliselt kohe peale trenni magama, siis ei näe mõtet enam midagi nii hilja süüa. Pigem tarbida rohkelt vett? Üleüldse, kuidas ma peaksin oma päevase toitumise tegema, s.t millisesse kaloraaži see jääma peaks umbkaudu? Ja kas ülepäeviti on OK jõusaalis käia? Mõtlen, et kui päris igapäev käia, siis ei jõua lihased nii kiiresti ära taastuda ja muidu lihtsalt puht füüsiliselt ei jõua ju?! Ah jaa, kas peale sellist füüsilist koormust on peavalu normaalne? Vabandan ette ära, et nii palju küsimusi, aga nagu näha siis olen täielik võhik! Loodan väga, et keegi viitsib vastata!
  11. Velotrenažöör?

    Teema kustutatud.
  12. Jõusaal, kaalust alla- kes liitub?

    No nii, on soov kevadeks ennast veidi vormi viia. Hakkan käima Tallinnas asuvas Tartu mnt Scala fitness jõusaalis, kas leidub veel kedagi kes sooviks ühineda? Koos on motivatsiooni rohkem ja tulemused märgatavamad. Kevad pole enam ju mägede taga ja oleks aeg end kokkuvõtta. Mis arvate? Ise olen neiu ja trenni soov on suur, aga kardan, et üksinda käies kaob motivatsioon suhteliselt kiirelt ära. Seega, soovijad kirjutage julgelt!
  13. Rattasõit ja kalorikulu

    Tere, Olen 19 aastane neiu,kaalun 73kg. Hakkan regulaarselt rattaga sõitma,päevas umbes 2 tundi,15-20km. Sooviks teada,et kui palju umbes keskmise rattasõiduga kaloreid kulutab nii umbes 20km päevas?Kuna olen alles algaja siis tahaks võimalikult palju selle spordiala kohta teada.Ja veel huvitab,et mis piirkondi täpsemalt see treenib? Päikest.
  14. Jõusaali, kõik jõusaali. (;

    Mh ma julgeks minna,aga kellegagi,kes on juba seal varem käinud jne.Mis siis,et võõras. Kui vaja läheksin üksi ka,suveks ju vaja vormi saada.
  15. Jõusaali, kõik jõusaali. (;

    Kuidas see nii vähe maksab? Mina olen kuulnud,et seal ei saagi kuu kaupa maksta,et tuleb terve aasta maksta???Või olen ma millestki valesti aru saanud? Pikkuselt olen ma 183cm ja kaalu 80kg,tahaks tõesti alla võtta ja vormi saada.Aga kaua sa seal juba käinud oled?Äkki läheksimine mingiaeg koos sinna?Ma ei julge vist üksi minna,häbelik nagu ma olen.
×