Jump to content

andres32

Kasutajad
  • Sisu loend

    7
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

andres32

  • Tase
    Vaatleja
  • Sünnipäev 23.11.1976
  1. Venitamine

    Kas keegi oskaks soovitada venitusharjutusi õlale?
  2. kava kohta küsimus?

    Millised peaksid olema korduste arvud,erinevatel tsüklitel ja kui kaua tuleks kumbagi tsüklit teha?
  3. kava kohta küsimus?

    Olen endale eesmärgiks seadnud vormida normaalne ja proportsioonis keha,mida ta hetkel kohe kindlasti pole.Massi oleks palju vaja juurde,mida rohkem lihast seda parem aga jõu näitajad peaks samuti normaalsed olema.Kindlasti ei tahaks välja näha, nagu selline "kuiv kulturist"
  4. Võtsin siit tööristade alt kolme päeva kava,kas selle kava võiks jaotada nii E.selg,biitseps,kõht N.rind,õlg,triitseps,kõht L.jalad,alaselg Kaido kuidas kommenteerid?
  5. probleemiks põlved

    Tänud heade nõuannete eest.Aga kas elastiksideme kasutamine oleks mõistlik väikeste raskuste kasutamisel või treenida ilma?
  6. Suitsust loobumine

    Ise jätsin suitsetamise maha 1,5a tagasi,selle ajaga olen 15 kg juurde võtnud,perearst tegi mulle selgeks et kaalutõus on tingitud ainevahetuse aeglustumisest,kuna suitsetamine ju kiirendab ainevahetust.Olen ennast ikka täiega nuumanud kah,mulle tegi see kaalutõus ainult rõõmu,mis siis et ainult peki arvelt.Parem natuke priske olla kui päris skelett.Aga kui toitumine paigas ja piisavalt aeroobset teha siis peaks asi palju parem välja nägema kui mul Soovitan soojalt maha jätta see tossamine.Suitsetamine näitab inimese hoolimatut suhtumist nii iseenda kui kaaskodanike vastu.Soovin sulle tugevat tahtejõudu.
  7. probleemiks põlved

    Tere olen 32a.mees. Kolm kuud tagasi sai jalapressiga üle pingutatud,jõusaalis olin käinud vaid kuu,vigastasin ühte põlve nii et oli teine kaks nädalat paistes,teine põlv valutas ka tugevalt.Reumatoloog pani diagnoosiks algav artroos(liigesekulumis haigus).Tänu glükoosamiinile põlved nüüd päris head,isegi ei valuta enam.On siililegi selge et suure koormusega jalgu treenida pole mõtet aga liigeste ja lihaste tugevdamise seisukohalt oleks kerge trenn näidustatud.On kellegil ideid kuidas,mis harjutustega jalgu treenida,kas sidemetega või ilma?
×