Jump to content

Doc

Kasutajad
  • Sisu loend

    11
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Doc

  • Tase
    Algaja
  • Sünnipäev 10.08.1992
  1. Inimene keda ma tunnen, sooviks hakata füüsilist tegema. Iseenesest, midagi kindlat tegevust tal meelel ei ole. Sest, nimelt on tal mitmeid vigastusi. Nimetan need kõik: 1. Paremapõlve op. (paar luutükki välja võetud, kiire kasvamise pärast). Kiire kasv oli tingitud arvatavasti kergejõustiku trennist. 2. Kõrge vererõhk, aastaid ravimite peal mis hoiavad normis vererõhku. Koormustestidel läheb kõrgeks kiiresti ning langeb aeglaselt. 3. Randmeluu murd, killustumine. Ranne liikuvus on tasaskesi paranenud, toetuda saab halvemini, kui varem. 4. Pidev ninaverejooks (2x nädalas). Veresooni on kõrvetatud, kuid ei ole kauaks aidanud. 5. Põletikuline kand, ainuke ravim on puhkus kannale. 6. Reflukshaigus, haavandeid pole. Kuid terve magu põletikus. 7. Nimme vigastus, kõhuli ei saa olla, hakkab selg valutama. Peale vigastust, kuuaega kõndida ei saanud. 8. Ülekaalulisus. Vigastusi on mitmeid, nagu näha. Aga keha vajab liikumist. Mida soovitada?
  2. Tere, Nimelt on olnud Trapetsis, ehk siis õlast kuni kusgil selja kesk kohani pidev valu. Kui pead kallutada vasakule või paremale hakkab trapets tundma andma (kallutan paremale hakkab parem pool tundma andma ning vastupidi). Kui pead kallutada ette (lõug vastu rinda), annab selja keskohas selgroo ümber tunda. Valu tingitud, suurtest raskustest ja valest tehnikast, sellest olen aru saanud, kuna peale mõndasi jõupingutusi hakkas trapets tundma andma. Teen pausi hetkel trennist, aga mida soovitada? Masaaž? Mingi salv ajutsieks raviks? Ma panen perearstile uueks aastaks numbri kinni, aga ravi tahaks juba alustada. Arst soovitaks kuid tagasi Olfeni plaastreid, aga need pole aidanud.
  3. Toidulisandid ja näonahk

    Parandan, nimelt võtan hera/dextro sheiki ainult peale trenni. Rohkem päevas ei tarbi ning otse loomulikult kes ei söö lihtsat toitu enne või peale trenni?
  4. Olen ise tegelenud juba kaua aega jõusaaliga. Nüüd lihtsalt sooviks rinnapäevadel rohkem rõhku anda ülarinnale. Küsimus, kuidas rinna harjutusi jagada, et ülarind saaks suurema koormuse. Loogiliselt üks kolme setiga kergeraskusega rinnalt surumine horisontaal pinnal, et soojaks rind saada nö. Ja kaks ülerinna harjutust: kaldpingil surumine kang/hantel ja hiljem lendamine. See on näide. Tean seda, et iga keha erinev ja raskused ka igalühel erinevad. Aga sooviks üldiselt teada, kuidas jaotaksite ise?
  5. Mul on probleeme aknega ja see pole "lihtne" variant aknest, vahel tekivad suuremad mädapunnid vahetevahel jälle nahk korralikum. Akne on olnud probleem juba mitu aastat. Aga viimati nägin näonahal erinevust kaitseväes, kui pulbreid ei tarbinud (Toidulisandi sheiki kasutan ainult peale trenni). Olen ise ka uurinud selle kohta, paljud arvavad, et see ei ei tekita midagi, aga on ka teisi arvamusi. Ning ise usun samuti, et võivad ärritada, eriti kui akne on tugev. Just mõni päev tagasi läksin roaccutane kuurile. Tugev retsepti ravim, kestab mitu kuud ning alkoholist võib und näha ja naised ei tohi olla rasedad kuuri ajal (väike tutvustus). Jutt kokku võtta, kujutan ette, et toidulisanditele mingit tugevat alternatiivi pole. Aga, plaanis on teha paus toidulisanditest, et saada ose teada. Ma sooviks teada, mis oleks mingi alternatiiv toidulisanditele.
  6. Lihasemälu peale 5 kuud?

    Olen 5 kuud kusgil pidanud pausi jõusaalist ja nüüd tagasi. Olen kokku kuivanud küll, aga üldine vorm pole kuhugi kadunud. Ning küsimus, et mida kauem pausi pead seda kauem läheb vormi tagasi saamiseks ja kas pulbrid võivad kiirendada vormi tagasi saamist (HERA, DEXTRO, Kreatiin)?
  7. Soov on teha kolme päevane kava. Ise olen käinud kusgil 9 kuud jõusaalis. Olen saanud treenerilt erinevaid kavasi, aga pole nii rahul olnud. Siin on üldine plaan, mis ma leiutasin. 1. päev - rind, ülaselg, õlg, biitseps, triitseps, kõht 2. päev - reie esi-, külje- ja tagaosa, säär, trapets, kõht (küljed), alaselg. 3. päev - rind, ülaselg, õlg, kükid, säär, biitseps, triitseps, kõht. Viimane päev oleks lahjem trenn, ei oleks nii palju harjutusi sees erinevatele lihastele. Andke oma arvamus.
  8. Mismõttes, treenida ühte lihasgruppi, et lihtsalt üks päev rohkem rõhku panna ühele grupile ja rohkem ei näpi, kuni järgmise nädalani?
  9. Mul suur tahtmine, treenida neid kolme lihast korralikult. Ning siis tahaks teada, et tulemused tuleksid. Siis, kui palju peab neid koormama, mitu harjutust päevas? Kõhulihas ise treenitud, aga tahaks seda kergelt välja. Et kas see jääb juba köögi taha, sest kõhurasva üleliiast pole. E: Loomulikult, ei piirdu nende lihastega, lihtsalt nende lihastega oleks rohkem tegemist . Ning veel lisaküssa, Kas Sparta's see Boxmix treening, kas see on füüsiline trenn, nagu üle tavalise ning kas enesekaitseks piisav? Sest huvi õppida enesekaitset, aga mitte üle retsida ennast.
  10. Nõrk rind!

    Tänud, nõuannete eest. Eks võtan kuulda ja hakkan proovima.
  11. Nõrk rind!

    Nii, olen 17. olen käinud jõusaalis kusgil 8 kuud, umbes. Tulemusi on näha, erinevatel keha lihastel kergelt, aga rind ei taha kuidagi kaasa tulla. Mul oli siin kaks kuud vahet, läksin Augusti alguses trenni. Ning kui teiste lihastega sain vanad raskused käsile, siis rinnaga absoluutselt mitte. Mul on vana kava kevadisest, kolme päevane. Ning kolme tasemega (12-10, 10-8, 6-8), kevadel tegin esimeses tasemes kangi 45 kg, no praegu vaadata mu tulemusi, siis see oli fantast. Aga nüüd jõuan ma vaevalt 10 korda 40 kilost kangi üles tõsta. Küllap halvad geenid Millega saaks parandada seda, rohkem eraldi rinna harjutusi, suuremad raskused vähem kordi?
×