Jump to content

Händler

Kasutajad
  • Sisu loend

    14
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Händler

  • Tase
    Algaja
  • Sünnipäev 07.05.1969
  1. Jooksmine & Jõusaal

    Oi jah. Nii nüüd siis kohe. Pean siiski nentima, et jään antud küsimuses eriarvamusele. Eeldan, et sinu poolt mainitud tippmees "paugutab" aeroobset vaid kindlatel treeningperioodidel, mitte regulaarselt kangitrenni ette ja järele. Aga muidugi on ülimalt kõva sõna kui kaks kärbest ühe hoobiga lüüa suudad. Kui võimalik, anna pärast siis tagasiisdet, et kuidas mõjus.
  2. Jooksmine & Jõusaal

    See mis tähtsam, seda peaks enne tegema. Aga aeroobset ( jooksu, ratast) ja jõudu ühel päeval koos teha pole eriti mõtet. Paned seieriga punasesse. Võib ju nii teha, et jooksupäeval teed jalga otsa ja siis ehk 10 minutit lõdvestusjooksu. Teisel päeva jõusaalis keskendud siis ehk ülakehale.
  3. Jooksmine & Jõusaal

    Jõusaali mehed muidgi muigavad, aga kui jõuvastupidavust taga ajad, siis käi BodyPumpi`s ära. Aga siiralt soovitan esialgu kangile mitte rohkem kettaid laduda kui su kõrval kenad piigad on teinud. Seda vähemalt esimestel kordadel. Ise teen trenni 4-päevast tsüklitega 1.päev jõusaal, 2päev tund jooksu või 1-2 tundi ratast, 3 päev bodypump, 4 päev puhkus. Iga neljas nädal teen kergemalt, ehk siis vaid kahel päeval nädalas bodypumpi. Tõsi on aga see, et jõusaalis saadud lisamassi jooksed järgmisel päeval lihtsalt maha. Aga kui hetkel kõhnake oled, siis natuke kilosid ikka lisandub.. ja vastupidavust ka.
  4. stress ja õnnelikkus kehaehitamisel!

    Olen püüdnud järgida põhimõtet "kus jalad seal pea". Töine stress pole tulemustele mõju avaldanud, kui olen trennis keskendunud treenimisele. Just riietusruumis kuluvad 5-10 minutit on heaks ümberlülituseks töistelt mõtetelt treeningule. Mõtetega treeningu juures olles on ka hilisem nauding trennist suurem olnud ja töised mured kuidagi tühisemaks muutunud.
  5. Söögi ajal joomine.

    Nii ongi. Suus kauem mäludes seguneb toit süljega ( mis kergendab toidu seedimist), hiljem maos maomahlad ( maohape )toimetavad edasi. Kui söögi kõrvale juua, siis sülg ei saa oma "tööd" ära teha ning maohape lihtsalt lahjendub su joogiga. Aga tõsi on, et ma ise ka söögi kõrvale ikka joon. Nätieks seaprae kõrvale meeldib Alsace´i või Moseli riesling. mmm
  6. Kava maratoniks

    Käivad sahinad, et Mati Lilliallik kavatseb järgmise aasta sügisjooksul samuti maratoni korraldada, soovitakse teha suisa rahvusvahelise tähtsusega maratoni. Ega see kodust kaugemal võistlemine seotud omade probleemidega ( ööbimine, logistika + kulud).
  7. Kava maratoniks

    Endise jooksjana võin sulle öelda, et antud küsimustele läheb foorumitest vastuste otsimine väga pikaks ja vaevaliseks. kogu puzzlet sa kokku panna ei pruugigi suuta. Mees, kes sptsialiseerunud maratonihuviliste aitamisele on suure Lasse Vireni ande kummardaja Meelis Minn. Ta on oma ala vaieldamatu sptsialist. Tean, et Tartu maratonihuvilisi pole ka Harry Lemberg oma ukselt minema saatnud. Muide, maratoniteemal ( ja üldse jooksu põhitõdedest) saad lugeda suvel ilmunud ajakiri Jooksja numbrist. Minu tagasihoidlik nõuanne on, et kui soovid maratonil ka mingitki aega joosta ning säiltiada huvi uuesti maratonikatsumust ette võtta, siis lükka kevadine maratoniplaan sügisesse. Poole aastaga treenid end maratoni läbima, mitte jooksma.
  8. Jõujoogid, pulbrid jm.

    HT-R kasutusjuhendis on kirjas, et soovitatav edasijõudnutele. Vaevalt seda niisama sinna pandud on. Ma ise olen saanud toidulisandite kohta üldinfot siitsamast fitnessi epoest pakutavate toodete tutvustusi lugedes ( ja neid võrreldes) , samuti ka Muscle&Fitnessist. Aga tasub meeles pidada, et lisandimüüjate arvates vajad sa kõiki pulbreid nende riiulitelt. Muide, ka siinsamas lehel olevatesse blogidesse tasub pilku heita. Miskit huvitvat ikka märkad.
  9. Valk

    Aitäh.
  10. Valk

    Ma olen vaadanud, et kui treeningsaalis mõni kena tüdruk, siis jõudu kuidagi eriti palju olnud ja muskel endal ikka väga punni läinud. Ilma valguta. Testosteroon üleval ja uinumisega nadid lood olnud
  11. Valk

    No ei saagi aru. M&F on kirjas doos ja kogu moos. Mis seals ikka, tuleb vaikselt purjetada, siis näeb mis saab. Ega miskit hullu ju pole. Tundub vist, et esialgu on mõttekas madalat profiili hoida. Ja vanus ka juba selline, et vigade parandus võtab hiiglama palju aega .... ja vaeva. Muide, kui paar kuud tagasi esimest korda fitness. ee lehele sain , siis olin ausalt öeldes imestunud, kui suur möll selle bodibildingu ümber käib. Täitsa omaette maailm. Pole paha.
  12. Valk

    Olen M40,189cm,80kg spordiklubis käinud viimased 4 kuud, millest esimesed kolm ca 3-4 korda nädalas BodyPumpis, viimasel kuul aga kahel päeval jõusaalis ja kahel päeval Pumpis. BodyPump on siiani olnud mõnusaks vahelduseks, aga siiski on eemärgiks ka lihasmassi ( hetkel just selg+õlad) suurendamine. Toitun korralikult. Pärast jõusaali olen joonud Muscle + , pärast Pumpi Reco2`e. Nüüd loen Muscle&Fitnessist, et kui soovin natukenegi lihaskasvu, siis joo aga hommikul 2 doosi valku, enne trenni 2 doosi ja siis veel pärast trenni kah otsa. Sa jeerum. Mina kohe kardan seda asja. Kas hommikune ja enne trenni valk ikka liiast pole, või ...? Mida praktikud ütlevad?
×