Jump to content

ZXC

Kasutajad
  • Sisu loend

    8
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

ZXC

  • Tase
    Vaatleja
  • Sünnipäev 14.10.1971
  1. Mida tähendavad järgmised sõnad: - harjutuse sooritamine kontsentreeritult; - kontsentreeritud suutlikus; - suured lihased; - baasharjutus; - isoleeriv; - FST; - plüomeetriline; - vabaraskused; - ellips?
  2. mõisted selgeks

    oli siin plaan teha mingi fitnessWiki... aga see idee vist ei teostunud? kas on mõni veebileht kust siinse erialakeele oskussõnad on ära seletatud? näiteks "harjutuse sooritamine kontsentreeritult", "kontsentreeritud suutlikus" (ütlen ette ära et otsisin kogu foorumi ja neti.ee/sõnastikud/keeleveeb läbi ja ikka ei leidnud) kui neid eestikeelses netis pole äkki soovitate mõnd müügilolevat raamatut? tänud ette!
  3. kaldpink

    tere, seletage, mis mõte / vahe on horisontaalis ja kaldpingil harjutuste tegemisel? Pinki saab väga erinevate kraadidega kaldu seada - kui kaldu peaks pingi panema?
  4. säärte"eesel"

    tänud! meie jõusaalis seda seadet pole. a ma võtan siis naise selga
  5. väga suured tänud vastajatele!
  6. tere. kas sel on mingi mõte, et treeningkavas on ühel päeval ühe lihasgrupi harjutused koos (näiteks neljapäeval rind)? olen seni oma tunde järgi teinud ühel päeval eri lihasgruppidele harjutusi et ära ei väsiks - jalad, kere, käed, jalad, kere... sõltub ka kas parasjagu vaba pinki on. aga nädala jooksul olen kõik etteantud harjutused läbi teinud. kas aeroobne osa on mõeldud järgnema kohe trennis või võib selle teha ka hiljem päeva jooksul? tänud ette!
  7. segan kodus shake valmis enne trenni. kas 3 tundi toasoojas on liig?
×