Jump to content

kuko

Kasutajad
  • Sisu loend

    19
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

1 Neutraalne

kuko

  • Tase
    Algaja
  • Sünnipäev 20.06.1985

Profiili informatsioon

  • Sugu
    Male
  1. Suured suured probleemid kaaluga

    Eks ta nii kipub olema, et kellel kõik olemas see ei viitsi vaeva eriti näha. Ja ma usun, et see õige klõps käib peas ära kuskil kümmne aasta pärast. Nii noortel on tahtmine kohe kiiresti 1-2-3 alla võtta ja kui nädala-kahega rambo peeglist vastu ei vaata siis hajub jälle ära kuni järgmise korrani. Ära solvu kallis teema algataja aga ma olen päris kindel, et aasta pärast sa enam ei mäletagi seda teemat. Aga alati on ka erandeid Igatahes jõudu ja kui motti pole siis tuleta meelde miks sa alustasid!
  2. Patupäeval ülesöömine

    Siis tuleb võtta see koogitükk(või noh, terve kook) ja seda alasti peegli ees süüa
  3. Esimene kava

    Ma muidu vaatasin just seda et tal oli alati pandud 5 harjutust üla ja siis 5 alakehale. Mõtled seda, et paneks läbisegi? Kõikidel harjutustel on silmad punnis ja võhm väljas, nii et ma ei saa aru mida sa päris täpselt silmas pead Siin on suht sarnane minu kavaga http://www.fitness.ee/treeningkavad/1/1/33 Ok, sain aru.
  4. Esimene kava

    Kõik harjutused on 10-ni max(2-3 on siis varuks nagu Kiivikasel on soovitatud), jõuab ilusti, Kangil 60kg.
  5. Esimene kava

    Kokku olen pannud selle Kiivikase üldfiisilise algajate kava järgides...aga seda kohandanud vastavalt enda võimalustele. Kuna hetkel on käsil kõva kaalukaotus ja dieet siis tahangi trenni kogu kehale. Mitte hakata jupp haaval lihasgruppe välja tooma. Seda kava järgiks paar kuud siis keevitaks uue kava. Aga ma ei oska öelda kas harjutuste järjekord on kõige õige ja kas äkki peab midagi ümber tõstma? Ja anna andeks, et ma oma lollusega su vererõhku tõstsin!
  6. Esimene kava

    Mitte nii väga jõudu vaid pigem üldfüüsist.
  7. Esimene kava

    Küsiks siis nõu ja näpunäiteid esimes kava kohta. Teine nädal läheb umbes sarnase kava järgi, nüüd natuke muudsin nii palju kui oskasin. Aeroobne on siis hommikuti selline väike 22km ring rattaga ja kuna jalad saavad suht palju vatti siis võtsin esialgu teisipäevalt natuke koormust vähemaks. Kahjuks ei ole võimalust ka kasutada jõusaal masinaid, nii et peab hakkama saama koduste vahenditega. Nädala plaan näeb välja hetkel selline: E - aeroobne T - jõud: :Surumine kangiga lamades kaldpingil 3x10 :T-kangi tõmbed vastu kõhtu 3x10 :Tõmme üles, lai haare 3x10 :Küünarvarte kõverdamine kangiga seistes 3x10 :Prantsuse surumine kangiga lamades 2x10 :Kükk kangiga, kang rinnal 2x10 :Käär-asted kang turjal 3x10 :Jalgade tõsted toengus 3x max K - aeroobne N - puhkus R - aeroobne L - jõud: :Surumine kangiga lamades 3x10 :Lendamine hantlitega küljele seistes 3x10 :Prantsuse surumine hantliga istudes 3x10 :Küünarvarte kõverdamine hantlitega istudes 3x10 :Keretõste kõhupingil 3x max :Kükk kangiga, kang turjal 3x10 : Pöialetõus 3x10 :Alaselja tõste 3x max :Jalgade tõsted toengus 3x max P - puhkus
  8. Suured suured probleemid kaaluga

    Mina soovitaks sul nüüd aega natuke maha võtta ja siin foorumis lihtsalt teiste teemasid lugeda kel sarnased mured. Põhi teemad kust lugeda oleks Algajad, Jõusaal ja Kaalust alla. Kui iga päev tahvel šokolaadi...kas veresuhkrut oled mõõtnud viimasel ajal?
  9. Rattaga kilod maha

    Eks ma seda kardangi kõige rohkem, et tuleb äkki mingi motivatsiooni vaene või mida iganes periood...aga samas on tunne, et läheb lõpuni välja. Proovin enda foorumi signatuuri siis meeles pidada Jõudu ka sulle! Ootaks siis veel arvamusi jõutreening kava kohta
  10. Rattaga kilod maha

    Alustasingi nii söömise kui trenniga koos. Sellepärast ei karda, et põlvedele ja südamele mõjub kuna tegelt olen väiksest peale sporti teind, eriti on meeldinud jooksmine aga lihtsalt nii kooli lõpetamise ja töö alustamis perioodi polnud enam viitsimist ja ka aega tegeleda aktiivselt siis nii need kilod vaikselt tulid. Just talve perioodidel tuli juurde kuna iga suvi ma olen ikka õhtuti jooksmas käind, kangi tõstnud ja ratast sõitnud, ja ega siia maani pole ma söömisele suurt tähelepanu pööranud, eks sealt need kilod tulid vaatamata aktiivsusele. Plus, usu või mitte sõitsin rula 3-4 aastat päris norm tasemel juba Rattasõidu valising sellepärast, et see ei käi põlvedele. Kõik näpunäited ja soovitused olen ka rattasõidu kohta järgi vaadanud. Kasuks tuleb ehk see ka, et pole peale füüsilise töö oma elus muud istuvat tööd teinud. Aga toitumiskava peaks selle nädala jooksul kätte saama. Tellisin uue kaalu ka kuna see vana raibe mis praegu on ei näita koma kohti, aga selle järgi on selle nädalaga 2-2,5kg alla läind Eks eesmärk tegelt ongi kaalu kaotus -30~40kg juuniks 2014. Mitte nii väga lihastesse vaid pigem saledaks ja sportlikuks kuna kehaehitus loomulikult juba kapp
  11. toitumine

    No kava tellides saad ju ära märkida kõik oma soovid ja mured ju, mingi lahenduse ikka leiab!
  12. Rattaga kilod maha

    Saatin juba oma suurepärase eluloo www.kaalustalla.ee meeskonnale Loodame parimat. edit: Nii, üritasin nende kavade järgi mis fitness.ee-s, koostada mingi kindla treeningkava endale, äkki aitate muuta või täiendada kui midagi väga paigast on. Märgin ka ära, et puudub hetkel võimalus neid imelisi masinaid kasutada mis jõusaalides on, peab hakkama saama koduste vahenditega. E- 22km jalgratast T- Jõusaal, kodus K- 22km jalgratast N- Puhkus R- 22km jalgratast L- Jõusaal, kodus P- Puhkus Teisipäev :Surumine kangiga lamades 3x10 :Küünarvarte kõverdamine kangiga seistes 2x10 :Ületõmme hantliga (pullover) 3x10 :Küünarvarte kõverdamine hantlitega istudes 3x10 :Keretõste kõhupingil 3x15 :Kükk kangiga, kang turjal 3x10 : Pöialetõus 3x10 :Alaselja tõste 3x max :Jalgade tõsted toengus 3x max Laupäev :Surumine kangiga lamades kaldpingil 3x10 :Tõmme üles smithi masinal, lai haare 3x10 :Prantsuse surumine hantliga istudes 2x10 :Lendamine küljele hantlitega seistes 3x10 :Kükk kangiga, kang rinnal 3x10 :Keretõste kõhupingil 3x max :Keretõste alaseljapingil 3x max :Jalgade tõsted toengus 3x max
  13. Rattaga kilod maha

    Hetkel on see toitumine mul veel nö. lambist. Vaatan, otsin alles toitumiskava teemat. Panengi peopesade järgi ommikul neljavilja puder maasika moosiga, kahe peopesa suurune. 1-2 tassi piimaga kohvi. Peale trenni läheb kas mingi lihatükk ja kurgi,tomati,salatilehe,tilli,hapukoore salat ja viil täistera leiba..või praemuna sarnase nodiga. Hiljem kella 4-5 ajal õuna,pirni...mis puuvilja juhtub olema. Õhtul üritan ka mingi lihasemat asja saltiga teha. Ja sellesmõttes, et olen need saatanast tooted nagu karastusjoogid, saiad, nisujahu tooted jne eemaldanud juba. Kava on vaja Seda ma ütlesingi et see 22km ei ole midagi nii palju. Tund aega või alla kulub selleks. Mööda kergteed väikeste tõusude langustega üritan tempot ühtlasena hoida et pulss oleks üleval ja ühtlane. Ja hetkel puhkus ka paar kuud, et eriti suurt liigutusi päeva jooksul enam ei tee.
  14. Rattaga kilod maha

    Toitu läkski suht kõikke mida andis võtta. Mitte, et mingi eriline komminägu oleks vaid lihtsalt tavalised rasvased praed nagu iga teine eestlane sööb, kõht punni ja edasi. Viimane nädal olengi kõik need halvad asjad eemaldanud täielikult menüüst, juba pikemat aega tundnud ka, et ei taha enam seda rämpsu. Hakkanud hommikuti putru sööma ja lõuna-õhtusöögid on ka rohelised ja väiksemad kogused. Hetkel tunne, et tahaks kohe midagi rohelist ja tervislikku. Enesetunne ka supper ja energiat rohkem kui varem.
  15. Rattaga kilod maha

    Huvitav, eks ma üritan uuest nädalast midagi muuta ja teha nii nagu kord ja kohus Ja sellest ma saan aru, et toitumine on kõige alus aga õnneks mulle on väiksest peale meeldinud joosta, sõita, tõsta jne ja vahelduva eduga iga aasta käind jooksmas ja kangi tõstnud. Seega, trenni tegemine kui selline ei ole kõige võõram asi. Aga elu teeb oma korrektuurid ja pole lihtsalt füüsiliselt aega ja pealehakkamist olnud. Nüüd võtsin ennast rohkem käsile ja harin ennast just toitumise osas rohkem kuna pole sellele eriti tähelepanu varem pööranud. Kuidas seda õiget spetsialisti valida kelle käest toitumiskava tellida?
×