Jump to content

mammamia

Kasutajad
  • Sisu loend

    81
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

mammamia

  • Tase
    Värske olija
  • Sünnipäev 04.10.1982
  1. Dieet alla 1200 cal päevas

    Sa hoiad oma kella töös terve päeva? Mis nr siis õhtuks on?
  2. Kaalu langetamine

    Miks on pärast trenni just valku vaja, miks mitte taimseid toite? Kuna trennis saavad lihased rabeleda, siis valgud aitavad neid uuesti taastada ja suuremaks muuta. Miks aga kaalulangetuse ajal soovitatakse samuti valke pärast trenni süüa?
  3. Tahaksin teada lihaste kadumise kohta. Iga dieediga kaob mingil määral lihasmassi. Kui dieedi ajal tehakse jõutrenni+aeroobset ja toit on suuremal jaol valguline, kas siis on lihaskadu väiksem kui sel ajal kui hakkaksin nt juurikaid närima? Juurikad aga puhastavad organismi ja ei teagi nüüd, kumb kasulikum oleks. Kui kiirelt üks lihasmass kaduda saab?
  4. extreem dieet.

    Pealegi, ma leidsin sellise asja veel: http://www.cosmopolitan.ee/est/muud/index.php?forumtopic=219 Näljutasin end 5 nädalat evelin27.12.2005 13:58 Kõik sai alguse sellest,et mu poisssõber ütles mulle joogisena,et ma olen iiga paks.Muidugi võtsin mina seda tõena ja nutsin silmad peast.Siis otsustasin,et pean kaalust alla võtma. Ma tean,et nii pole õige aga ikka ma tegin seda. Ma ei söönud hommikul,alles lõunal kell 12 sõin ära väikese tassitäie dieetjogurtit ning siis taas järgmisel hommikul. Ma kukkusin koolis mitu korda kokku,kid vabandasin end sellega välja,et ml on kõrge palavik,aga oln ainult tööde pärast koolis(ega nad seda eriti ei uskunud,sest ma ei lasknud ennast kraadida).Pidasin niiviisi 5 nädalat vastu,kuid mis juhtus??? Esiteks on nüüd mu rinnad olematud,teiseks jään ma iga pisikese tuulehoo järle haigeks,aga ometi meeldib mulle selle asja juures see et 17,5 kilo on kadunud.Nii et igaüks otsustagu ise,aga mina olen sellega rahul. Õnneks mulle jäi ikka võimalus lapsi saada.Olen õnnelik 2lapse ema.Tookord olin vaid 17. tahan lihtsalt teada,kas ka kellelgi teisel on nii olnud või on praegu ? RE:Näljutasin end 5 nädalat Jah, mina olen ka enamvähem sama ekstreemset dieeti pidanud, kuid kõigest 2 nädalat. Sõin siis päevajooksul mõne õuna ja dieet jogurti, kaotasin 6 kilo. Jah ka see on tõsi et immuunsüsteemile see hea ei olnud- olin ka väga tihti haige.
  5. extreem dieet.

    No lühiajaliselt võib seda ju kiireks kaalukaotuseks pidada, aga mitte kauem. Peaks isegi proovima. Õuna ja rohelist teed ja energiat jagub.
  6. Liiga kiire kaalu kaotus

    Mõni naine, kes ka muidu on kõhn, hakkab samuti kommentaari tõsiselt võtma ja end ülirangelt piitsutama. Nagu moefetiš.
  7. Liiga kiire kaalu kaotus

    Njah, ma sõin ka korrektselt, kuid tagasi tuli veel rohkemgi. See on ikka kindel, kui vesi+juurikad võtta päevakorrale, siis kaal kaob.
  8. Liiga kiire kaalu kaotus

    See oleks minu unistuste kaalulangetus.
  9. taimetoit ja jõutreening

    Kas keegi teab, kust saada Tofut? Kunagi oli Soja Foods, mis müüd tifut, see oli roheline ja külmikus.
  10. extreem dieet.

    Jeesus, teemaalgatajal läks paari kuuga 20 kg. Metsik. Ja sina oled väga tubli, et oled nii kaugele jõudnud. Päris nälgida ikka ei maksa. Pigem pooldan siis juurikate närimist.
  11. Küsimus bodypumpi raskuste kohta

    Ülakehal on ka väiksemad lihased.
  12. See teema on küll vana, aga pole vaja mul uut teemat teha ka, selleks kasutasingi otsingut. Millest su 450 kcal koosnes? Sellise kaloraaziga peaks 9 kg ikka tunduvalt rutem minema ju.
  13. Aitaksite?

    Kartulit tohib küll, aga mitte palju, sest kaalusaatest tuntud võitja elatuski kartulist.
  14. Aitaksite?

    Köögiviljasuppe ennegi tehtud
  15. Aitaksite?

    Kui keedan ise, kus kõik komponendid 1,2 liitris vees: mar. kurk, tomat, roh. paprika, peakapsas ja 50g valge sibul. 1 tl petersell, 1tl Santa Maria köögivilja maitseaine.
×